Inlägg av Andreas88

Inlägg som Andreas88 har skrivit i forumet

Låter bra tycker jag. Men sen får man väl se hur slutresultatet blir.

Jag kan lätt köpa de största spelen för såna priser. Men problemet är när dessa priser blivit standard även för franchise spel som inte alls är lika välpolerade. Jag tänker på tex Far Cry, Assassins Creed och alla sportspel som lanseras en gång per år. De är värda max 500 i mina ögon.

Skrivet av Knalle:

Ryktas ju om att det blivit framflyttat till nästa år

Jaså. Det förklarar nog varför åtminstone jag inte sett något mer

Jag tycker det är dags för crimson desert.

Fick röstskådespelaren hat på internet? Varför? Hur mår vissa egentligen?

Gillade inte vissa vad den fiktiga karaktären i ett spel gjorde eller vadå?

Skrivet av Herr Spinkben:

Fast Lost, Prison Break och Heroes är alla klassiska serier där första säsongen är den överlägset bästa :/. Kanske hade dom varit bättre om dom tagit sin tid och fokuserat avsnitten mer?

Haha snygg observation ändå.
Jo men 23 avsnitt per år är lite orimligt.
Fast 8 avsnitt varannat år också.
10 avsnitt per år borde vi kunna få

Skrivet av Evilof:

Jupp.
20 avsnitt
Cirka 42 minuter (för att rymma 18nminuter reklam per timma). Premiär i augisti.om jag minns rätt.
Och exakt samma tempo i när reklamavbrotten kom.

Jag föredrar helt klart som det är nu med så många, och så långa, avsnitt som de känner behövs. Men två år mellan säsongerna dödar mitt intresse.

Jo fast 8 avsnitt känns klent. Jag upplever att det många gånger hade behövts fler avsnitt för storyn men att det kanske är budgeten som sätter stopp för det. Men det värsta är väntan som du säger.

Skrivet av Evilof:

Jag förstår att det är mega-projekt med flertalet regissörer, manusförfattare etc som måste få ihop sina scheman. Och givetvis horder av CGI makare.

Men det känns ändå fel att det ska ta sådan tid.
Jag menar inte att underskatta någon. Men det känns väl rimligt att ha en bättre pipeline.

"Säsong 3 är färdigskriven. Börja skriv på S4 medan vi filmar. Vi hör av oss om vi behöver tweaka manus. Sen när det är färdigfilmat och CGI personalen kör sitt race så kommer vi producenter och regissörer och ser till att preproduction är i fas.
Vi börjar filma i juni så då ska alla inblandade vara fria från andra åtaganden. Lets go!"

Jag köper deeeelvis att serier kostar skitmycket och att de inte vill green lighta nästa säsong innan de vet om de får nog tittare på föregående säsong. Men som i Stranger Things? Vad är problemet? Jag förstår inte hur det kan ta sådan tid.

Ja förr gjordes väl 20-23 avsnitt per säsong och så släpptes säsongerna en gång per år eller minns jag fel? Serierna var väl inte lika maffiga som nu men ändå var väl tex Lost, Prison Break, Heroes mfl hyfsat maffiga.

Idag tar det istället minst 2 år innan de släpper 8 nya avsnitt.

Skrivet av Zontos:

Jo man glömmer saker väldigt lätt men då kan man se om dom

Ja, det är ju ett förslag, det funkade förr men med två småbarn hemma är det inte möjligt att prioritera in att se om en hel säsong. Jag är nöjd med att lyckas se de nya avsnitten över 2-3 veckors tid.

Skrivet av hannes.theorell:

Jaha, ja, då får du väl kolla på något program med Pernilla Wahlgren med familj. Så behöver du inte skrynkla hjärnan för att komma ihåg vad som hände under säsong 1.

Wow, bra kommentar. Du tycker inte det är konstigt att vissa inte minns en tillräckligt av serie vars säsong tog slut för 2-2.5 år sen?
Sjukt vad vissa har enkelt för att vara dryga så fort man sitter bakom en skärm och skriver.

Kommer inte ens minnas vad som hände under säsong 1. Ungefär som med de flesta stora serier. Sttanger things, House of targaryans m.m.

Skrivet av jehuty:

"Ett folkmyller – på gott och ont?"

Jag HOPPAS att spelet kommer vara så befolkat som trailen visar. För att en stad ska kännas levande behöver den ha människor och det saknar i princip alla open world spel.

Att det var så mycket folk i trailen var det mest positiva för mig.

Håller verkligen med. Tex Ghost of Tsushima hade en vacker värld men den var tom. RDR2 hade en mer levande värld just för att det fanns människor som man kunde interagera med.

Skrivet av Pihlbaoge:

Fast det där är ju inte sant.

Rockstar har inte hajpat den här trailern i flera veckor, det är olika fans och spelsidor som hajpat. Det är folk som läckt som hajpat.

Tittar vi på Rockstars twitter t ex så har de totalt 4 inlägg om trailern, där ett av dem är "Trailern har tyvärr läckt, se gärna vår riktiga trailer här". Det äldsta inlägget är tre dagar gammal och konstaterar bara att de ska släppa en trailer till ett nytt spel idag.

Ok sant. Det var väl läckor som gjorde att detta hajpades. Eller när gick Rockstar ut med att de skulle släppa trailer? Skittråkig var den iallafall

Skrivet av Chicobello:

Vilken tråkig och onödig kommentar. Noll substans, bara svensk negativitet.

Jag skriver så sällan här så ibland kan jag få tycka till. Det är inget emot GTA eller Rockstar. Men de hajpar trailern i flera veckor och det man får se är inte särskilt mycket mer värdefullt än att läsa en text. Vi förtjänade lite gameplay och om det inte är möjligt så en köttigare teaser iallafall. Annars är det ingrt att teasa om.

Vilken tråkig teaser.

Skrivet av bluebird:

Jag skulle bli förvånad om vi fick se något gameplay. Det kommer nog snarare handla om att presentera setting och ambitionsnivå. Sedan blir det ett halvår av disserande av trailerns innehåll innan nästa trailer kommer.

Blev inget gameplay utan en liten teaser 🤣

Skrivet av Sunny:

Folk skiter i förmycket helt enkelt

Haha såg nu att det lät lite hårt i tonen. Men jag förstår inte att folk ska bry sig så mycket. Det är enklare att skita i det

Skrivet av bluebird:

Jag skulle bli förvånad om vi fick se något gameplay. Det kommer nog snarare handla om att presentera setting och ambitionsnivå. Sedan blir det ett halvår av disserande av trailerns innehåll innan nästa trailer kommer.

Hoppas du har rätt. Jag väljer att tro dig

Skiter fullständigt i om spelet blir woke eller grovt åt andra hållet. Det är inte anledningen till att jag är peppe.

Däremot är jag lite rädd över att trailern i december som alla spänt väntar på är antingen en liten teaser på 30 sekunder eller en längre trailer utan någon gameplay utan bara massa "cut scenes".

Hoppas att jag har jättefel.

Åh bara 7000 kr, då beställer jag 2 st