Inlägg av bektil

Inlägg som bektil har skrivit i forumet

1
Skrivet av Harmond:

Helt idiotiskt att de inte tagit bort det.

Idéen i sig är totalt korkad - dvs att man egentligen inte är där, vad inlevelsefullt liksom.. som att man inte redan vet det när man spelar spel, men här ska man bli påmind om det också; "Du grabben! Du lever dig väl inte in för mycket så du tror du ÄR karaktären och i spelvärlden? Här, låt mig visa dig genom att ta dig ur den nuvarande världen och karaktären.."

Det är precis det man INTE ska göra i spel.

Minns när första AC spelen släpptes, ni vet, när de påstod att det skulle bli en trilogi och sen finito! Min polare berättar för min om hela assassinkonceptet och jag blir helt hype. Sen börjar han beskriva det här med animus och bla bla jag blir bara vilsen. Sen testar jag spelet. SÅ. JÄVLA. LAME. Att klippa bort animus hade bara gjort varje spel bättre.

Etanol i pulverform. Fraktas i lastbilar som industrikemikalier eller kanske något agrikultur relaterat. Väl framme är det bara att lösa upp i vatten till önskad %. Blanda med purple drank = vin. Blanda med root beer = öl. Använd som ersättning för vodka i de flesta drinkarna. Enda problemet jag inte riktigt löst är hur man ska få till whiskey etc. Kanske låta den lösta etanolen ligga i gamla whiskey tunnor några månader, eventuellt med någon smaksättare, när de är väl framme i NY?

Skrivet av Sisyr:

Känner tvärtemot Mutumba, haha. Skönt att det är fokus på management och mindre på story!

Kanske är det den "uppföljare" man väntat på i alla år till det tidiga 2000-talets diverse gangsterlir så som Gangsters, Gangland, Chicago 1930 osv.

Exakt det jag hade hoppats på, så blev lite ledsen när jag såg att striderna är turbaserade.. Så som jag hade väntat på ett "Gangsters 3" :/

Skrivet av Siial:

Min far jobbar inom kontorsflytt så han får tag på riktigt fina grejer som företag ska kasta osv. Helt otroligt att företag kastar så fina kinnarps grejer.. De är som nya.

Din farsa råkar inte bo i uppsala och har nå grejer över

Skrivet av Siial:

Helt rätt. Kör skrivbord och kontorsstol från Kinnarps. Gjort den sen jag var 15. Helt otroligt hur sköna de är och hur länge det håller!

Nytt eller begagnat? Vart handlar du?

Jävlar. Hade helt missat det här spelet. Blir nog ett köp!

Skrivet av Nichegamer:

Gillar denna med!
Den verkar dock inte ha någon nackkudde?

Har själv en Titan. Nackkudden kommer separat, är itne inbyggd eller så. Ganska skön också. Kostar ju en del men jag är riktigt nöjd. 190cm lång 105kgish

Skrivet av ompalompa:

Spelade hela kvällen igår och en alldeles för stor del av natten.
Spelet var skapligt kul och triggade "just one more turn"-beteendet i en!
Men det det kändes hela tiden avskalat, ofärdigt, opolerat och väldigt själslöst.

Eu4, ck2, hoi4 och stellaris kändes för mig som ganska kompletta spel när de släpptes, men det gör inte detta. Det känns som man fått tag på ett early-accesspel...

Har ej spelat själv men bror min sa samma sak. Många funktioner som saknas från eu4 tex som skulle göra spelet så mycket lättare att få översyn över sitt rike och en mer njutbar upplevelse.

Skrivet av NordhNet:

Ja! Reconnect vid crasher! Annars nej, det är bra som det är

This.

Nooooooooo inte min peacekeeper

Har chess.com appen på mobilen. Ca 1400 i rank. Kör 5min matcher lite då och då. Allt från när man lägger en brakskit till när man vill ha en kortare rast och tänka på något annat. Farsan som lärde mig, bara spöat han 2 ggr än idag, och halva släkten spelar, så lite av en family tradition

P.S Smilies is de shit!

FZ.se = MVG!!!

Tjaba jag ville bara skriva en liten tråd om hur bra FZ.se är
Vart medlem för typ 2 månader sen och nu för tiden loggar jag in nästan varje dag
Ville bara säga gratz till ett så lyckat projekt! *GRATZ*
Mycket bra nyheter och filarkivet är "top noch"!!!!

Mvh Bektil
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::heart:

FZ.se = MVG!!!

Tjaba jag ville bara skriva en liten tråd om hur bra FZ.se är
Vart medlem för typ 2 månader sen och nu för tiden loggar jag in nästan varje dag
Ville bara säga gratz till ett så lyckat projekt! *GRATZ*
Mycket bra nyheter och filarkivet är "top noch"!!!!

Mvh Bektil
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::heart:

1