Inlägg av apocalypse101

Inlägg som apocalypse101 har skrivit i forumet

Den var mycket bättre än vad jag vågat hoppas på.
8.5/10 får den av mig.

Alla som läst Thomas-evangeliet vet att Jesus var en förespråkare både för att raida och för att loota. Spelet ser helt legit ut. 😂

Skrivet av Fearnox:

Vad är ens pitchen för detta spel?

Jag håller med. Vem är villig att satsa pengar på ett sådant projekt!? Jag förstår att London såg bra ut på papper, med folket från Blizzard North etc. Men de har kanske pillat ihop ett nytt demo som någon med fet plånbok gillar..

Jag har en 1080p skärm. Uppgraderade datorn förra veckan, CPU'n är i "topp-skiktet", men GPU'n som blev ett Radeon XR 6600 för 2800:- Datorn kör allt jag kastat på den utan problem med ultra upplösning och den hörs knappt. Radeon är riktigt bra kort, för mig! 😉

Jag åt en hamburgare med plant-beef på den lokala MAX-restaurangen igår och blev så himla imponerad av "köttet" att jag tänkte jag skulle ta reda på mer om det. Blev mäkta förvånad när jag fick upp fz-länken från sökmotorn

Jag var lite orolig att den skulle vara fullproppad med kemikalier men det verkar den inte vara. Ska köpa de där frysburgarna och prova att göra hemma. Min intryck från igår är jag med lätthet skulle kunna ersätta det mesta av min köttkonsumtion med plant-beef. 👍

Mitt betyg: 4.5 av 5.

Ta den där pengapåsen och anställ ett gäng koncept-designers och 3d-modellerare etc nu, så de möjligen kan få göra lite egna/unikare modeller och ersätta de befintliga. Det bör finnas ett ganska stort utbud i Japan(!!?)

Jag mår illa bara av tanken att behöva hantera framgångarna när så mycket är stulet/efterapat på/från befintliga varumärken 🙈

Vi hade ju en medlem som såg det live och skrev om det innan jul 🙂

https://www.fz.se/forum/trad/456940-13-aring-vann-hela-tetris...

Skrivet av Evilof:

Jag tror att AI kan bli det största klivet sen 3D-korten kom för 20+ år sedan.

Jag håller med. Jag kan definitivt se någon form av AI-kort för det här som låter användare hosta en modell lokalt. Det borde i vart fall vara lockande för Sony och Microsoft att kunna erbjuda utvecklare något unikt och plattformsspecifikt. Jag som användare skulle i alla fall vilja undvika en molnlösning för just detta.

Dock så dyker det ju upp nya chip, nya research-papers, med nya tekniker och modeller hela tiden just nu så det kanske dröjer innan någon törs bygga hårdvara som inte är garanterad att vara obsolete två månader efter att produktionen startats.

Skrivet av LancelotSwe:

Fantastiskt video, hade gärna sett mer utav dem, varit kul att se!

Instämmer! 🙂

Jag tänkte precis det som redan påpekats. Har man kvar utvecklarna från NMS borde man ha de bästa förutsättningarna för att ro det här iland. Gött med potential!

Skrivet av Devan:

Vad är det från Amazon du inte gillar?
Tycker personligen de har några grymt bra serier så som:
Invincible
Good Omens
Jack Ryan
The Consultant
The Legend of Vox Machina
The Boys
Reacher
till exempel!

Jag tror att det upplevda problemet har sin rot i att huvudkaraktären till synes är en kvinna.
Män med dålig självkänsla upplever ofta sådana porträtt av kvinnor som ett hot då det undergräver det gudagivna(?), oförtjänta, privilegiet av att vara man.

Series X faktiskt. Att inte ha något som låter som en jet-motor i vardagsrummet är det jag uppskattar allra mest.

Skrivet av Tomas Helenius:

Vilka är väl vi att ignorera Lars?!

😅

Köpte det förra veckan till Xbox. Det tog några omladdningar innan jag greppat spelsystemet men nu jäklar är det riktigt underhållande(!). Ångrar inte köpet.

Skrivet av Ducci:

Jag köper all min teknik numera från scalpers, man måste stötta den lilla entreprenören.

Håller med. Kanske man borde införa skattelättnader också för att skapa fler arbetstillfällen? Något sorts avdrag på arbetsinkomst. Vi har ju rut och rot. Lägg till.. Skrot?

Skrivet av Hejsanhoppsan:

Sluta lek som att det vore dubbelmoral. Ibland får man handla med omtanke, ibland är det lätt och ibland inte.

Det är lätt att avstå från att handla från Epic games om man inte vill stödja Kina. Gott om alternativ finns.

Det är svårare att välja en annan tunnelbana. Det är en upphandling som har gjorts utan att privatpersoner har något att säga till om saken.

Upphandlingen har skett av offentliganställda tjänstemän som agerat i enlighet med förordningar och lagar som beslutats av våra folkvalda politiker. Att påstå att privatpersoner inte haft något att säga om saken är ett ren lögn. Vi får de politiker vi förtjänar. Varken mer eller mindre.

Jag får erkänna att jag är dålig på att konsumera fz i videoform och har därför inte sett så många fz-videos. De gånger jag tittar är det i regel på grund av något specifikt spel som jag är intresserad av. Jag vill dock lämna lite feedback här och det är att jag tycker att Waakaah gör ett riktigt bra jobb, med välgrundade omdömen, förståeliga beskrivningar av sin upplevelse och toppat med bra ljud- och video-kvalitet. Well done!

Jag tror nog att jag kommer köra på streaming-varianterna nästa generation. Men generationen efter det kommer gissningsvis i ännu större utsträckning omfattas av spel som byggs direkt ovanpå generativ AI. I det läget kommer jag antagligen vilja köra den på min egen hårdvara i vardagsrummet utan att någon stinkande multinationell gigant exploaterar min användardata. Det kommer säkert vara svindyrt men i det läget det enda alternativet för mig.

Känner igen dialog-stuket från någon The Division-gameplay video för en evighet sedan.

Det vore häftigt om de anlitade röstskådespelare från "Hollywood" för att agera spelare i teamet istället. De ska over the top överdrivna och fyllda med klicheer!
Ack om man fick vara gameplay-video-producent och ha en stooor påse pengar! 🙂

2 dagar kvar tills mitt personliga 20-års firande då 😅

14 september 2003 bodde man i ungkarlslyan med "supersnabbt" bredband via föreningens fibernät. Hade lirat cs sedan inflytten 2 år tidigare.
Även om det var ett väldigt "bekymmersfritt" liv så längtar jag inte precis tillbaka. Här blir det ingen åldersångest(!) 🙂