Inlägg av ohem

Inlägg som ohem har skrivit i forumet

Jag föredrar Division 1, bättre loot system och progression IMO.

Skrivet av Najkan:

Dom ändrade väl slutet för att folk inte orkade med det väldigt coola slutet som släpptes med spelet?

Dem släppte en "Extended Ending" DLC utan att egentligen ändra på något, mer förtydligade omständigheter still the same shit ending.

Mass Effect främst, vi vet ju vilken kalabalik det blev med 3an (även om spelet i helhet var helt okej). Där är säkert något annat spel med men Mass Effect gjorde så pass starkt intryck för mig.

Edit:

Ah vänta, Recursive Ruin är väldigt undermålig, men art direction och pusslen är helt okej.

Var ett tag sedan jag såg på en vettig anime, senast jag försökte var jujutsu kaisen men klickade inte för mig. Har blivit mer kräsen med åren så kommit fram till psykolog, thriller, går ut för normen, eller serier/filmer som har en baktanke. Som typ Death Note, Akame Ga Kill, Monster, Ergo Proxy, Ghost in the Shell, Psycho Pass är mer av min jam. Tittade även på DOTA: Dragons Blood och Arcane och gillar båda, inte nödvändigtvis någon större djup men har bra pacing och bra karaktärer. Gillade gamla Berserk animen men det kom ju ingen andra säsong och 2016 rebooten behöver vi inte expandera över. Gillade första Tokyo Ghoul men iom att serien gick ifrån mangan (baserad på rykten, läste aldrig den själv) så tappade jag lite intresset. FullMetal Alchemist är lite av en favorit, användningen av alkemi på ett djup jag inte kände till (referar till Max Derrat på youtube). Försökte med Texhnolyze men är otroligt slö att gå igenom men har god tanke bakom musexperimentet från Nimh. Gillar inte Evangelion, det känns som att det försöker för hårt.

Gillade gamla och även nya Trigun, det var ett bra försök med att svetsa ihop 2D och 3D men där är punkter det inte riktigt håller men är annars godkänt så jag inväntar 2a säsongen glatt.

Lätt nämnanden är Perfect Blue, Terror in Resonance (Zankyou no terror),

Men ja, några tips?

Inget spel har varit bra nog för för att bli "världens bästa" men Half-Life 1/Black Mesa gjorde ett så pass starkt intryck som barn att det är nära nog att bli ett.

Lost Planet 2, don't get me wrong spelet är kul, men det blev övergivet och Capcom vägrar uppdatera spelet för dagens hårdvara och plattform. Så spelet är ospelbart out of the box, och nej jag ska inte behöva mecka med filerna bara för att få igång det.

Oooohh nice kommer nog också skaffa SNES anthology

Edit: Done, blev en NES anthology också.

Det blir paper mario för mig och Luigi's Mansion 2 HD för syskonbarnet, jag har redan spelet till 3DSen.

Jag är inte helt övertygad om att höja panten kommer hjälpa, snarare kommer ge motsatt effekt. Inte nog att en läskprodukt kommer kosta mer att köpa i butik initialt, man kommer vända sig till billigare konkurrent alternativt import av dricka som inte täcks av pantlagen och måste kastas i behållaren för metallförpackning som tom, eller "självproduktion" (tex. Sodastream med smaksättning) och undgå pantfrågan till en största del (patronen måste ju bytas ut som tom i någon butik).

Alla 3 scenarios riskerar monopol, och monopol ger sämre konkurrens och vi som kunder får sämre produkter.

Toyota har ju bra rykte gällande hållbarhet, betyder inte att man ska strunta i underhåll. Min Prius 2007 rullar på fint, om än vid begagnat köp så krävdes ny fjädring och bromsskiva men bilen självt rullar på fint. Att skatten är 360kr är trevligt också.

Ett tips är att använda https://www.resa-mellan.se/bensin-eller-etanol.php och se om det är värt att skaffa eFlexFuel för etanolkompatibilitet, kan vara värt om man vill spara en slant vid tankning. Sidan https://bensinpriser.nu/ är också bra

Handsome Jack
Pagan Min

Skrivet av BooliBoo:

Första Helldivers var riktigt bra och roligt. Men tyvärr tröttnade bror stor lite väl fort så det blev nog inte mer än 30 tim. Men otroligt stressigt med alla kombinationer man ska göra när man är i kritiska lägen för assistans och trycker man fel……. då var det slut på det roliga eller när jag sköt ner podden i huvudet på bror. 🫣

Äh att man trycker fel gör det hela bara mer hilarious

Path of Exile?

Skrivet av FejkFejksson:

Moms på spel ligger väl på 25%, kan ju ses som högt. Så alla spel?

Om man säger "Uppskattat" betyder det att det är högre skattat än 25%?

Skrivet av Mortaigne:

Förstår inte riktigt det fysiska vs. digitala i detta?

De har väl inte tagit bort möjligheten att spela spelet för de som redan har köpt det digitalt?

Min kommentar syftar mer på att innehållet på PS3 skivan är inte kompromissat av en licensfråga och kan fortfarande höra den musiken. Det är likadant med Radio innehållet på diverse GTA spel på PS2 och PS3.

Oavsett så är det ett bra spel och kan starkt rekommendera det, musiklicens eller ej.

*tittar på min fysiska PS3 exemplar*

Patcha in LAN stöd så kan man åtminstone tunnla andra spelare i ett nätverk.

Tycker sådana tester är meningslösa, det kanske kan hjälpa om det gäller att anpassa en en utbildning för ett barn med större behov, men som vuxen? Om man har någon form av nyfikenhet eller akademisk driv så är det viktigare vad man gör med det. Fysikern Brian Cox erkände själv i en intervju att han inte var något geni och hade medelmåttiga matematiska betyg men gjorde precis som alla andra - att arbeta igenom utbildningen.

Det klickade med mig specifikt för jag har alltid haft svårt med huvudräkning men jag har alltid haft nyfikenhet och intresse gällande teknik och fysik och lär mig i egen vardaglig hand olika saker.

Mass Effect 3 (men gillar spelet i övrigt) blev en hektisk "diskussion" bland min vänkrets, speciellt gällande indoctrination theory. Det var NÄSTAN och jag menar NÄSTAN ett bråk och uppsagda bekantskap.

Enslaved: Journey to the West, totalt underwhelming.

Tomb Raider: Shadow of the Tomb Raider, det känns som att författarna inte visste hur dem skulle avsluta trilogin, eller serien överlag, och bara gjorde ett kasst slut för att få det gjort.

Skrivet av Nomman:

Jag tycker att Horizon: Forbidden West slutade väldigt tråkigt. Kändes både forcerat och ganska ointressant.

Håller med, jag älskar universumet, gameplayet, leveldesign, lore, karaktärerna - men wow slutet var en besvikelse.

(Liten spoilervarning!)

Att Tilda van der Meer blev en boss föll platt helt, hade hellre sett henne känna en lättnad att det är "över" efter striden med Zeniths, tagit sig till Sobeck's lik och avslutat sitt bredvid sitt livs kärlek. A bittersweet ending, och Nemesis hade inte behövts för Hephaestus är redan en faktor.