Inlägg av Viggez

Inlägg som Viggez har skrivit i forumet

Skrivet av Johan Olander:

Trodde de skulle fixa så att spelet inte kraschar hela tiden, men inte

Hann spela 5 minuter igår innan det kraschade. Blev refund.

Tyckt om alla BF mer eller mindre (Hardline ej testat) fast med 2042 fick jag ingen BF känsla knappt, väldigt besviken. Bl.a ljudet som de alltid varit kungar på har försämrats avsevärt i 2042 enligt mig. Finns väldigt mycket att klaga på.
Hoppas verkligen de rycker upp sig nu för BF är nog det enda MP FPS jag tycker om. Inget slår ett BF moment ihop med vänner.
Låter iaf lovande att de går tillbaka till 64 spelare, klasser och ett omgjort destuction system. Vi får väl se!

Fick värsta flashbacken när jag köpte detta spel. Var med mina föräldrar i en spelbutik inne i stan för att köpa ett random spel och jag valde Indiana Jones and the Infernal Machine. Troligen för ett häftigt fodral Måste ha varit ett av mina första spelköp och jag blev inte besviken

Spännande! Kanske blir ett köp om "vägkartan" ser lovande ut.

Gillade 2033, last light och exodus pga den grymma atmosfären, annars ganska mediokert till spel. Ser fram emot nästa icke-VR Metro.

Blev rätt sugen att köpa, typiskt det inte är någon rea atm. FromSoftware spel har inte riktigt tilltalat mig innan men det är något med Elden Ring som får mig att vilja testa. Rädd för att det är för svårt men tänker att det finns assistans att få genom mp.
Blir nog antingen en Vagabond eller Samuraj, verkar vara bra klass att starta som noob om man går efter guider.

Vad bör man fokusera på om man har gjort klart senaste delen Manhunt Civic Center? Projects eller? Inte ofta jag lirar så känner mig lite vilsen.

Känns inte helt rätt när man ser Harrison Ford fast hör fel röst, i detta fallet Troy Baker. Tycker de kunde gjort nått eget men säljer väl mer om det är Harrison. Och det är något med grafiken som ibland inte riktigt klaffar för mig. Annars gillar jag att det är first person och storyn verkar spännande, kan nog bli bra.

Detta är ju samma trailer som de släppte för ett halvår sen.
Edit: Kikade in nya trailern från Direct och mycket av hypen försvann. Ingen tryck eller styrka i slagen och magierna ser inte värst roliga ut. Hoppas det ser bättre ut närmare släppet annars får det bli vid rea.

Trevligt! Lite sugen på detta spel.
Ni får gärna streama Pacific Drive som släpps 22 feb

Skrivet av Tiggaren:

Trevligt!
Jag är fortfarande kvar i Act3. Tagit en paus. Den akten blir rätt mastig när den är så kompakt, fullproppat med NPC:er och byggnader att gå igenom. Cool stad men ojoj vad mycket stuff

Ja verkligen! Många roliga boss fighter också

Skrivet av stephan900:

Arcane Tower.
Kanontornen var ingen rolig utmaning.
Jag är heller ingen fan av att behöva avbryta spelandet med att läsa böcker och liknande för att ta del av historien och veta vad jag ska göra. Märkliga pussel också. Hur ska jag veta att jag ska ta på mig en speciell ring för att se den gömda knappen i hissen? Det fanns en del bra loot dock.

Var månader sen jag var i act1 så fick söka upp, och kommer ihåg att jag var där men hade ingen aning hur jag skulle låsa upp den delen så jag sket i det. När jag tänker efter var den acten riktigt rolig, kanske den bästa av dem alla. Var väldigt mycket att upptäcka där.

Får försöka igen vid omgång 2. Fanns även andra saker jag missade eller önskar jag kunde göra om och göra rätt i efterhand så kommer bli roligt.

Jag skapade faktiskt en rolig liten bard igårkväll (baserad på Scanlan från Vox Machina ) och spelade 1-2 timmar men kände att jag ville ta en paus från det och fokusera på annat just nu.

Klarade spelet igår efter 161 timmar. Innan var jag sugen på en andra genomspelning men väljer nog att avvakta, tog väldigt lång tid från start till slut. Gillade spelet starkt!

Feliz Navidad, próspero año y felicidad!

Baldur's Gate 3

På GOG Galaxy håller jag på att ladda hem 113,66 GB från Patch 4 till 5. Tur jag har mycket plats över.

Väldigt tråkigt att deras motor begränsar de så mycket, enda positiva att det är modvänligt. Starfield hade kunnat bli så mycket mer och det gnager mig lite (Spelade via gamepass 1mån). Kanske med mods spelet gått från tippen till toppen om några år.

Skrivet av Viggez:

Isf kommer jag på allvar att börja fundera på att skaffa VR. Men en trea lär det inte bli, så långt kan de inte räkna.

Edit: Ops, insåg nu att jag svarade på ett gammalt inlägg. Trött något

Skrivet av Najkan:

Nästa spel blir nog med Gordon Freeman, i det alternativa avslutet av episode 2, i VR.

Isf kommer jag på allvar att börja fundera på att skaffa VR. Men en trea lär det inte bli, så långt kan de inte räkna.

Skrivet av Viggez:

Känner igen mig. Kan spela ett spel 50 timmar för att sedan ta månaders lång paus för att lira ett annat...o ett annat.. Det tog mig flera år med Zelda BOTW innan jag kände mig klar trots att jag gillade det starkt.
Jag skyller detta på lyxproblemet som Fredrik nämner. Det finns så många intressanta spel som släpps, reor, gamla spel man vill ta upp igen osv.
Detta året har varit speciellt jobbigt med D4, BG3, Zelda TOTK och AoW4. Spel jag gärna lägger 100-tals timmar på.
Jag är iaf glad att jag skaffade 1 månad Game Pass istället för att köpa Starfield för det spelet var en besvikelse för mig. Jag klarade main-story och lite sidosysslor sen kände jag mig nöjd. Nu har jag inte det i medvetandet längre.

Uppdatering:

- Zelda TOTK (~90 timmar) har jag inte lirat på ett tag men kommit en bra bit iaf och tror jag är nära slutet. Gjort en hel del sidorspår.
- BG3 (~111 timmar) har jag inte kört så mycket det senaste heller, fortfarande på akt 3.
- D4 har jag kört lite då o då sen säsong 2 började.
- Klarat ut Portal 2 och "What Remains of Edith Finch" för andra gången.
- Precis tagit upp Guild Wars 2 igen.
- Lirat Division 2 men tror jag ska pausa denna för GW2.

Alla spel är grymt roliga, så det är svårt att välja. Hade dock varit rätt skönt att klara ut Zelda och BG3 först innan jag går vidare till annat..
Inte köpt några fler spel iaf, och inte på ta ett bra tag heller förhoppningsvis.

Tips till er som har många PC spel från olika butiker, testa "Playnite". Rätt trevligt verktyg där man kan smidigt importera alla sina spel från diverse butiker https://playnite.link/