Inlägg av magma

Inlägg som magma har skrivit i forumet

Nytt doom kommer visas upp under nästa xbox games showcase?
https://clawsomegamer.com/new-doom-game-possibly-trademarked-...

När harry potter får sin riktiga trollstav för första gången, gåshud på biopremiären 2001 och 23 år senare.

Samma sak med slutscenen i dragonheart (1996) som berör än idag med sitt fantastiska soundtrack:

Pumpkinhead (1988)

Samma skådespelare som spelar androiden bishop i aliens (1986) spelar även huvudrollen i denna underskattade skräckis från härliga 80-talet. Möjligen något underskattad. Riktigt häftigt monster som är designat av samma skapare som designade varelserna till aliens. Handlingen är ändå lite unik måste man säga. Snygga effekter. Vinner inga orscarspriser för sitt skådespeleri men klart underhållande och perfekt en fredagskväll.

3,5/5.

Kanske ytterligare ett "bevis" på att dragon age dreadwolf verkar släppas i år och utvecklarna verkar vara nöjda med vad man lyckats åstadkomma. Jag får hoppas slutprodukten blir mer som första men vi får se.

Källa: https://wccftech.com/dragon-age-dreadwolf-has-everyone-at-bio...

Retro- och indiespel, eller ibland också spel som är i early access där utvecklarna slipper ha "storebror" som vakar över en.

Avgn var som bäst de första åren, sen tappade avsnitten kvalitet sakta men säkert. Jag är osäker på om det har något att göra med att hans film verkat gått dåligt?

Förutom gaming är han en riktig filmnörd och det syns, speciellt monster madness som släpptes förut runt halloween.

Han har gett mig så många timmar med glädje, jag hoppas han fortsätter och kanske hittar tillbaka till sina rötter igen. Avgn tidiga år var som pc gamer var för mig under 90-talet, magiskt.

Favoritavsnittet är nog bland hans tidigaste med bibelspelen.

Företagen verkar bara ha ögon för vinsterna, försäljningssiffrorna, inte kvaliteten på spelet. Ett bra exempel på detta är Starfield, som i sig är ett oerhört mediokert spel men trots detta lägger man ändå resurser, tid och pengar på projektet. Riktigt naivt. Sen finns det såklart folk som tycker om det, men Hifi-rush gjorde det som få spel lyckas med nu för tiden, överraska på ett positivt sätt.

Vad som skulle bli någon timme i The rest for the wicked blev plötsligt 25+, fortsätter även i helgen. Tänkte eventuellt se om jag kan få tag i kiss psycho circus the nightmare child till PC.

Skrivet av Gertzy:

Ja, men de ser nog att tekniken är mogen för att matcha andra konsolerna (om än med uppskalning) så de kanske släpper både nya och samling med de äldre så en kan ha alla spelen till Switch 2. Det vore ju trevligt! Men det är absolut bara dröm, medan jag såg i en video om att EA är med och gör lanseringsspel till Switch 2 så passar denna in väldigt bra i det i alla fall.

Precis, spännande att se hur kapabel hårdvaran blir i switch 2

Skrivet av Gertzy:

Jag gissar på att det släpps tidigt 2025 och till Switch 2!

Drömma kan man alltid, skulle sitta fint. Blir i så fall första dragon age till switch?

Just nu behövs en chef som kan komma in med nya ögon och visioner, jag tror att Spencer har gjort sitt.
Får se vilken studio de lägger ner härnäst... :/

Skrivet av Therant:

Det är såhär man säljer konsoler, gör bra spel! Så behöver man inte uppgradera den så ofta. Hade gillat att Sony och MS också satsat mer på detta.

Precis, Switch 2 behöver inte konkurrera med prestandan, bara spelen håller hög kvalitet (vilket oftast Nintendos titlar gör) så räcker det långt.

MIcrosoft belönar kreativitet med nedstängning? Microsoft har uppenbarligen blivit alldeles för stora för deras eget bästa.

Man skulle nästan kunna starta en universitetskurs som går in på djupet hur man försöker förutse när Nintendo ska släppa nästa konsol

Jag skulle inte bli förvånad om Skyblivion blev bättre än något som Bethesda lanserat de senaste 10 åren.

Jag gillar spelet skarpt och speciellt världen!
Otroligt vackert och intressant lore.

Spelarna har större makt än vad man kan tro.

Intel ARC770 för 1440p? Intel måste verkligen ha arbetat hårt med drivrutinerna, kul att se!
Kommer klara mig, men tänker vänta då jag har massa annat i backloggen.

Skrivet av almblad:

Haha, så roligt mmm review bombing is the shit

Köpte mitt Helldivers 2 via HumbleBundle, stod inget om att det krävs ett PSN konto för att spela, enbart att Steam var ett måste. Frågade om pengarna tillbaka på grund av det helt plötsligt krävs ett PSN konto, fick pengarna tillbaka.

Hade ändå tröttnat på spelet, så det slutat skitbra det här

Jag köpte via gamebillet som är en äkta keyseller, stod ingenting om att det krävs något ps-konto heller på deras sida, (står fortfarande inte i skrivande stund). Hade man kunnat undvikit detta? Ja, det tror jag. Allt fungerade ju och folk var glad samt nöjda.

Räknas kanske inte som någon nyhet, men intressant. Svårt att föreställa sig hur fps-genren varit om doom inte existerat.