Inlägg av Varilion

Inlägg som Varilion har skrivit i forumet

1

Vore bara coolt att vinna, man ska aldrig klaga över någon vinst och glädjas för de som vinner häftiga saker. Önskar alla lycka till

Monster Juice Mango Loco - Anspelar på "Dia de los Muertos", de dödas dag. Master Chief dricker en Mango Loco för att ta igen sig och plötsligt så poppar alla Grunts som han har skjutit upp och börjar att dansa. Då de alla är fyllda med energi och vill ha fler att parta med så tar de och drar med de kvarvarande Grunts och alla Covenant krigare i ett jätteparty som Master Chief lätt kan dansa förbi utan att hamna i någon strid.
Mango Loco, Monster dryck som re-animerar dina fiender i närheten och får dem att dansa och dra med alla andra levande fiender i firandet av Dia de los Muertos.

Hoppa gärna in och visa upp din nördsamling av prylar (som min lilla Assassins Creed samling), prata om vilket soulslike spel som är det bästa och var med i roliga omröstningar 😁

Första mobilen som kunna köra alla spel med Ray Tracing och få realistiskt ljussättning (vilket är tur då med ett fett batteri som kan låta en spela utan att mobilen dör efter en kort spelsession). Man måste följa strömmen och när PC nästkommande konsoler kör hårt på det, varför kan inte Asus ROG Phone 3 också göra det.

Skulle mer än gärna se vilja se Square Enix släppa Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 till Xbox One innan Kingdom Hearts 3 kommer ut 😇

Om man kollar hans Twitter meddelande så bör det komma ut imorgon onsdag (då han lade upp meddelandet tidigt imorse). Samt läser kommentarerna för den!

Vilket som så har filen blivit nertagen av Activision nu . . .

Skulle önska att man kunde ta hans modd och slänga över den på Xbox versionen också (men det är ju bara en önskedröm).

Hade skit kul att spela spelet med min bror i coop, även fast vi var väldigt besvikna på hur stor skillnaden var från den överhypande trailern man sett innan.

Men man lär sig snabbt att ta allt man ser och hör inför ett nytt spel med en väldigt stor nypa salt (och en hint av peppar bara för god ton) och väntar på folkets reaktioner eller en recension från någon man litar på.

Det kan ju vara så att dom andra två spelen som dom har under utveckling är tänkta att komma ut 2014 & 2015. Och att de då har arbetat på dom i minst 2-3 år. Hoppas att de då har fått till det så att de utnyttjar den fulla kraften av Xbone!

(Har inget emot att de släpper ett spel per år, så Länge det är en bra och väl genomtänkt storyline)

Lionhead retas om nygammalt Fable

Så länge det inte är ett Kinect spel så blir det att skaffa det

2:an spelas nästan alltid när det blir LAN med polarna

Tycker inte att 150 Euro är för mycket, tänk på att det är alla spel + alla DLC. Så jag tycker att det är ett rimligt pris, som vi vet kan priset alltid gå ner ju närmare vi kommer tills det ska släppas!

Kanske inte dom svåraste frågorna, gäller bara att stanna till och tänka till istället för att bara klicka snabbt igenom frågorna . . .
Håller med Mosoloa1, vore supercoolt att vinna (också stort fan av serien, väntar in 5:e boken som kommer ut nu i höst).

Får hoppas att Doom 1 & 2 är på skivan och inte koder som ma måste lösa in, som tex Alice - Madness Returns där man fick med koden så man kunde lösa in American McGee's Alice.

Tycker att dom borde göra som God of War serien och ge ut alla PS2/PSP/NDS spelen med uppgraderad grafik i en fet samlarbox till PS3 eller Xbox360 (släpp till båda och tjäna en god slant).

skulle själv slå till och köpa det hela om det skulle komma ut, skule för mig vara en god anledning att skaffa en PS3:a!

1