Inlägg av Juggernawt

Inlägg som Juggernawt har skrivit i forumet

Säljes: Logitech G13 i utmärkt skick!

Säljer ett st. Logitech G13 i utmärkt skick som inhandlades för Battlefield 3 en gång i tiden. Använd mycket sparsamt nått år sedan legat i skåpet och samlat damm.
Köparen står för frakt och jag säljer till den jag vill osv.
Tänkte mig 500kr för den.

Tyckte väl att det lät som John Cleese i början av betan!

"Tyvärr erbjuds det sällan något tillfälle till en offentlig, nyanserad diskussion" - Sverige i ett nötskal.

Skrivet av Frux:
Skrivet av darkthunder:

GTA V tjänar in 5 miljarder på 24 timmar? Och jag som trodde spelföretagen hade det så dåligt ställt pga all piratkopiering *ironi*

Piratkopieringen är en stor anledning till att PC-spelarna får vänta.

Umm, piratkopia på GTA V fanns tillgänglig för både Xbox360 och PS3 den 13:e.

AI:ns idioti såg jag igår när jag gick i fältslag med 2500 trupper i inbördeskriget mot motståndarens 6000. Efter att jag tog kål på den första vågen stod bara förstärkningarna still på ett ställe i ca. 45minuter.

Körde igenom 1:an för vilken gång i ordningen bara för nån vecka sedan - tänkte importera saven in i 2:an och köra igenom men orkade bara lira 2:an nån timme sedan var det "meh". DA2 är ett riktigt konsollifierat rpg-lite för 12åringarna som inte orkar ta till sig en story. Får *verkligen* hoppas 3:an återgår til Origins spelsystem och bygger vidare på den så striderna blir mer taktiska, man har kontroll över hela partyt inklusive all deras utrustning osv. Mer Baldurs Gate - mindre God of War, tack!

Ser ohyggligt konsolligt ut. Blir antagligen lika nerdummat som allt annat som släpps nuförtiden. Mycket skeptisk till att de ska kunna återuppväcka den gamla EQ-känslan.

Pirater är främst ungdomar utan egen (eller mycket liten) inkomst. När man blir äldre och har mer pengar men mindre fritid så orkar man inte jaga cracks, mickla med inställningsfiler och liknande utan man köper sina spel. Vissa har nog också kommit till insikt med att om tillverkarna inte får betalt för sina produkter så kommer det snart inga fler. Därmed låter jag inte det vara osagt att skit-spel och taffliga, ofärdiga konsoll-portar ska premieras med inköp.

Skrivet av ivanhoe68:

Lagat något gott på senaste?

Matlagaren heter MoRberg.

Försäljning av pirat-material är big business i forna Sovjet. Finns enorma marknader som bara säljer piratat material till en bråkdel av orginal-priset - det kan t.o.m vara väldigt svårt att hitta något som INTE är piratat när vi pratar mjukvara, musik-cd eller DVD. Ofta är saker ute på marknaden inom en vecka efter att det är släppt, dubbat och klart - det görs grova pengar på't. Därför företag försöker att tjäna åtminstånde några $ genom att sälja till lägre pris i området.

Hmm, halvtaskig grafik, nerdummat någe-nog och konsoll-släpp. Näe blir nog bara bajs, som så många andra pc-klassiker när det ska ändras och anpassas till döende konsoller och AD-ungar.

Skrivet av Komured:
Skrivet av Paladia:

Jagged Alliance och Fallout 1+2 var ju väldigt lika, är även så nu?

Fo1-2 Lika Jagged? Nja på samma sätt som Skyrim är likt Doom kanske

Fallout Tactics var ganska likt JA.

Fattar inte varför folk och fjortisar har fått för sig att de ska ha nån sorts automatisk rätt till ha tillgång till alla uppgraderingar trots att de kanske saknar tid, skicklighet och talang. Folk som låser upp och "levlar" sina nissar ohyggligt fort har ju inget annat för sig i livet. Det betyder ju knappast att Olle 13år som både spelar hockey och knypplar har den tid som behövs för att hänga med i "level-racet" och letar därför upp massa fusk och sheit som bara förstör för andra han råkar spela med/mot. När ska folk inse att bara för att någon annan har lagt ner tid och energi på att "komma långt" så betyder det inte per automatik att alla kommer att nå dit?
Sluta stressa igenom spel och uppskatta istället vägen till "målet" (om det nu råkar vara max-level eller nått annat) så kommer du ha mycket roligare i spel överhuvudtaget.

Err - no shit Sherlock. PC har alltid haft bättre prestanda än konsollerna, oavsett.

Tycker nissen bara förvirrar till allting med sina uttalanden. Inget köp - oavsett vad han yrar om.

Meh, nej tack.

Nu har dom fått riktigt bra röka på Microsoft. Att ens använda orden Xbox, Kinect och hardcore i samma mening tyder på mycket dålig verklighetsuppfattning.

Verkar som folk tror att detta är någon sorts bonus från DICE. Snarare så att det är delar av spelet som endast görs tillgängligt till folk som förhandsbokar eller köper spelet från ett visst ställe. Handlar absolut inte om något extramaterial då allt finns tillgängligt den dagen spelet släpps. Ett jefvla helvete detta ifall man är ute efter att ha ett så komplett spel som möjligt. Dragon Age och Empire:Total War var helt nedlusat med sånt här skit, vill jag minnas.

Ska man gå efter hur ryckigt och stelt det rörde sig i trailern så ser det inte ut att bli något inköp.

Var och är ett stort fan av DA:O med diverse dlc-paket. Har kört igenom Origins 5-6 gånger med olika kombinationer av karaktär och alltid haft en trevlig upplevelse. Tyvärr så är DA2 en riktigt massiv besvikelse. Nerdummat, knöligt och totalt oengagerande. Märks att Bioware fått stora pekpinnar att göra spelet mer lättåtkomligt och snudd på barnsligt enkelt. Att hela PC-versionen stinker av konsoll-port gör inte saken bättre heller. Ännu en BioWare-serie faller för konsoll-fjantiseringen som påbörjades med Mass Effect.
Rollspel SKA vara komplicerade, kräva tanke och planering - inte bara bli en hjärndöd masslakt med sprutade kroppsdelar och slaskiga blodstänk.
Tyvärr skulle jag inte rekommendera någon att köpa DA2 ifall de förväntar sig ett rollspel - däremot funkar det ganska bra som ett actionlir för konsoll-folk som diggar AssBro eller Fable.
Botten-napp BioWare. Får hoppas att nya Total War kan fånga mitt intresse bättre.