Holo framtiden Xbox

Avstängd
Holo framtiden Xbox

Xbox Game Studios VD: Nya Halo-titlar ska utvecklas av ett annat team än skaparna av den misslyckade Halo Infinite
Av: Anton Kratiuk | 17.06.2023, 22:32
Xbox Game Studios VD: Nya Halo-titlar ska utvecklas av ett annat team än skaparna av den misslyckade Halo Infinite

Många spelare minns förmodligen den nedslående releasen av Halo Infinite.

Spelet var inte ett direkt misslyckande, men studion 343 Industries arbete motsvarade inte förväntningarna från fansen av franchisen.
Här är vad vi vet

I en intervju med Axios antydde Xbox Game Studios chef Matt Booty att framtida versioner av Halo inte kommer att utvecklas av 343 Industries, utan av ett icke namngivet företag.

Som sagt, Matt Booty utesluter inte möjligheten att om affären med Activision Blizzard blir klar kan nya delar av Halo utvecklas av team som ägs av AB.

Det är möjligt att arbetet med framtida Halo-spel kommer att läggas ut på entreprenad till Certain Affinity, studion som hjälpte till att utveckla och stödja Halo Infinite. Det här laget har mycket erfarenhet av avancerade skyttar som Call of Duty, Left 4 Dead och DOOM.

Tror nästa Halo kommer bli riktigt bra med studion som kan sitt campaign för Call Of Duty. Jag hoppas att Xbox kommer släppa en massa DLC i många år som dom uttalat sig att dom tänkt med Infinite. Då kanske vi kan få 1 nytt DLC varje år då dom kan släppa Call Of Duty varje år. Tror Phil Spencer menade dlc för campaign eftersom dom utan dlc lägger till nytt innehåll och säsonger för Multiplayer. Kan vara en av de 4 first party spel vi får varje år.

1
Skriv svar