Cities: Skylines 2 må ha släppts innan man nådde prestandamålen, men finska Colossal Order tänker i alla fall inte släppa något betal-dlc innan prestandan "fixats för att nå vår standard".

Det skriver vd:n Mariina Hallikainen i Paradox-forumet.

Vi kommer inte släppa innehåll som kostar till Cities: Skylines II innan de framträdande prestandaproblemen är åtgärdade enligt våra standarder. Som ett litet team måste vi fokusera på den aktuella uppgiften för att undvika att sprida ut oss.

Man väljer alltså bort betal-dlc i dagsläget då man vill lägga äggen i prestandakorgen. Colossal Order varnade strax innan pc-släpp för att de inte nått prestandamålen. Det återstår att se när man gör det, men den första patchen är här och ska vara inriktad på att förbättra prestandan.

När betal-dlc-dörren öppnas kan vi förmodligen räkna med en strid ström av allt slags innehåll till dina drömstäder. Teamet har varit duktiga på att stötta upp föregångaren med dlc; vill du ha allt behöver du betala åtskilliga tusenlappar.

Framöver fokuserar man också bland annat på en bugg som genererar "vansinniga mängder med övergivna hundar". Man lägger också lite extra krut på städernas sophanteringssystem.