Inlägg av Siial

Inlägg som Siial har skrivit i forumet

Skrivet av DieZe:

Ja eller så låter man inte optional mtx's hindra en från att lira ett spel man vet att man kommer gilla. Livet är för kort för att vara en s*r kuk och hoppa över bra spelupplevelser, but you do you

Men det är ju det som är grejen, det är ju inte en bra spelupplevelse om det finns prestandaproblem även för dem som har bra hårdvara?

Och du som gamer behöver inte hoppa över själva spelet, det är bara att vänta tills spelet säljs för 150-200 kr på rea och då blir det mer värt priset. Förhoppningsvis har då alla buggar och prestandaproblem försvunnit från spelet.

Med detta vill vi tacka er "betatestare" som har betalat fullpris för spelet.

Säg vad man vill om Cata, men trailern är verkligen imponerande. Det var tydligt direkt att det var Hurricane som stod bakom den. Han har skapat otaliga trailers för privata servrar och arbetar nu för Blizzard.

Här är en länk om någon är sugen på att se vad killen har skapat innan
https://www.youtube.com/@Hurricane046/videos

Till en början var jag skeptisk till serien, men förra veckan bestämde jag mig för att ge den en chans och började titta på den. Överraskande nog har jag ändrat åsikt, den är verkligen riktigt bra!

Skrivet av Broshimitsu:

Kolla upp Crimson Desert. Från Pearl Abyss - utvecklarna bakom Black Desert-MMO:t
https://www.youtube.com/watch?v=g7SUenNZOoI

Jag har väntat på detta spel, jag vet inte hur länge.. Riktigt hypad.
Samma med DokeV och Plan 8 som är från Pearl Abyss också.

Skrivet av Maysay:

Tycker det ser intressant ut. Får Genshin Impact vibbar av någon anledning.

Samma här, men med liknade combat som Black desert har.
Ser iaf mycket trevligt ut!

Skrivet av Pungvred:

Västvärlden har blivit en enda enorm hycklande fårskock. Plandemin gjorde nog ett stort antal autistiska.

På med foliehatten och flytta till Ryssland! Kom ihåg att handla på Ikea innan du åker.

1. ArmA 3 - 1,122 timmar (iaf 400h i editorn)
2. Skyrim Special Edition - 222 timmar
3. ARK: Survival Evolved - 210 timmar

Skrivet av Molotov:

Inget illa menat men smått komiskt när många är besvikna på EA och spelet.
Det här spelet fick allmänheten både test spela innan release och blev sågat och uppmanat att inte förboka/köpa här på FZ av många.
Endå är verkar det just det en hel del gjort och nu är besvikna.

Ja, man börjar ju undra ibland. Grupptryck kanske? När folk skriver "förköp inte spel" och de gör det iaf och sen klagar på internet är spelet är dåligt så får man ju nästan skylla sig själv...

ArmA 4 är högt upp på "vill ha listan". Can't wait!

Sjukt taggad! 1an var riktigt bra och hoppas detta levererar också.

Skrivet av OAKTHYR:

Ok. Stress och sånt kan jag stå ut med men det är just jump scares jag tycker är jobbigt. Kanske får testa framåt nu när det är riktigt mörkt ute

Jag och min tjej spelade igenom det. Hon hatar skräck också men du kan stänga av monsters så du bara bygger och njuter av naturen.

Skrivet av Sabel1:

Läs du andra halvan av artikeln också.

Såklart gjorde jag det. Men du tror de är så? att alla som har joinat där har avslutat sub bara för en säger att de är så? Om du frågar mig så låter det naivt.

Vill också joina! Låt mig subba för 130 kronor'ish' och köpa shadowlands som går rakt till Blizzard bankkonto. Stolptskott..

Nu vet vi egentligen inte hur de gick till men man läser ofta om att företag skiter i att täppa till säkerhetshål. Är det av lathet eller ekonomiska orsaker?

Så sjukt taggad på detta lir. 1an var ju bara helt fantatisk medan 2an lär bli ännu bättre!

Varit grymt intresserad av detta spel men ännu inte köpt det. Blir nog att slå till nu när man vet att de går att lägga in custom songs (hade ingen aning om det!)

Tyvärr så tror jag att samma skit ligger under huven medan utseendet är annorlunda. Det jag stör mig mest på i Windows 10 är dessa **** inställningar som ligger lite överallt. De måste ju få någon ordning på det snart..

Skrivet av magma:

Jag håller helt med dig, det är en tråkig kultur som tyvärr präglat spelindustrin sedan länge. Man läser ständigt hur många ofärdiga spel som sålts på rekordnivå, men knappt någon fokus på hur trasiga spelen varit och belönas med topphöga betyg fast de inte förtjänar det. Om folk kunde sluta förhandsboka och ha lite framförhållning i fortsättningen (inklusive mig själv för jag är också en del av problemet) så kanske spelbolagen också följer därefter.

Spel som har online-exklusivitet är jag också särskilt försiktig med nu för tiden (se Anthem, Wolcen och Diablo 3 bara för att nämna några). Denna trend kommer nog att fortsätta så länge som folk envisas med att förhandsboka.

Detta fick mig att börja tänka på hur högt betyg FZ satt på cyberpunk och läsarna utsåg spelet till årets spel.. Folk köper spel fast de är trasigt och ibland ospelbart. Jag är en av dem som väntar av lite innan jag går och köper ett nytt spel. Jag vill inte bidra till denna typ av trend som är just nu..

Testat Path of Exile några gånger men varje gång jag ser talant trädet så blir jag livrädd och slutat spela.. Ser dock ut som ett toppen spel som jag egentligen skulle vilja lära mig!