Inlägg av robbis

Inlägg som robbis har skrivit i forumet

Har nog slagit nytt rekord i avklarade spel förrutom när jag blev handikappad i en olycka och inte kunde gå på ett år. Redan klarat 5 spel o 2 snart avklarade..

Skrivet av Luciphear:

Hm... ingen aning hur jag lyckats komma upp i så högt isåfall. Tja, använder det åt battle passes framöver. Skönt att kunna strunta i att betala för de och så kan jag lägga platinum:et på något cosmetic i framtiden, haha.

Måste ju varit innan dom märkt att man fick för mycket poäng. Man kan få bonusar ibland. Men jag kollade idag och jag har maxat mina 60 poäng för dagen.

Skrivet av Luciphear:

Wtf? Något är då konstigt för mig, för jag har bara använt Edge + Bing, inte köpt produkter eller använt mig av deras butik överhuvudtaget. Jag sitter just nu på 30'000 poäng efter ha köpt battle passes redan...

https://i.imgur.com/n4EBAyj.png

Du kan ju max få ett visst antal per dag. Så att få ihop 9000 poäng tar ju flera månader. Tror det är 30 för egna sökningar och 30 poäng (10per/st) om man söker på de 3 dagliga bing specifika eller 150 / dag beroende på vilken lvl man är och om man har gamepass ultimate... Så 150 dagar med lägsta nivån.

Skrivet av Luciphear:

Visst är det lustigt att folk klagar på att det var bättre förr när man bara kunde sitta ner och njuta av ett spel utan all drama men samtidigt skrivs sånt här när man hakat upp sig på något så menlöst som titeln av en säsong, och fullkomligt ignorera alla förbättringar?!

Nog för mig, jag har skitroligt och älskar säsongen som bara fan. Är spelet perfekt? Nej, men det är det bästa det har varit i mitt tycke. Det finns saker jag hoppas förbättras men baserat på Blizzards respons och villighet att lyssna på feedback och lära sig så har jag förtroende för att spelet faktiskt kommer bli bättre, som det ständigt har blivit. Sedan om det faller alla i smaken är en helt annan femma. Tycker man inte om spelet, move on och ägna din tid, glädje och energi på något som tilltalar dig, så som man gör med allt annat som inte passar en i livet?

Jag var osäker om jag skulle fortsätta fortsätta spela Diablo 4 innan denna säsongen för jag började tröttna men detta var ett steg i helt rätt riktning för min del.

Edit: Ett tips by the way för er som använder Edge/Bing osv. Om ni använt det regelbundet ett tag, kolla erat Microsoft konto hur mycket poäng ni samlat ihop! Man kan nu köpa Diablo 4 och Overwatch 2 Battle Passes för poäng där. Jag sitter tydligen nu på tillräckligt mycket poäng för 2 års värt av Battle Passes... haha

https://i.imgur.com/gEC6lBa.png

Man får en kod i sin mail som du redeemar på Blizzards hemsida, så ignorera att bilden är av förra säsongen.

Har använt edge sedan starten och har 400 poäng. De ger poäng per spenderad dollar. Att få ihop 9000 poäng genom att bara använda edge är bullshit imao. Och du har sparat ihop till 72000 poäng för 2 års battlepass? 💩

You can earn points by:
1. Buying games and other items from the Microsoft Store. Learn more about shopping to earn points:
2. Shop to earn points.
3. Searching on Bing.com. Sign in and earn 5 points for every search.
4. Engaging with special offers on new releases.
5. Participating in daily and weekly quizzes on new releases.

Asså iom bilden ser han nästan mer ut som Geralt än Henry. Tyvärr går det inte att göra serien bra.

Frågan är kommer det vara värt för oss som INTE spelar CoD, tänker fan inte betala extra för att dom lägger till skitspel på tjänsten. Då får dom köra som nintendo o lägga till en extra kostnad för codspelarna.

Skrev detta i nyhetstråden innan

Skrivet av Broshimitsu:

https://i.imgur.com/84KOwan.jpeg

https://i.imgur.com/Loi7xE1.jpeg

Men ja, möjligtvis att de kör på strider mer i stil med Company of Heroes annars?

Jo men det ser ju aldrig ut så i striderna i star wars, då e det ju folk högt o lågt. Det var mer det jag menade. Väldigt sällan dom kör formation, flank som på den gamla goda tiden. Ungefär som dom skulle göra ett total war i nutid, hade ju knappast sett ut så på slagfältet

Vette fan hur bra detta skulle passa, det är ju inte direkt som star wars använt sig mycket utav formationer och strategier innan, mest kuta o kötta var för sig känns det som.

Ryktas om en ny PSP som kör PS4 spel...

Jag har kört 10 missions i kampanjen och tycker den håller hyfsad kvalite med varierande uppdrag som att försvara sig, ta sig igenom astroidbälten mm. Klrde lite Wargames i demot och gillade det skarp så det blir att hugga tänderna i när kampanjen är över. Gillade man de gamla har man mycket att hämta här. Bra ljudbild och riktigt vackert vissa vyer. Tycker helt klart det varit värt pengarna hittills.

Dom planerar självklart in spelet i slutet på denna generation, så att dom kan släppa det igen på ps6 2 veckor efter för dubbla priset som folk köpte det 2 veckor tidigare för. Inga expansioner, bara megatransaktioner i onlinedelen. Sen ungefär 2046 kommer det även till PC likt RDR för då har försäljningen precis gått ner 0.01%.

Skrivet av Margy:

Det är väl troligare att det blir en bärbar PC?

Phil Spencer har ju talat om att han kan tänka sig andra butiker på Xbox. Jag tror att det är mer sannolikt att Xbox blir en PC än att man på något sätt gör att andra butiker och spel börjar fungera på Xbox?

Ja det blir intressant att se vad dom hittar på. Hade ju gärna sett en utveckling av surface duo men sån tur har man väl inte

Skrivet av Margy:

Drömde jag eller läste jag för några månader sedan att MS ändrat formuleringarna om vilka format en del kommande spel kommer till? Spel som Avowed listades tidigare med någonting i stil med "Xbox, PC, Cloud" och hade ändrats till "Console, PC, Cloud"

Det börjar vara många tecken som tyder på att MS/Xbox i stort sett blir en tredjepartsutgivare.

Ja vem vet, dom planerar ju en handheld, men den kanske blir enbart för xCloud o andra strömningstjänster likt logitechs och ingen mer stationär xbox.

Gamla xbox spel ser jag inget problem mee att dom släpper... Men börjar dom släppa helt nya spel blir det nog problem. Samtidigt är exklusiviteter ett måste för att sälja konsoler.

Skrivet av Mortaigne:

Inget specifikt datum för NHL 24, bara "soon".

Soon var väldigt soon... Släppt nu

Skrivet av Castor.T:

Utan att ha koll så kändes det som väldigt snabbt levlande. Om ens hälften hade varit rimligt.

va? Antar att du inte nött helltides.

Första killen som tog lvl 100 i S4 tog det på runt 12 timmar

Ångrar mig... 7 timmar

Kul att se NHL på cloud, första som kommer dit. Iget datum för det? Perfekt om man vill ligga o slöspela på steam decken, det ser jag fram emot. Senua's Saga: Hellblade är ju lite överskattat men lär väl köra igenom 2an bara för att. Immortals of Aveum ska väl vara ännu ett mediokert spel som man inte orkar mer än att testa. Uppskattas att mer och mer kommer till xCloud så man slipper ladda hem skiten för att testa bara!

ordlig.se nr 861, 5/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩⬜🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩