Inlägg av RallarFrasse

Inlägg som RallarFrasse har skrivit i forumet

Hmm kan bli intressant. Upplägget låter väldigt trevligt åtminstone.

Verkar bli ännu ett copy-paste från Origins, Odyssey och Valhalla fast med Japan skin på då. Nej du det lockar ingenting. Tröttnat på enorma, tomma och tråkiga världar där man spenderar mesta av speltiden med att springa/rida mellan olika platser..

Skrivet av noreason:

synd att musiken suger annars såg detta jävligt coolt ut. tyckte eternal var riktigt uselt gameplay och detta ser ut som en förbättring,

Musiken är ju det bästa med Doom spelen nu för tiden. Dundrande hårdrock när man slaktar demoner, blir ju inte bättre än så. Hade det varit någon äcklig elektro-dunk eller något så hade det varit hemskt.

Skrivet av Kleptoman:

Ja. Tänk på de tio spelarna i hela världen som har råd att köpa CoD men som inte har internetuppkoppling!

Har gott som släkt i USA som lever med data-caps och begränsad hastighet utan möjlighet till annat. Det är inte fattiga människor, helt enkelt hur det fungerar i stora delar av världen. Vi är extremt bortskämda här i norden med vårt internet.

Jajamän, detta kommer liras. Bara musiken själv i Doom spelen är ju värt det.

Inget. Vill ha nya spel, inte massa remakes.

Tyvärr lär det väl vara som Valhalla och total jäkla snarkfest.

Inget förvånande för mig. Extremt svettigt spel, aldrig en lugn stund och inte ens dagens ungdomar har orken längre. Marknaden är alldeles för mättad.

Alla inloggningskrav aktiverar samma del av hjärnan på mig som när man blir bombarderad av reklam överallt utan adblock. Blir fruktansvärt irriterande, så ja för mig blir det ofta bojkott. EA går absolut inte använda, Ubisoft likaså. Tappar suget att spela direkt när sådant poppar upp på skärmen.

Typ allt förut souls-liknande spel. Fullkomligt hatar bossar.

Äh, serien är åtminstone underhållande och känns som Fallout. Lite skillnad mot Halo serien som var hemskt dålig.

Filmiskt? Ospelbart med andra ord. Tur man har pc.

Riktigt roligt spel faktiskt. Fysiken i spelet kan leda till väldigt "speciella" saker när man lattjar runt med polarna.

GTAV på PC när det släpptes. Helt trasigt och tunga känslan i bilarna som jag älskade i fyran var helt borta.
Sen måste man nämna Alien Isolation. Inte för att det var dåligt (långt ifrån, är på min topp 10 lista), nej men för att jag valde att köpa och spela det när jag var hemma från kneget med magsjuka. Fick köpa ny datorstol...

För mig kommer det alltid vara Battlefield Bad Company (första).
Har kört igenom kampanjen minst 20 gånger sen det släpptes.

Är så okänslig man kan bli när det kommer till spoilers. Köper nästan aldrig spel på release, ofta går det ett år eller två innan man inhandlar det på rea och då har man i princip sett hela spelet och lärt sig storyn utantill tack vare vänner, familj och internet. Minskar inte mitt nöje alls.

Helldivers 2 med gänget. Redan kört en timme, nu i "lunch paus" för att fixa pizza och mysa lite med frugan men snart hoppar man in igen. Snart når man 100+ timmar.

Skrivet av Ralf:

😂
För att jägarna är så förbannat pålitliga?

Jämfört med staten? Ja. Cirka 10 000 gånger mer eller så. Du, jag har en känsla att du och jag aldrig kommer komma överens så låt oss bara avsluta "bråket" här. Du får tro vad du vill, samma med mig. Vi är på en spelsida och snart kommer vi båda bli tillsagda att lägga av ändå. Helt meningslöst ändå för vi vet båda två att det inte kommer leda till något.

Skrivet av Ralf:

Jo och för djurens välbefinnande så rekommenderas 40m. 😊

Mm enligt "staten".
Som vi alla vet är så förbannat pålitliga....

Skrivet av Ralf:

Det vore dumt eftersom längsta rekommenderande avstånd är 40 meter

För folk som är halvt blinda och handikappade.
När jag tog min jaktlicens för cirka 10-11 år sen så visades denna video https://www.youtube.com/watch?v=nNTyCcip-ks
Gamle Hickock45 kastade slugs över 200 meter med bättre precision än större delen av jägarna man ser idag med hög-kaliber, kikarsikte och fin utrustning. Varför fick vi se den videon? För att allt för många jägare tror pengar är allt...Det är djurens välbefinnande som är viktigt trots allt.