Inlägg av Punch Out

Inlägg som Punch Out har skrivit i forumet

Så pepp men köper man på ps4 eller switch? Ahhh…

Bästa samlingen någonsin! Enligt mig är Zelda a Link to the past och Tmnt 4 de bästa spelen som någonsin har gjorts, punkt!

Jag har samma problem med min Samsung tv. Bilden blir blå när jag öppnar disney+ appen. Jag provade att nollställa hubben och då fungerade det efter att man hade knappat in alla lösenord igen. Problemet är att samma problem kom tillbaka när jag stängde av tv:n och satte igång den igen. Antar man kan prova att köpa en apple tv men känns lite onödigt när man har en hyffsat ny smart tv (2019). Tankar?

Någon info när man kan tänkas få flyga helikopter?

Värt att skaffa dlc till den första? Gillade första spelet men hade så många ospelade spel att gå igenom så jag skaffe aldrig dlc.

Skrivet av quadratis:

sekiro och alla andra fromsoftspel är precis så svåra som dom är tänkta att vara. om spelet är för svårt för vissa eller om man inte har tid att lära sig spela det så är det helt ok. sälj eller refunda. det finns andra spel. blir galen på såna här artiklar tex.

https://i.imgur.com/jQwkKh9.png

alla spel är inte till för alla. svårighetsgrader i fromsoftspel är lika larvigt som ett "arcade mode" hearts of iron eller europa universalis.

Ja problemet som småbarnsfar är att man inte alltid har den där tiden för att nöta svåra spel som man glatt kunde göra på 90-talet med ghost n goblins mm, så då hade det varit fint att kunna sänka svårighetsgraden. Men absolut det är upp till tillverkaren, så det kan bli så att Sekiro får ligga på hyllan tills en får mer tid och tålamod.

Ja det behövs, säger bara Sekiro! *suck*

Skrivet av Johlor:

Jag hade inga problem med buggar på Switch-versionen. Kollade snabbt på nätet och den verkar ha fått bra kritik också. Det enda är att den går i 30 fps, de andra konsolversionerna går i 60 fps, men då är det stabila fps på Switch. Så var inget jag tänkte på ens.

Hellre lägre fps om den är stabilare. Tack ska kolla in den!

Skrivet av Johlor:

Vill du ha bärbart (ligga i sängen och spela) eller är du nöjd med att sitta vid datorn? Tycker versionerna är rätt likvärdiga, så det handlar mer om vad du har för "spelstil".

Spelar inte så stor roll utan tänkte den som är minst buggig. Läste att remaster versionen på steam kan vara buggig vid portningen? Vet inte om det stämmer.

Ska man köpa till PC eller switch om man vill ge sig på Bioshock serien?

Ja inte är det Sekiro i alla fall! Hehe

1. Spiderman
2. God of war
3. Resident evil 7

Skrivet av Shadee:

Jag är av samma årgång som dig ser jag och jag såg om Mortal Kombat i julas. Tyckte den var helt ok fortfarande.

https://www.youtube.com/watch?v=JHIfHL5UgFs

Angående trailern i första inlägget så ser den väl helt ok ut, men saknar Johnny Cage och får inte riktigt "Mortal Komabt" känsla av den på samma sätt som gamla trailern. Kanske nostalgi, men det är det jag tycker i alla fall.

Den håller lätt idag. "Do i look like your secretary? YES!!" Haha..

Skrivet av Qus:

Fler Zelda tack. Gärna både 2D och 3D.

Ja ett 2d zelda vore mumma samt dlc banor till mariokart och kanske en game watch med super mario 3

Skrivet av scaryfoot:

Jag har definitivt sämre reflexer nu. Sekiro är en mardröm. Tacka vet jag Firewatch.

Åhhh jag får mardrömmar av Sekiro! Hur i h-vete ska man kunna klara detta spel. Tycker jag fastnar på de flesta bossarna! :/ gillar spelet skarpt men alldeles för svårt.

Åh ja firewatch, vilken mysig stund man hade med det spelet. Det hade gärna fått vara lite längre.

Skrivet av Qus:

Sonic 2 är ju det stora minnet. Var inte många år gammal när jag och farsan spelade det så ofta han hade lust. Sedan var det några år senare Elitserien 95 med kompisen. DIF vs AIK.

Ja och rätt lag vann jämt! (DiF)

Skrivet av Dajvan:

Uppväxt på Sega Mega Drive. Alla andra hade Nintendo. Lokala kiosken kunde man hyra diverse Mega Drive-spel över helgen så det var ett stort plus. Ångrar att jag sålde den och spelen :(.

Ska jag börja spelsamla så blir det Mega Drive och Dreamcast.

Varmast gick förutom Sonic, Hockey-spelen.
https://youtu.be/5vGlIxr-Ma8

Hehe antar vi är hyffsat jämngamla för din historia kunde lika gärna vara min. Ända skillnaden är att jag fortfarande har kvar min Megadrive från 1991, som fortfarande funkar prima vilket jag är väldigt glad för idag! Fastnade enbart för 16 bit eran för egen del, men WoW vilka spel det var!

Skrivet av Poisoninmyveins09:

Who wants snoo snoo!

Haha tummen upp

Skrivet av Marooned:

Trevligt att se att många här spelar och är gamla rävar. Hur många har hängt på CM/FMSweden?

Började med FM 1998, det var grejer det!

Tack för bra recension. Frågan är när de kommer lägga till möjligheten att börja som ungdomstränare och sen jobba sig upp till a-laget? *lever på hoppet*

Skrivet av scaryfoot:

Sekiro. Ett av de coolaste spelen jag nånsin spelat. Så det är frustrerande att det är svårt, och att jag är kass. Jag slet med första riktiga bossen. Sen kom Lady Butterfly. Kärringjä...
Herregud, aldrig kämpat så med en boss förut. Jag försökte säkert 100 ggr. Och jag överdriver inte. Men vid nästa boss så tog det stopp. Jag fick erkänna att spelet är för svårt för mig.

Ja inte det bästa spelet att spela som småbarnsförälder då speltiden är knapp. Gillar spelet skarpt men måste det vara så j*vla svårt!!! Lady butterfly fick jag ge upp och får återkomma till senare, så fastnade jag istället på spjut bossen*suck suck suck*