Inlägg av Pzyber

Inlägg som Pzyber har skrivit i forumet

Skrivet av OAKTHYR:

Det som jag tycker gör The Sims underhållande är att det är mer överdrivet än realistiskt. Att bara försöka göra en kopia på livet känns inte så kul.

Har de kört exklusivitet på det sättet så blir det bojkott oavsett store när de kommer krypande efter ett år eller så. De ska konkurrera med priser och finesser i butikerna vilket gynnar oss konsumenter och inte med exklusiviteter. Kommer aldrig stödja utvecklare som faller för sådant.

Skrivet av Freeman79a:

Åhhh en källa. Direkt från chefen.

Man kan ju säga att man har fångat en 10 kilos fisk. Men om man inte har en bild/video på det. Har det då verkligen hänt?

Bara att generera en med AI

Skrivet av androsynth:

<Uppladdad bildlänk>

😄

Han vände andra kinden till mao

Dtt nytt GTA London hade varit trevligt. Kanske blir att dra fram skivorna och installera och köra igenom London 69 och 61

Gillar Europolis, riktig härlig atmosfär.

180 timmar är väll knappast så mycket för ett spel

Dreamfall: Chapters

Skrivet av kebbe:

Så är det absolut, marknaden fungerar inte utan att lådorna står för slumpmässig generering av föremålen. Förstår absolut argumenten om problemen med det men tycker att det är en betydligt bättre lösning än battlepass-modellen med svindyra in-game butiker och FOMO; De som vill öppna lådor med extremt låg chans att få vad de vill ha kan ta del av det systemet, Valve/CS2 kan rulla på med stabil finansiering och såväl free2play-spelare som folk som hatar lootlådor (mig inkluderat) kan spela på utan en massa freemium-trams. Tycker det fungerar bra och gillar att kunna få tillbaks vad jag har spenderat i spelet men det är ju bara min åsikt om det hela.

Ett till problem med battlepass är att det skapar spelberoende hos många. För vissa blir det ett måste att grinda klart det eller betala svindyrt för att låsa upp det om det går och de inte har tid.

Skrivet av Morricone:

Tack för tipset! Det låter som en bra investering men jag har för tillfället inte budget för dessa. Hur mycket fick du ge för din?

Gav 11 för min inkl moms, för 3,5 år sedan.

Jag köpte en KAB Controller, bästa investeringen jag gjort datormässigt. Kan sitta en hel dag utan några som helst problem. De kostar en del men går att få tag på billigare via återfösäljaren.

Dags att scripta installation och avinstallation om utvecklare försöker jävlas med en. Då kommer det kosta, bättre än review bombing på Steam

Den enda prenumerationen jag har kvar är för Photoshop. Den är prisvärd nog som det ser ut nu men testar ständigt alternativ. Vore skönt att bli kvitt alla prenumerationer.

"You have been playing for a very long time sire!"

Skrivet av JackFlack:

Märks inte tyvärr…stöter på fuskare i var och varannan match…

Jo har samma upplevelse i alla battle royale liknande spel.

Om vi säger att 0,5% fuskar. Är det 100 spelare per match är det då minst 1 fuskare varannan match. I en CS match på 10 pers en var 20:e match istället.

Nackdelen när det är så många spelare i samma match, en enda jäkel kan förstöra så mycket för så många.

Håller med, bort med exklusiviteter i hela spelvärlden, såväll mellan konsoller som olika butiker på PC. Då får de konkurrera med bäst hårdvara, tjänster och framförallt priser istället. Det skulle vara sundare för oss konsumenter.

Tyranny följt av Pillars of Eternity

Man får skaffa ordentlig redundans på linan. Även ups och reservkraft, speciellt viktigt vintertid numera.

Skrivet av monsterbenke:

men ganska värt det då det är bästa spelet som finns av den sorten. är glad för att det kom mkt dlc, så att spelet återkom hela tiden under åren

Jo håller med om att det är bästa i sin genre men hade önskat lite färre, större och mer välpolerade dlcs. Har inget emot kontent men känns som kvantitet över kvalité för många av dessa dlcs.

Skrivet av Mikaelh:

Originalspelet försämras ju inte bara för att det släpps expansioner. Tvärtom! Delar av materialet kommer ju ofta i en gratis patch.

Både och, viss spelmekanik känns ofullständig om man inte har motsvarande dlc även om patchen är gratis. Nu är det inte bara detta spelet som lider av det fenomenet.