Cyberpunk 2077 har redan utökats till tv-seriernas värld i form av animén Cyberpunk 2077: Edgerunners, men nu har CD Projekt avslöjat att de har ytterligare planer på att bygga ut varumärket med icke-interaktivt material.

I ett pressmeddelande skriver de att CD Projekt Red har påbörjat ett samarbete med mediaföretaget Anonymous Content för att utveckla ett live action-projekt (alltså filmat snarare än animerat) som utspelar sig i Cyberpunk 2077-världen.

Huruvida det rör sig om en film eller en serie framgår inte uttryckligen, men bland de inblandade i projektet finns Anonymous Contents tv-chef Garret Kemble, som tidigare jobbat på serier som True Detective, Westworld, True Blood och Game of Thrones. Texten nämner även Anonymous Contents aktuella serier, så det lutar mot att även CP2077 ska bli till serie.

Just nu söker de efter en manusförfattare som kan: "berätta en helt ny historia i Cyberpunk 2077-världen", så räkna med att det tar ett tag innan projektet avtäcks på allvar. Diskussionen är redan igång i forumet, så hoppa in och börja spekulera.