Inlägg av Soulless

Inlägg som Soulless har skrivit i forumet

Känns som ett koncept som skulle passa bra till någon sorts post-apokalyptisk mad-max racing. Kanske med stora fordon såsom lastbilar och bussar, ombyggda med allehanda vapen och utrustning, som drar fram efter trasiga motorvägar i jakt på något värdefullt att loota.

Finns flera brädspel på temat, inte minst ett släppt i nyversion förra året "Thunder Road: Vendetta" så kanske en genre som är lite på tapeten just nu också.

1 förare, 1 navigator/kartläsare, 2 gunner och 2 fixers som får variera mellan att reparera lastbilen och fylla på ammunition.

Det skulle definitivt kunna funka, låter som en riktigt rolig ide åtminstone.

Skrivet av Ghost Writer:

Jo forumet har mestadels förvandlats till nån sorts blogg med meningslöst innehåll.
Att tävla i dessa ”gissa” spel är en grej men varför posta resultatet därefter, det finns ingen som bryr sig om någon annans resultat…

Med tanke på hur tom jag kände mig när eftertexterna till "The Witcher 3" rullade och jag förstod att det var slut så är det spelet som haft störst påverkan på mig. Oslagbart.

Skrivet av kalle.lindestrom:

Enkelt förklarat .mata inte trollen. Särskilt inte i en sådan här tråd som är en sista hälsning till värdens varmaste människa .tack mods

Det är en relativt ny användare som mest postar osammanhängande trams, borde definitivt ”censureras” bort från forumet.

Hade kul under testet sist så blir kul o testa till helgen!

Vad jag har förstått är den där Jake Paul en duktig fighter och i helt rätt ålder.
Men Tyson är Tyson och förmodligen den bästa boxaren vi någonsin haft. Nu börjar han vara gammal men fysiken för sin ålder ser inte annat än fantastisk ut och erfarenheten lär sitta så djupt rotad att jag tvivlar det finns någon större brist i tekniken.

Även om jag försökte mitt bästa kan jag inte finna en tanke som säger att Paul har en chans mot Tyson i boxning.
Men hela tramset är ett sådant spektakel att det känns ovärdigt.

Såg aldrig via FZ att ni svarat, sorry!

Skrivet av Aletheides:

14 timmar tog det mig att slutföra kampajen på medium och sedan testa Co-Op läget War Games lite. Sedan kände jag mig ganska mätt för nu.

Jag är ganska besviken över kampanjen. Homeworld var spel som handlade om ett folks episka resa i olika former (HW. HW:C.HW2), det handlade aldrig om ytligt drama mellan individer. Kampanjen i HW3 var även kort.

Så jag hoppas spelet säljer så BBI får möjlighet att fortsätta på storyn. Finns utrymmer för det med tanke på slutet. Men då hoppas jag man lär sig av den feedback man får nu om hur besvikna många är över det narrativ de valde samt hur begränsat det var.

Co-Op läget är dock nytänkande och det kommer de expandera via sin roadmap. Så vill man vänta lite så kan man hålla ett öga på det. Kan även köras solo om man inte vill ha med sig andra.

Okej, låter som din bild av spelet är ungefär det jag hört om det (om man filtrerar bort allt barnskrik på steam!).
Jag har aldrig lirat tidigare HW spel så om storyn inte passar ihop stör mig inte, dock är det jag sett av storyn rätt dåligt presenterat. Men som du säger, det kan expanderas och det viktigaste är trots allt själva spelandet.

Skrivet av robbis:

Jag har kört 10 missions i kampanjen och tycker den håller hyfsad kvalite med varierande uppdrag som att försvara sig, ta sig igenom astroidbälten mm. Klrde lite Wargames i demot och gillade det skarp så det blir att hugga tänderna i när kampanjen är över. Gillade man de gamla har man mycket att hämta här. Bra ljudbild och riktigt vackert vissa vyer. Tycker helt klart det varit värt pengarna hittills.

Kul att höra någon rätt positiv till spelet!
Jag har under två timmar testat spelet (inom refundfönstret) och hann med tutorial ett par gånger (och mekade med inställningar) samt testa wargames. Oerhört känsla i spelet, inget snack om saken!

Men wargames hade jag svårt att greppa. Allt gick så fort, och jag som stapplade med kontrollerna hade inte en chans. Det är såklart ett jag-problem först och främst men jag undrar om detta verkligen kan hålla i längden?
Läste att de kommer expandera war games med nya fraktioner och kartor, men inget om olika spellägen etc. Känns som det vore betyligt bättre att erbjuda olika spelsätt istället för fraktioner?
Större kartor, conquest/capture and hold etc?

Jag har Warno att ta itu med nu när det nått 1.0, men håller ögonen på HW3 framöver, tror det nog blir ett köp antingen när priset gått ned/rea eller när något mer presenteras till onlinespelet.

Men tack för era svar!

”Westwood Studios är tillbaka!”

Skrivet av robbis:

Har kört typ 10 timmar och håller inte med recensionen. Storyn är fantastisk. Däremot är path findingen buggad som fan så det måste dom fixa i nästa patch. Årets bästa spel hittills...

Du är nog en av de få som tycker så, de allra flesta verkar tycka att själva spelet är kul men att storyn och sättet den berättas på är helt värdelös. Och av det lilla jag sett kan jag inte annat än hålla med, dock har jag ingen referens av tidigare spel då jag inte spelat dem.

Oerhört bra känsla i själva spelet dock, ljud och bild är toppklass.
Dock blir War Games väldigt snabbt urtråkigt och jag kan inte se hur det skulle bli roligare med fler fraktioner och kartor, själva "modet" är dåligt i grunden.

Vore bättre med en kortare form av "conquest" där man slåss om kontroll över ett par planeter.

Bra recension!
Jag har spelet sedan det släpptes i EA men har spelat väldigt lite, snyggt och stämningsfullt men det är lite för hektiskt för mig, allt går för snabbt och att måsta pausa hela tiden förstör spelupplevelsen för min del. Jag önskar jag mäktade med tempot men har väldigt svårt med det.
Ska installera det igen nu dock, blev inspirerad av din recension och måste åtminstone ge fulla releasen en chans!

Skrivet av Pjotor:

Är den här dåliga översättningen tillräckligt bra för herrskapet?

<Uppladdad bildlänk>

Klockren!

Men nej... jag hoppades de skulle göra ett 40k eller 30k total war :/
The Horus Heresy i total war anda vore verkligen något!

Vet inte om det generellt var bättre musik förr men några av de bästa titelmusiker är definitivt äldre!

Skrivet av Sommarregn9:

Ren nonsen, enligt dig. Du är långt ifrån facit. Särskilt med tanke på din avslutning. Nu vet jag att man inte längre behöver bemöta nåt du skriver med tanke på den nivå du är på. Tönt.

Bra, ju mindre folk som du är en del av mitt liv ju bättre!

Hej då!

Homeworld 3

Visst är det några här som hoppat in i spelet nu iom releasen igår (i helgen)?

Istället för att försöka hitta rätt mellan Steam's recensionsbomber och Youtube's alldeles för lättimponerade influerare så tänkte jag höra med er som har lirat spelet lite nu. Är spelet värt sitt fullpris eller gör man bäst i att avvakta?

Slår också ett slag för fryspizzan!
Billys pepperoni i ugn blir riktigt gott, även grandiosa extra allt!

I mikron dock, nä…

Skrivet av Snake Plissken:

Och att komma med ett sådant barn argument att säga bara för nån tar min sak så skall din sak också bort säger ju ännu mer 👌

Och man kan helt legitimt svara på en fråga med en fråga, t.ex därför folk ibland frågar varför då!!

Eller som här, du nämner att man skall förbjuda nåt annat bara för att något "skall förbjudas"!
Då är det ett helt okej svar med att säga varför skall vi förbjuda den bara för din sak förbjuds!

Du har helt enkelt fel, en vacker dag kanske du kan se det. Tvivlar dock.

Skrivet av Ichinin:

Du skapar argumentation utifrån en ståndpunkt som inte är relevant för att skapa debatt, jag gissar för att du röker och vill gnälla lite. Det är inte vad det är till för och är på gränsen till att trolla.

Därför
1. Jag bryr mig inte om dina argument.
2. Jag skiter i dina argument.
3. Ta dina argument och stoppa upp den i lämplig kroppsöppning.

Adios.

😂

Skrivet av Ichinin:

Det handlar inte tråden om. Det handlar om ett missbruk som påverkar dig när du står i kö eller äter ute på serveringar.

Nej, tråden handlar om att pressbyrån slutar sälja cigaretter, inte om att du tycker passiv rökning är farligare för samhället än rattfyllerister.
Att diskutera angränsande ämnen är exakt vad detta är till för.

Skrivet av Ichinin:

Om någon står bredvid mig och dricker alkohol så påverkas inte jag. En rökare däremot...

Om någon som druckit ger sig ut i trafiken kan du bli i allra högsta grad påverkad.