Artiklar av Tomas Helenius

0

CS 1.6 Beta släppt

0

Att göra en Lara

0

Intryck av CS 1.6

0

Unreal II färdigt

0

DF:BHD i mars

0

Need For Speed: Hot Pursuit 2

Så var det återigen dags för en ny inkarnation av fartvidundret Need For Speed, denna gång med undertiteln Hot Pursuit 2. Vilket nummer i ordningen denna upplaga har vågar jag inte ens gissa. Istället kastar vi oss rakt ut i det som spelet är till för - uppkäftig arkadracing i kamp mot likasinnade, medtrafikanter och salta snutar. Endast Burt Reynolds saknas.

0

Värsta omslagen

0

Nya ATi-drivisar

0

Praetorians-demo

0

Praetorians-demo

0

Road to Rome-bilder

0

Logitech MX700 Cordless Optical Mouse

I reklamen för Logitechs senaste sladdlösa skapelse - MX700 Cordless Optical Mouse - hävdas att prestandan är jämförbar med den hos dess sladdbundna syskon och konkurrenter. Med tanke på de dåliga rykten som omgärdar denna typ av pekdon var en lätt skeptisk hållning den naturliga inställningen under installationsförfarandet. Dock - med julen, överraskningarnas tid, för dörren är det med glädje jag konstaterar att reklam faktiskt kan tala sanning ibland.

0

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Bluetooth

Liksom de flesta ledande tillverkare av pekdon fortsätter Microsoft släppa sladdlösa möss, med bättre överföringsfart för varje ny upplaga. Deras senaste bidrag till den-inte-av-fysiska-ting-begränsade världen är Wireless IntelliMouse Explorer for Bluetooth – en som namnet avslöjar sladdlös mus vars överföringsteknik bygger på Bluetooth-teknologin. FragZone har hårdtestat pekdonet och därigenom kommit fram till om de trådlösa mössens dåliga rykte nu kan läggas på historiens soptipp eller om möss mår bäst av att slippa kupering.

0

Logitech MX500 Optical Mouse

Av de tre mössen i Logitechs nya optiska serie är MX500 mellanbarnet, åtminstone sett till priset. På pappret är skillnaden mellan denna och den billigare MX300 ett rikligare utbud av knappar och annat lull-lull samt annorlunda formgivning. Förutom den självklara frågan om musen är bra, bör man ta en funderare på om det högre priset är motiverat.

0

Logitech MX300 Optical Mouse

För omkring ett år sen släppte både Microsoft och Logitech optiska möss som på sikt lär förpassa kulmössen till historiens bakgård. Orsaken återfinns i de kraftigt förbättrade optiska sensorerna, vilka tidigare vållat bekymmer genom att inte hänga med i spel. Nu kommer Logitech med en ny serie med ytterligare förbättringar. Minstingen är en skapelse vid namn MX300 och frågan är om den med sin traditionella form och lägre pris kan slå sina dyrare seriesyskon på fingrarna.

0

NHL 2003

Det är återigen den tid på året då skadeglada existenser kan ses småflina åt glasögonbärare som vid inträde i tempererade lokaler tillfälligtvis förlorar synen när brillorna immar igen. Om inte frostnätterna räcker som bevis på att sommaren är slut är det bara att ta en titt på spelutbudet. Lika säkert som att reklamfinansierade tv-kanaler snart marknadsför allehanda produkter med Kristi födelse som argument, lika säkert dyker EA Sports senaste inkarnation av virtuell nordamerikansk elithockey upp. NHL 2003 bevisar sålunda att hösten är kommen. Igen.

0

The Thing

Om ens spelande drivs av lusten att slaska runt i blodiga shooters är utbudet tillfredsställande. För den som föredrar ren och skär skräck finns färre titlar att välja mellan, med Aliens versus Predator 2 som det senaste riktigt starka inslaget. Med The Thing försöker Computer Artworks föra stafettpinnen vidare i ett spel som definitivt gör skäl för åldersgränsen. Frågan är bara om du vågar ta dig igenom det och, förstås, om det är värt ett försök.