Flera olika Sims-liknande spel är på väg, inklusive Inzoi från PUBG-utvecklaren Krafton. I slutet av förra året fick vi en titt på det, och nu har de släppt ytterligare en video där de går igenom lite av vad spelet går ut på.

Spelet kommer att inkludera flera olika städer att leka runt i, och i den här videon fick vi inte bara se mer från sydkoreanska Dowon, utan även en titt på Bliss Bay, som inspirerats av Santa Monica.

Som spelare har man hyfsat stor kontroll över städerna, och kan bland annat kontrollera vädret, växtligheten och vad som ska visas på de stora reklamskyltarna – inklusive egna bilder eller specifika Youtube-videor. Detta förklaras med att staden faktiskt är en miniatyr som står på ett skrivbord, som i sin tur står på en arbetsplats där ens chef är en katt.

Sett till inredningen kan man kombinera olika föremål lite som man vill genom att helt enkelt placera dem i varandra, och till skillnad från The Sims ska man inte behöva aktivera några fusk för att göra det. De betonar dock att föremålen man skapar inte alltid kommer att gå att interagera med, beroende på hur man placerar dem, så främst är det nog tänkt som en estetisk möjlighet.