Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters är ett riktigt trevligt strategispel i samma anda som Xcom som släpptes förra året till fina betyg. Nu är det snart dags för nytt innehåll till spelet i form av ett andra DLC.

Det första DLC:t kom ett halvår efter släppet, hette Duty Eternal och lade bland annat till mäktiga dreadnoughts i uppställningen. Mottagandet blev dock allt annat än positivt, med klagomål på att ens dreadnoughts endast kunde användas i specifika uppdrag och att svårighetsgraden var på tok för hög.

Förhoppningsvis har utvecklaren Complex Games dragit lärdom av detta inför det andra DLC:t, som heter Execution Force och släpps den 25 juli. Det är lönnmördare som står på menyn i form av förstärkning från Officio Assassinorum, vars medlemmar specialiserar sig på att eliminera högt uppsatta mål med hjälp av list, smygande och avancerade vapen.

De totalt fyra nya enheterna (från templen Vindicare, Eversor, Culexus och Callidus) kan vi ta med på nya uppdrag där vi får borda fiendens skepp och slåss i trånga utrymmen. Till vår hjälp finns även nya vapen och ny utrustning att ge till våra Grey Knights.