Inlägg av Deathwisher

Inlägg som Deathwisher har skrivit i forumet

Tänkte kanske köpa spelet, men som tur var kollade jag med FZ först. Tack! Då struntar vi i köpet och kör lite Zomboid istället.

Jag kanske missade spelet i listan, men såg inte Prehistoric Kingdom? Vafalls?

Skrivet av theBoosing:

Dog du konstant under dessa 8 timmar eller lyckades du fragga folk också? Vi kör squad varje kväll och spelet är riktigt jävla roligt. Men då lyckas vi ju ligga på en hel del kills varje runda, om man dör hela tiden utan att skjuta någon kanske det blir tråkigt därför jag undrade

Välkommen att hälsa på hos oss!

Skrivet av Gammelgejmern:

Jag tror att det till stor del handlar om att jag är så besviken på samtiden. Att det blev som det blev med allt.

Jag minns teknik-optimismen på 90-talet, som jag sedan fick bekräftad under 00-talets alla lan. Internet skulle föra oss samman. Skitsamma vilken bakgrund man har, nu skulle vi äntligen se att bortom allt har vi mer gemensamt än inte. Och jag fick se det med egna ögon. Där på lanen satt vi, tonåringar med vuxna, tjejer och killar, svenskar och invandrare. Vem bryr sig, vi lirar och har kul.

Sen kom FB och Co. och hatet och galenskap blev normaliserat. Tror verkligen att sociala medier förändrat min människosyn i grunden. Till det sämre.

Hej gammelgejmern!
Jag tror många (framför allt vi som är lite äldre) människor i allmänhet känner som du. Allt har blivit lättvindigt i samhället och det blir allt svårare att knyta band med folk.

Jag och brorsan (som båda är gamla gamers från C64-tiden) rådde bot på detta. Vi skapade en klan för fem år sedan. En klan som i första hand satsat på gemenskap/kamratskap före allt annat. På så sätt fick vi nya vänner med samma intressen i ett eget forum. Det känns lite lyxigt faktiskt. Nu är vi 55 pers som överlevt kamratskapen trots Coronan. Vi väntar alla på att ha en storträff med öl, bowling och medaljutdelning. XD

Välkommen förbi vetja. I synnerhet om du spelar Squad.

Vilken dröm att jobba med spelutveckling istället för vanliga kneget. Gräset ÄR grönare på andra sidan.

Mitt spelande fyller 33 år i år. Commodore 64, Amiga 500, Nintendo 8-bitars. Allt har jag haft.

Vad glad man blir när medlemmar här vågar öppna sig. Du inspirerar säkert många andra att komma till insikt med sina vanebeteenden. Det är säkert en del i helandeprocessen för dig också kan jag tänka?

Bra jobbat!

Och du.... vi är många introverter här ute i verkligheten.

Skrivet av HylzaN:

Herregud vad arg jag vart när det visade sig att käringa va otrogen

Eller hur? Många kan säkert känna igen sig.

Skrivet av hannes.theorell:

Tycker mest synd om alla de som skaffat hundar medan de arbetat hemma.

Ägarna kunde väl lista ut att det fanns ett slut på det? Det är däremot synd om hundarna nu, eftersom många förmodligen får klara sig själva hemma på dagarna.

Skrivet av PZT:

blev riktigt besviken faktiskt , framförallt på ljudet , totalgröt.
Att man även har samma utseende i båda lagen är ju också lite sådär, saknar det gamla spottingsystemet , utan att kunna spotta individer med alla klasser får man ju ett snipercampingspel ..igen , spec på större öppnare banor.
att nedslagen på lite avstånd får en att tro man skjuter luftvärnskanon var synnerligen sådär ..2 skott sen ser man inte vad man skjuter på om det är på lite håll. Styrningen kändes blocky om man jämför med tex bf4 .Sen det här med att det ska gå fortare , sprint å slide å dra åt helvete , gillar det inte , det finns ju COD för dem som gillar sånt , Battlefield behöver ju inte trycka sig med våld in i den formen bara för att det är vad "kidsen" vill ha ,hade varit trevligt med battlefield som det var runt bf4 , en bra mellanväg mellan milsims och arcade shooters .visst "beta" i alla ära , men hoppas verkligen det uppdateras innan release. det har absolut potential, men känns förmycket bfV för min smak.

Håller med. Trist för oss veteraner som önskar annat än COD.

Skrivet av Molotov:

Som ovan skrev så bör du ha en kabel mellan dator och router.
Men innan du gör nått, testa AirLink.
För vissa så fungerar AirLink mirakulöst bättre än VD, kanske tom tvärt om för vissa.
Glöm bara inte av att sätta alla värden till default i Oculus debug tool om du kört med kabel tidigare och varit där och pillat.

Jag har testat airlink. Nååågot bättre stabilitet men skräpgrafik.

Okej boys. It's big brain time!

Jag behöver hjälp med min setup. Jag kör Steamspel i VR trådlöst mellan PC:n och headsetet vilket fungerar, men det laggar rätt mycket. Jag har kört virtual desktops overlay, och kan konstatera att det är "network lag"-spikes som ställer till det. Det förvånar mig eftersom det mesta är top notch i teknikväg. Och ja - jag vet. Kabel är alltid att föredra. Trådlöst ska dock fungera utan dessa stora problem och det är just det jag stör mig på. Snälla hjälp en stackars gammal gamer. Jag har googlat ihjäl mig och pratat med webhallen och Inet. Ingen vet något.

Min utrustning
PC: Geforce 3080, 32Gb 3200Mhz, Wi-fi 6
VR: Quest 2
Trådlös router: Asus Zenwifi Ax. Jag har delat upp kanalerna i tre delar, så att Questen och PC:n får en egen 5Ghz-kanal utan att bli störda.

Bostaden: Nätet går in i hallen och det är där routern sitter. Den har trådlös kontakt med PC:n som står i sovrummet intill. Questen använder jag i vardagsrummet för utrymmets skull. Det är det enda sättet när man bor i en tvåa.

Frågeställningar:
- Några klassiska inställningar jag bör titta på?
- Något känt problem i ovan hårdvaror som inte går att fixa?
- Ska jag dra en temporär kabel till både datorn och Questen varje gång jag kör PC:spel på VR-headsetet? (det blir en extrarouter för questen i vardagsrummet med kabel till hallen isf)

Hjäääääääääääääääääälp

Har precis vaknat efter nattpass. Dricker kaffe, äter en macka och skriver lite i Discord (klanarbete). Sen jobb igen!

Vad skulle ni säga att det är för åldersgräns på spelet? Både hur "läskigt" det är samt hur svårt det är. Vi har en nioåring hemma och det vore kul att hitta nåt till henne.

Oh well. XD

Skrivet av wafet:

Hej en fråga till någon som sitter på mer kunskap än en själv i detta träsk när det kommer till att förboka. Jag och polaren har redan bestämt sen länge tillbaka att vi redan ska göra ett köp, så jag tänkte för första gången i mitt liv göra en pre-order då man får 2 dagar tidigare acess till betan som man länge har varit sugen på att lira. När jag ska välja "Edition" så fins det 3 olika att välja på, standard, gold och ultimate. Ultimate edition är helt uteslutet då jag inte är nån cosmetika fag. Det ända jag höjde ögonbrynen på var att gold edition erbjöd "4 New Specialists (1 per Season of the Year 1 Pass)". Betyder det att övriga spelare inte har tillgång till dessa specialister?

Tacksam för alla svar..

"Du kan kissa utan att bajsa men inte bajsa utan att kissa"

Hahahaha! Bästa <3

Grattis Calle!

Din intelligens och ditt lugn kommer väl till pass på nya jobbet. Lycka till!

Frugan köpte en stationär dator och blev gamer tack vare Valheim. Med två datorer på plats har vi startat en ny värld med nya gubbar.

Skrivet av Saarela81:

Äldre gamer innebär inte att man ogillar remasters/remakes... Själv har jag varit en gamer i 35 år och har inget emot remaster/remakes så länge dom görs ordentligt.

Skulle själv gärna vilja se en remake av Sly Cooper serien med samma kvalité som spyro reignited.

Håller med dig. Förstår inte heller varför man inte skulle kunna göra remaster/remakes på grymma spelidéer. Jag har varit gamer i 34 år btw.