Inlägg av JennieGlau

Inlägg som JennieGlau har skrivit i forumet

jag vart sugen på att spela 3ds, fick reda på pga nintendo lagt ner sin store, så har det skapats en programvara som gör det möjligt att connecta till en "store" där du kan ladda ner allt som någonsin var släppt digitalt av nintendo helt fritt. så jag kollade vad en 3ds kostar begagnad idag. 2000 kr plus , några var 5000 och upp till 10.000 , så jag skippar nog det tyvärr men coolt det finns möjlighet att spela alla spelen om man har en 3ds.

Skrivet av Lepr:

Nej, jag jobbar inte åt MS, men inom tech, och försöker hålla mig uppdaterad på trender därinom och då också utvecklingen inom AI. Så gjorde bara en snabb test med ChatGPT på telefonen nu, tog några screenshots och ställde dumma frågor. Hör och häpna, det fungerade faktiskt ganska likt demon i artikeln 😉
Men ChatGPT är väl förmodligen skräddarsytt "tränad" och scriptad mot WoW också då såklart.
<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>

Så grymt du testade. Fungerade ju imponerande bra.
Rolig detalj jag hade väldigt nyligen precis det problemet med ogrimmar och zeppelin
hade varit så mkt mer smidigt och kul att slippa tabba ur och googla . istället bara prata med ai,n naturligt. och spela vidare.

Jag kommer ha grymt kul med detta när det släpps.

Jag är väldigt förvirrad. inget korttids minne, klarar knappt av spela datorspel vilket är tråkigt. blir bara rörigt. en sån ai skulle hjälpa mig strukturera upp så jag kan komma längre i spelet och påminna mig om saker, "du har hunger nu, börja leta mat" "du behöver ett bättre vapen, dessa matrial behöver du " skulle seriöst göra för mig personligen att få uppleva spel djupare.

en annan detalj jag personligen gillade var att rösten är så dynamisk, han lät så urgent när zombin kom, det gjorde det spännande.

my 2 cents på saken

för mig har jrpg en speciel plats för mig. magiskt att få bara hoppa in i en värld med cliche och käka sidekicks. överdrivna looks och vapen. och härliga roleplay element, slow phased , för mig är det skönt att bara få vara i den världen en stund . jag förstår folk kan störa sig på jprpgs men för mig är det skön magi , långt ifrån riktiga världen för en stund.

ett av dom första datorspel jag spelade. var helt blown away av grafiken . spelade det på en pentium 60 mhz, 8 mb ram, 500 mb hdd, dos 6.22.

jag älskade serien. så glad dom redan fått säsong 2 på gång.
älskade hur detaljerade världen är gjord. karaktärerna var bra också och rätt råa scener
fattar inte att folk tycker serien är dålig.

har för mig cata var första expansionen där man ändrade hur guilds fungerade? man kunde levela up och få perks? jag älskade det

så trött på nyheter som är "hejsan hoppsan , här är ett nytt spel , jo ja ehumm släpps om 20 år , men ville ändå nämna det redan nu "

Sååååååååååååååå trött på dessa spel förstörs av p2w.

wow motorn som är helt gjort från scratch är mkt imponerande. vid release så var dom enormt framme före alla andra med att spelet gick att köra på alla datorer, inga loading screens vid zoner. även koden för servers och hur det funkar låg före sin tid. sedan har motorn uppdaterats genom åren, både i grafik och annat. jag tycker faktiskt deras motor är bättre än alla andra mmorpg som finns. jag har spelat enormt många och dessutom hållt på med spel utveckling själv.

många andra mmorpg har sjukt mkt loading screens, kräver mkt bra pc för att flyta på bra. osv. lika så server systemen är inte lika bra. t.ex final fantasy som nådde ett max p antal server som kan vara igång samtidigt. dom fick stoppa säljandet av spelet till slut för folk fick inte plats på servers. och dom kunde inte lägga till fler server pga koden inte klarade fler.

Jag älskar moogles från ff xiv men omg dessa är inte moogles, inte ens nära. vad händer ?

helt klart roligaste arpg sedan diablo 2

Jag tycker spelet är roligt och jag gillar världen det utspelar sig i. Lite mer finslipning behövs här och var på QoL .

Nånstans känner jag att tyvärr är det vi konsumenter som eldar på företag att fortsätta med alla möjliga otrevliga microtransactions för så många spelare köper ju skiten så företagen fortsätter se $$$ i det dom gör och fortsätter. om spelare boycottat dessa saker hade företagen nog inte fortsatt.

dom får nog rejält höja speccsen för nästa switch om folk ska känna det är lönt uppgradera direkt iaf

hoppas dom lägger till chat. så akward och svårt att samarbeta med andra utan en chat när man spelar med flera

jag har ingen monster dator alls och spelet funkar toppen för mig, jag tycker det finns mer content än jag förväntade mig, mycket att utforska , bosssa,r gather och building som tar lång tid att cleara allting, och kul med klass träden och spelet är mkt gjort för spela flera tillsammans . ingen lag, inga buggar för mig iaf. gillar grafiken med .

Enda jag inte tycker om är som nämnt ovan också, karaktäernas proportioner är helt off.

förvånad hur bra spelet är , inga buggar, ingen lag, v'ärlden är full med saker att upptäcka, combat är snabb och responsiv och kul, gillar talent trädet att man kan välja olika drag från "klasser" ,

grafiken är härlig och gillar att vissa ställen är enshrouded och man måste hinna ut innan timern går ner. allt man gör känns lönt, döda enemys, bossar, gathering crafting, quests, man får nåt för det man gör så det känns lönt. nåt förvå´nantsvärt många spel inte riktigt får till. men dom har gjort det bra.

Vad kul! Jag kommer titta helt klart.! Gotta catch em pal´s

Roligt spel, finns mkt att göra, om man gillar survival och pokemon vibes så är det klockrent tycker jag, jag föredrar spela med folk och hjälpas åt tillsammans mot olika mål, tyvärr har dom jag spelar med inte hjälpts åt, så blivit mer eller mindre som spelar solo ändå. är kul det med men hoppas få till att spela med en grupp folk där man hjälps åt nån gång