Inlägg av Sunstalker

Inlägg som Sunstalker har skrivit i forumet

RTS var bättre förr!

Take my money

Det är väl bara att köpa så många exemplar man känner för?

Bowser är nr 1!

Jag tycker egentligen inte 800:- för ett riktigt bra spel är ”för dyrt” i förhållande till vad annat kostar idag men däremot finns det ju ingen anledning att betala fullpris eftersom spelen kommer på rea relativt fort.

Kan man hålla sig ett ca 6-12 månader så brukar priserna inte vara så höga.

Jag gissar att space marine 2 går att köpa för halva priset inom ett halvår efter releasen. GW-spelen brukar rasa i pris.

Detta blir antagligen väldigt bra eller väldigt dåligt.

Jag är en enkel man som nöjer mig med 60 fps

När tvåan kommer köper jag en direkt.

Det vore väldigt roligt att gå på bio. Håller tummen

Riktigt bra spel, bland de bästa open world-spelen jag spelat.

Måste jag välja säger jag Nintendo. Jag hade kul med Super Mario på åttiotalet och jag hade kul med Wonder förra året. Nintendo går genom tid och rum i mitt liv.

Skrivet av Nimin:

Ja jävlar vad de har misslyckats med performance mode i detta spel. Jag väljer alltid performance framför graphics på min ps5 eftersom den grafiska skillnaden brukar vara rätt liten och 60 fps är så mycket göttigare än 30 fps. Men performance läget i detta spel ser ju riktigt dåligt ut. Sämsta TAA implementeringen på mycket länge. Så för första gången sen jag köpte min ps5 vid realese så blir det att köra i 30 fps.

Man kanske ska spara det till Ps5 pro då?

Jag klarade sjuan för en herrans massa år sedan. Minns minimalt av storyn. Har FF7 remake liggandes i mitt plus-bibliotek på playstation. Bör jag spela igenom det först eller kan jag ge mig på Rebirth direkt?

Super Meat Boy 2 gjorde mig nästan lika besviken som Monkey Island 4

Ettan var ett av de bästa spel jag spelat, tvåan och trean var totalt ointressanta.

Blir fyran som ettan så låter det nog bra men antagligen är det väl trista realtidsstrider som de flesta rollspel nuförtiden.

Solo sedan många år. Jag jobbar natt så kan sällan spela på kvällarna ändå när många andra spelar. Sen vill jag spela i lugn och ro i min egen takt.

Jag spelar hellre Warhammer eller brädspel med kompisarna, tycker det är mer socialt än att spela online. Hade jag inte haft den hobbyn hade jag säkert spelat mer multiplayer.

Naiv som jag är trodde jag att detta skulle bli ett större och bättre AC Black Flag (älskade det spelet).

Provade betan och det är tyvärr ingenting för mig. Får fortsätta leka Viking-pirat i AC Valhalla istället.

Jag tycker det är idiotiskt med exklusivitet, allt borde bara släppas till allt.

Hann han måla klart alla sina gubbar?

Trist, har haft mycket skoj med warhammer genom åren.

Har du verkligen hunnit spela alla bra spel som släpptes i år? För min egen del behöver det inte släppas ett enda spel -24, har så stor backlogg