Nyckelord: crysis

218 artiklar i arkivet.

Filtrera
25

Se Stalker i Crysis-motorn

Ryska moddare klär actionrysaren i en modernare spelmotor.

42

Minimumkraven för Crysis 2 släppta

Vad kräver Crysis 2 av din mer eller mindre kapabla speldator?

21

Crytek vill göra TimeSplitters 4

Cevat Yerli till CVG: "Vi har diskuterat det."

21

"Crysis 2 behöver toppbetyg"

Om ett spel ska få genomslag behöver det få snittbetyg över 90 %. Den åsikten har producenten för Crysis 2. Behöver ni fråga hur högt på betygsskalan han siktar?

38

Crysis 2

Crytek struntar högaktningsfullt i det förgångna och blickar framåt. Vi har pratat med utvecklaren och kört mustigt multiplayer.

29

Crysis 2

Djungeln och stränderna är historia. Crytek har flyttat in till bebyggda områden med buller och bång och manat FZ att känna på storstadspulsen. Vi är imponerade.

47

Priser för Onlive avslöjade

Hyr eller köp dina spel och låt en annan dator utföra grovjobbet.

24

Qpad 5K

Bjässar som Razer, Logitech och Microsoft slåss alla om våra pengar. Kan det vara dags för de tre att öppna dörren för en fjärde aktör?

29

Just Cause 2

Med gripklo och fallskärm slår man världen med häpnad. I alla fall om man heter Rico Rodriguez, älskar rått svängande action och har en diktator att tukta. Vi kikar närmare på Just Cause 2, en uppföljare med extra allt.

87

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Fem års väntan är över - när en viss Riddick på nytt är föremål för spelbranschens uppmärksamhet är svarta linnen, goggles och 3 mm snagg åter high fashion. Följ med FZ när vi tar en tur genom rymdskeppet Dark Athenas innanmäten.

7

Codename: Panzers - Cold War

Efter två delar i en serie där strategi betytt allt i kampen mot Hitler och hans nazi-Tyskland kommer nu en tredje del. Tyskland är nu besegrat och Nato, som bildades som en konsekvens av andra världskriget, har nu Sovjet i siktet.