Inlägg av Wilfer88

Inlägg som Wilfer88 har skrivit i forumet

Vare sig det är Battlefield eller Battlefront så har de en ordentlig uppförsbacke framför sig. De gör mycket saker bra och nästan lika mycket dåligt, i ett och samma spel oftast. De nuddar inte på potentialen som andra titlar lyckas med. De hittar inte rätt balans, de putsar inte rätt produkt och de skjuter sig ständigt själv i foten.

Nu har jag lagt till runt 100 timmar på bf2042 senaste halvåret, för de har lagat, de har putsat, en bristande produkt. Men jag är inte det minsta sugen på vad nästa bf kan bjuda på. Förtroende saknas.

Nu tycker jag inte det ser ut som ett jättelyft, men ettan var otroligt beroendeframkallande och gav en fantastiskt bra känsla av att man bygger ett gigantiskt imperium, så jag kommer nog ge tvåan en chans även om recensioner kanske inte mycket mer än godkänner denna produkt. Men så som ettan växte med tiden så hoppas jag tvåan får samma kärlek av utvecklarna i längden.

Efter sommaren är det adjöss med min TN- panel. Flera år nu jag önskat ta steget. OLED för jag verkligen vill ha premium och kan offra på ljusstyrkan. 27 tums för jag har ej plats för mer, 1440p för datorn måste kunna driva den. Jag spelar varierat, men en del snabba spel, så svarstid och uppdateringsfrekvens bör vara bra.
Jag håller mig till vad experter rekommendera, för det är extremt sant att det kompromissas massor gällande skärmar. Hardware Unboxed är fantastiska i sina tester.

En extra allt alltså Jag skulle nog personligen kapa kostnaden från GPU i hälften och se till att jag har en OLED-skärm att uppleva all prestanda på. Det blir förövrigt sommarens inköp för mig, dags att ge upp TN-panelen för gott
Annars var det ju bra grejor här, vissa ska ha där money is no issue. Inte är det effektivt, men premium är det allt.

Skrivet av Mirage:

Om det är en svensk utvecklare, och det räcker varför inte Season pass eller DLC? De är utvecklade av samma svenskar.

Eftersom vad de visar av spelet så finner jag det värt en chans, men dlc de visar är ointressant och season pass är främmande för stunden.

Star Wars från en bra svensk utvecklare. Jag köper. DLC med Jabba, nej tack, skins o sånt, nej tack. Season pass jag vet inget om, nej tack. Det är enkla val.

En bra start på hösten! Har inte riktigt nött något Star Wars sedan Jedi Survivor, så det ska bli skoj! Även om jag mycket helst svingar ljussablar.

Alltså på PC särskilt känns det som att alla fördelar fanns redan i gamla versionen. Så det är ju en rätt så hemsk usel produkt, eftersom gamla versionen fortfarande funkar. Sjukt att över 10.000 gick på det.

En amatör-mässig hantering av en sådan hypad remake, är inget jag önskar. Att ingenting släpps i år förvånar ju inte, att det inte släpps nästa år verkar ju också troligt när folk som utvecklar spelet inte ens får säga vad de sysslar med. Jag önskar det bästa, vill vara hoppfull, men spelet behöver verkligen passion och omtanke, för man ska inte sitta och förstöra gamla klassiker i girig jakt på snabba pengar.

Jag känner mig alltid som ett av få Star Wars-fan som aldrig känt minsta nostalgiska värde av de gamla Battlefront-spelen. Ettan var som en billig kopia av 1942 och när Battlefront 2 kom, ja då fanns ju Battlefield 2 som verkligen visade hur krig online skulle vara. Så jag spenderade ytterst få timmar med de spelen.

29 miljarder kr. Det är bara 1 år det, när de fortfarande är i en tillväxt-fas.

Ska man, ska man, kanske ta utveckla spel för barn, små krav på grafik, funkar det för roblox och minecraft så ska väl framgång vara säkrad

Nvidia lägger väl ner mer tid, resurser och deals på att sälja AI-kort och blir ett av de största företagen i världen. Det var ett tag sen covid var slut, hyllorna är fyllda grafikkort som inte säljer. Men företaget i uppgång ger inga bättre deals då de inte tycker de behöver konkurrera.

Jag högg till förra året på en Radeon 6750XT när priset gick under 5000kr, jag vilja inte gå över den nivån.

Folk bakom Mass Effect är folk jag gillar. Jag hoppas de sätter rimliga mål och ger tid att polera, då blir det nog kanon.

Har inge problem att vänta längre bara det är polerat, men sent 2024 låter bra. Har inte spelat ett spel från dem sen World in Conflict, ett spel jag absolut älskade!

Nu hade ju båda Battlefront-spelen lite haltande recensioner och blev relativt snabbt billiga spel. Tvåan är ju också fortfarande ett löjligt snyggt spel på många vis. Jag blir alltid förvånad när jag tittar på hur många hundratals timmar jag hann få ihop under de första 3 åren. Hade önskat mer att låsa upp i spelet, inte bara clone-trooper skins eller ett fåtal dyra hero-skins. De hade lätt möjlighet att göra många intressanta nya kartor, men ack. Förlorad potential. Samt att om de sålt 50 miljoner ex till ett högre pris så bör ju EA lätt krävt mer spel i den serien. Att så inte är fallet och spelet övergavs helt inför releasen av 2042 visar ju att intresset var lågt.

Star Wars: Jedi Survivor!

En polare blev intresserad av bf2042 för ett tag sen och med season 6 så kändes det ändå det var dags att kolla läget på spelet efter 2 år då jag bara kört bf5. Jag har haft skoj med 2042 nu i ca 30 timmar senaste 2 veckorna. Det mesta är polerat och på plats, hittar matcher relativt snabbt även om jag mest kör breakthrough (rush). Att det är cross-play hjälper. Kan de bygga upp förtroendet närmsta året, då hjälper det nog deras nästa release en hel del om folk och rubriker fortsätter vara positiva kring DICE-spel.

Mycket glad med lite grävande journalistik. Detta är ett av spelen jag vill ha allra mest.

Det gör inte mycket för grund-spelet, mer än att datorer så klart tycker mer om att köra 64-bitars program, men för mods så betyder det massor då detta varit en stark begränsning. Nu måste de dock uppgradera sina mods, men främst framtida mods kan sätta högre ambition än tidigare.

Skulle säga ändå att det är ganska svårt att ha genuin och tillförlitlig koll på vad Embracers alla studios gör för stunden, med tanke på att en utvecklare kan göra flera saker samtidigt.
Så jag tror detta är inget mer än ett rykte. Embracer har väl inte haft jättestora problem att officiellt gå ut med dåliga nyheter.