Inlägg av Dass Papper

Inlägg som Dass Papper har skrivit i forumet

Det var en vågad titel.. Man ack så underhållandet väl mött vid 14.00

Filtrera recensioner

Hej!

I samband med att jag skrollade igenom "Diskutera – FZ-betyg du inte håller med om" började jag kolla igenom lite gamla recensioner.
Ett välkomnande tillskott hade varit att kunna filtrera recensioner beroende på betyg, genre, år och liknande. Det hade underlättat enormt de gångerna man letar efter ett guldkorn man kanske inte hade koll på eller något från backloggen som blivit bortglömt.

Skepp o hoj!

/DassP

Får hålla med flera andra och säga kotor 1&2 är klart det jag haft roligast med.Spelat igenom bägge spelen flera gånger. Tips för den intresserade är att de Funkar förvånasvärt bra som mobilspel.

Lirade mycket SWTOR de första 2 åren efter release. Kul MMO som lägger mer krut på story och karaktärer än sina konkurrenter kan jag tycka. Kanske dags att ta upp den stafettpinnen igen

Svårt val men om man får välja så fler blir det bioschock, souls/elden ring & breath of the wilds.. inte lirat något av det och inte de minsta intresserad att börja.

Bra recension Johan!

Att få känna sig som en sith lord á la Anakin är ju alltid latjo lajban . I övrigt har jag nog känt som flera andra att spelet känts lite som ljummen mellanmjölk men efter din recension, wakkaah stream och lite mer gameplay videos blev spelet väldigt mycket mer intressant! Har lite i backloggen att beta av men lär bli ett köp inom en snar framtid (eller hoppas på Gamepass ).

Ålder: 28
Yrke: Sjöbefäl / Styrman
Utbildning: Sjökaptensexamen
Erfarenhet: 3 år
Bruttolön: 39000 + Tillägg = ca 44000
Förmåner: Mycket sammanhängd ledighet. Friskvårdsbidrag samt matersättning när jag är hemma.
Nackdelar: Iväg hemifrån 6 månader om året. Väl ombord jobbar man ca 70 timmar i veckan.

Övrigt: Jobbar till sjöss 4-5v följt av lika länge ledigt med betalt. Eftersom man är ombord ca 1 månad i stöten kan man spara en hel del pengar då rederiet står för maten (samt en kock som lagar den). Sjömän betalar även lite mindre skatt (ca 30% vill jag minnas).

Har hänt 2 gånger nu på några år att jag sett hennes musikvideo för "Reignite" och spelat om Mass Effect trologin. Fantastisk låt med bra bilder från spelen.. Blir så otroligt taggad varje gång

I och med mitt nya jobb så har jag blivit en så kallad "efterhands-tittare"på fragzone fredag.. men ikväll riktar vi om antennen och ser live! Tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga 😀

Precis vad summer game fest behövde, en halvnaken the Rock 😮

Nya Call of duty ser inte helt dumt ut. Många år sedan jag lirade serien aktivt, men med tanke att jag arbetar till sjöss har kan jag inte bli annat än sugen på spela 😁

Calisto Protocol... ett läskigare dead space, hoow about nooooooooooooo #alldelesförfeg

Svårt att säga vilket som är det absolut främsta, men Witcher 3 är ju självklart i toppen. Sen är ju även Knights of the Old republic 1 & 2 , Mass Effect 1-3 och Dragon age: Origins spel som jag kört om flertalet gånger och håller i hög aktning

Blir nog lite Ghost of tsushima och sedan en civ 6 pilsnerlångkörning ikväll med det sociala umgänget.

Witcher 3 med samtliga DLC.. Spelade igenom de för 3 år sedan och de lämnad ett enormt tomrum hos mig.. The last of us 2 samt ghost of tsushima lyckade nästan fylla det men för mig har witcher 3 blivit det spel som jag jämför andra spel gentemot.. Och ja jag vågar säga att inget jag lirar hittills har petat ner witcher 3 från tronen.

ordlig.se nr 37, 3/6

⬜🟨⬜🟩🟩
🟨🟩⬜🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Skicklighet eller tur? ingen som vet

Är man nog att erkänna att jag gav upp idag..

Origins är bland de bästa spelet jag kört, spelat om de ett antal gånger. 2an ville jag verkligen tycka om men gick bara inte, de hade så mycket potential men kändes aldrig färdigt enligt mig. Inquisition kittlade mig i heimdalen och fick mig att åter tycka om serien.
Med de sagt längtar jag oerhört till 4an, särskilt med tanke på hur trespasser DLC slutade..

Fick feeling och så Armageddon igår.. Den var otroligt mycket sämre än vad jag mindes den som.

Precis tankat ner Trailmakers från gamepass, riktigt kul spel att spela med polarna. Även lirat gears, halo, outriders och age of empires! får säga att de är otroligt prisvärd speltjänst för både xbox och PC. Spelar för övrigt på PC.

NordKoeras nya kyckling service - levereras med raketfart