Inlägg av lasselason

Inlägg som lasselason har skrivit i forumet

Skrivet av Iggge:

Ja, säkerligen en del. Men inte det jag syftar på för det finns alltid någon som tycker spelet är dåligt, i varierande omfattning.
Men jag tror inte Redfall i samma utsträckning fått så negativt omdömme om det inte vart sån negativitet mot det från första början.
Det hela började enligt mig med att PlayStation blev av med spelet och vi ser flera som sågar spelet utan att man ens testat det, vilket är fel enligt mig.

Man får väl ändå förutsätta att seriösa journalister/skribenter har såpass mycket yrkesstolthet att de gör sitt jobb. När det kommer till fanboys är det ju en annan sak naturligtvis.

Skrivet av Molotov:

Ska man bara gå efter vad kritikerna säger så bör man vara beredd också på att bli missnöjd många ggr.

Cyberpunk nämndes tidigare i tråden tidigare.
Många kritiker verkade missa dess problem.

Det är illa om studios måste lägga ner för att "kritikerna" inte ger gott nog betyg.
Vissa spel får betygsavdra för ovesäntliga "skit orsaker" medans vissa spel är kritikerna helt blinda inför uppenbara fel både tekniskt och gameplay.

Jag tycker definitivt inte man bara ska gå på vad kritikerna säger MEN när ett spel snittar på 56/100 efter 75 recensioner, då är det läge att ta det på allvar tycker jag.

Skrivet av bluebird:

Men det är ju lite lurigt, för de flesta recensionerna berör ju spelet vid release. Ett bra arbete med att uppdatera spelet till en rimlig kvalitetsnivå efter release syns ju inte på Metacritic?

Rimlig kvalitetsnivå är ett lågt ställt krav känner jag, om det är det patchar och uppdateringar ska uppnå så är det ett problem.

Skrivet av Iggge:

Mycket tråkigt. Detta var för mig ett av 2023 års bästa spel. Jag gick in i spelet helt neutralt och fann självklart ett par buggar, men inget som påverkade spelbarheten, utan gav oss ett gott skratt istället som sedan åtgärdades efter första uppdateringen.

Men det jag finner oroande är hur folk hatar på en produkt man aldrig testat, eller i vissa fall väldigt sparsamt. Vi ser massvis med betyg från personer som spelar under 2h och ger spelet sämsta tänkbara betyg. Ser även en drös spelare som är arga för att det inte släpptes på PlayStation, och av den anledningen man väljer att rata spelet och studion.
För mig är det lite bisarrt faktiskt, men framförallt väldigt sorgligt.

Det är självklart gött att du tycker om det men konsensus inom kritikerkåren är att det är ett dåligt spel, det ligger på 56 på metacritic efter 75 recensioner.

Skrivet av robbis:

Frågan är kommer det vara värt för oss som INTE spelar CoD, tänker fan inte betala extra för att dom lägger till skitspel på tjänsten. Då får dom köra som nintendo o lägga till en extra kostnad för codspelarna.

Det känns som ett rimligt scenario.

Skrivet av Majoren:

Aj.
Man ska passa sig för att skämta med argt folk

😊😊

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/Mg7xPTwMy8k

Som Nintendo förväntas visa upp konsolen i etapper under året lär det kommande 3D-Mario också visas upp!

Så taggad!

Skrivet av lonian:

Om de räknar med att ett Mariokart spel skall sträcka sig över två konsolgenerationer så tror jag de kan lyckas försäljningsmässigt.

Men om Mariokart 10[?] enbart blir på Switch 2 så lär nog Mariokart 8 vinna.

Spelmässigt så kan de ju hitta på galet roliga saker så där är jag inte orolig, sen pumpa ut massor av banor och game modes. Äkta multiplayer banor osv.

Ah du menar försäljningsmässigt? Det blir nog svårt, det hänger helt på hur framgångsrik Switch 2 blir såklart. Mario Kart 8 har ju faktiskt i nuläget sålt 70 milj ex om man räknar med det som såldes på WiiU, det är väldigt svårslaget tror jag.

Skrivet av lonian:

Jag undrar hur nästa Matiokart spel ska kunna klå det här.

De hittar nog nåt sätt att bräcka det.

Skrivet av scaryfoot:

Ja, bästa racingspelet sen Mario Kart Wii. Några av banorna är bland det snyggaste jag sett.

Ja, nya Yoshi-banan som kom med DLC är otroligt läcker.

Allt är tycke och smak såklart men ibland får man nog fastslå att vissa spel uppskattas av väldigt många och ogillas av färre. MK8 till Switch är ett sånt exempel, 92 på Metacritic och försäljningssiffrorna talar ju för sig själv.

Vi spelar fortfarande och det är fanimej helt fantastiskt kul, ett matigare spel får man leta efter, otroligt många banor att tävla i. De har verkligen lyckats med konststycket att ett spel kan vara kul för alla oavsett ålder. Sen är det självklart så att alla inte älskar det det vore ju märkligt, jag tycker inte FIFA eller CoD är roligt t.ex.

,

Skrivet av Gertzy:

Ja, speciellt som Grubb själv twittrat "It's a very vague reference to "the next game system" ... it doesn't mean anything more will actually happen." så han verkar inte själv tro speciellt mycket kommer sippra ut inom kort på grund av denna informationen.

https://youtu.be/dgLZVwnSQvg?t=490

Nä precis, han var väldigt noga med att dra ner förväntningarna i podden, jag förstod det ändå som att han bekräftade att Nintendo hade bekräftat att de skulle prata om framtiden och då om nästa generations konsol, jag får lyssna igen, kanske missförstod.

Skrivet av Gertzy:

Ah, tack, lät liksom som Nintendo hade gått ut med pressmeddelande eller något om ett officiellt uttalande Men ja, antagligen är det om förra mötet och inte det imorgon som fokuset på Switch 2 hamnade på. Men som sagt, har gärna fel och hör gärna någonting imorgon trots det förra mötet men kommer inte sitta och vänta frenetiskt på det.

https://youtu.be/EEnICc5ndc4

Håller med, som vanligt får vi hålla förväntningarna i schack.😊

Skrivet av Gertzy:

Vänligen länka till någonting som visar att det finns ett uns verklighetsförankring i ditt uttalande. Annars kan ju vilken jönsson som helst komma in och ba "Aa Nintendo utannonserade nyss Switch 2 med logga och allt" och så är det inget mer i posten. Nu är det enda jag kan hitta som stödjer ditt påstående denna MSN-post och det handlar ju mer om information om föregående investerarmöte i Mars där de samlade typ 400 investerare och aktieägare för att prata strategi och framtida konsolen osv. Men min gissning är att de höll ett sådant möte för att de inte ska få frågor om Switch 2 imorgon, men har du officiellt uttalande om att så faktiskt är fallet får du mer än gärna återkomma med det (och snälla posta relevanta länkar och fakta direkt i framtiden för att ge tråden någon som helst värde) så står jag mer än gärna motbevisad. Vore väldigt roligt att få höra någonting imorgon om Switch 2

https://youtu.be/3E45eyLANkA

Digital Foundry spekulerar i om Switch 2-uppskalningen kan bli en "gamechanger" för spelande på konsol. Vad tror ni?

Sorry, redigerade mitt inlägg, glömde skriva att detta är enligt Jeff Grubb. I senaste episoden av hans pod ”Game mess mornings”som kom ikväll går han in på detta, jag skrev lite hastigt.

Nintendo har nu gått ut med (enligt Jeff Grubb)att de ska prata om nästa generations konsol under sin rapport med aktieägare, jag tror det är imorgon.

Skrivet av Loxus:

Om du inte förstår frågan kanske du ska vara tyst?

Nej tack. Du frågade varför han är i final och jag svarade.

Skrivet av Loxus:

Om det varit så uppenbart så hade jag väl inte frågat?

Det uppenbara att röstningsresultatet är ett faktum.

Skrivet av Loxus:

Varför är ens fåntratten Bowser i finalen?

Anledningen är väl det uppenbara?