Jonas Högbergs favoriter

#Super Mario Galaxy 2 är farligt nära det perfekta spelet. Om man bortser från den fjantiga storyn och den stundtals ganska fula karaktärsdesignen, det vill säga. Men så länge du fortfarande älskar att leka och ha roligt så är Super Mario Galaxy 2 något för dig. Eller rättare sagt: så länge du inte har något problem med att polkagrisstänger ständigt krokar tag i dina munhålor för att på ett strikt men mycket älskvärt manér hålla dem stadigt uppåt - samtidigt som de saftar din gom - så är Super Mario Galaxy 2 något för dig.

Läs FZ:s recension

[video=4806]

Ursäkta, sade du att #God of War III släpptes i år? Vem fan bryr sig? Tvåtusentalets coolaste, snabbaste, hårdaste actionspel kommer från Japan, klär sig i högklackat och sparkar stjärt så spektakulärt, så vackert, så fulländat, att Louvren enligt uppgift vill spika upp #Bayonetta bredvid Mona Lisa. Visst, det är på gränsen till oanständigt i sitt exploaterande av Bayonettas sexualitet men de majestätiska striderna gör att man förlåter allt.

Läs FZ:s recension

[video=4319]

Likt #Fallout 3 kan jag inte sluta spela #Fallout: New Vegas. Jag har vänt på varenda sten, utforskat alla grottor, sett mer solnedgångar över ödelagda städer än jag kan räkna till - och jag vill bara ha mer. Detaljrikedomen är helt absurd. Bara en sådan grej som att de få asfalterade vägar som finns kvar är impregnerade med mobiltelefoner är hysteriskt roligt. Och så länge jag kan fortsätta upptäcka den radioaktiva efterkrigsöken Obsidian målat upp (första expansionen är redan ute) finns det inget skäl att återvända till verkligheten.

Läs FZ:s recension

[video=4932]