2.0 var visserligen sista stora grejen, men det hindrar inte patch 2.1 (som släpps imorgon) från att röra om ytterligare i Cyberpunk 2077-grytan. Tunnelbanesystem är en nyhet som implementeras – som du kanske minns redan var en del av E3-trailern från 2018. Well, fem år senare är inslaget en faktiskt del av Cyberpunk 2077. Monika Janowska berättar (video undertill) om inslaget:

Tunnelbanesystemet var inte i våra planer under lång tid. Med tiden har vi återkommit till inslaget och... kommit fram till att det faktiskt kan vara genomförbart.

Sagt och gjort. Night City Area Rapid Transit består av nitton stationer och kan användas som en fast travel-mekanik, eller som att faktiskt resa genom Night City på ett "uppslukande vis".

2.1 kommer med ännu fler nyheter än T-banan, som en portal radio så att du kan lyssna även till fots. Bossfajter förbättras (Adam Smasher nämns). Det visar sig också vara en kärleksfull patch, då du ska kunna hänga med din partner på romantiska vis i någon av V:s lägenheter.

Mer i videon nedan. Imorgon släpps som sagt uppdateringen, i samband med Ultimate Edition.