Inlägg av anon_331791

Inlägg som anon_331791 har skrivit i forumet

Skrivet av Patrik1975:

Jag gillar båda, men Xboxen är knäpptyst till skillnad från PS som låter som en dammsugare. Och Xbox kontrollen ligger bättre i handen. PS har å andra sidan PSVR så matchen blir oavgjord.

Vilken variant av ps5:an har du som låter som en dammsugare ? Har nog inte hört någon som haft det problemet.

Känn aldrig att spel är något du måste fortsätta med, ibland är en paus från det bäst man kan få för att få den sanna glädjen igen !

Skrivet av uberpwnage2.0:

Även om det stämmer så låter oftast sådana här kommenterar som du skriver dryga. Väljer någon att vända sig hit istället för att de exempelvis gillar den mer personliga hjälp de kan få så ska de absolut få den utan att behöva läsa "när du har en sådan enkel fråga" och även påpeka hur snabbt du löste det. Du svarar liksom inte ens på frågan utan ger en länk bara.

Alla uppfattar det olika och jag ska inte lägga mina ord och syn på det på OP, men se det mer som något allmänt för framtiden.

Som jag skrev till OP så lät det drygt och förstår det, my bad!

Skrivet av boneless:

Du behöver inte hjälpa till om det är jobbigt. Jag har googlat och redan läst texten du länkat men förstår inte.

Förlåt om jag lät dryg, var inte så jag menade. Men tyckte mig till att läsa det fungerade i länken.

Ett tips för dig när du har en sådan enkel fråga är faktiskt att googla det, tog mig 2 minuter att få svar på din fråga.

https://www.reddit.com/r/remnantgame/comments/1894fx7/does_re...

Skrivet av LancelotSwe:

Du måste se dem i verkligheten för att förstå storheten, så ignorerar att du håller med henne!

Haha, fair enough

Skrivet av LancelotSwe:

Min fru påstår att de här två väldesignade figurerna inte är fina och hon försöker alltid ställa dem nära golvet så något syskonbarn ska råka ta sönder dem! Men jag flyttar alltid upp dem igen, inget ska få förstöra dem!

Figurerna ifråga!

<Uppladdad bildlänk>

Har ni några inredningsdetaljer ni gillar men som er partner inte gillar? Eller har ni något ni är extra stolta över?

Jag förstår henne

Skrivet av tuckdragon:

storleken är inte problemet, hastigheten är, 144 Mbit/s är väldigt segt vilket är varför man alltid måste installera spelen, t.om usb 2.0 från 2001 ligger på 480 Mbit/s, finns numera liksom usb 4 v2.0 som ligger på 80Gbps. time for a change imo.

Varför inte släppa spelen på usb? 😀

Hade varit fine med att det ligger en usb sticka istället för skiva, bara man äger den liksom.

Jo men lite så känner jag med, försöker om och om igen att komma in det och gilla det men det går verkligen inte. Vet faktiskt inte vad jag gör för fel men så är det.

Ser fram emot detta! Tycker de tar spelet i helt rätt riktning.

Skrivet av Bullen86:

Jag tror anledningen till att folk skriver "gratis", är för de känner att de redan har fått valuta för det dem betalade för. Kanske en annan sak om man betalar månadsvis.

Ta mig som exempel, betalade 1500 kr för tre års GP. Under de första månaderna räckte det för mig att endast spela igenom 3-4 spel för att få igen den summan, allt annat jag spelar nu är en bonus utan extra kostnad eller "gratis" (därav "____") som vissa andra säger. Bara under hösten kunde du ha spelat Lies of P, Starfield och Forza Motorsport dag ett, till ett värde över 2000 kr. Visst kan man vara petig och dela antal avklarade spel med kostnaden, men ingen pallar göra det och skriver istället "gratis", så ta det inte ordagrant.

@Ruffles:
Ja, det verkar gå trögt för gamepass, speciellt på konsolsidan, där det har stagnerat pga den dåliga konsolförsäljningen som låg på minus 15 % under förra året, jämfört med PS5:an som ökade 65 % mot året innan. Phil sa ju att de måste nå 100 milj till 2027, annars vore det "dödsstöten" för Xboxen. Han kanske överdramatiserade för att få igen ABK. Att Phil sa att konsolförsäljningen inte var viktigt, är ren bs enligt mig. Mer konsoler leder till fler gamepass ägare då man binder sig till ekosystemet, speciellt om du äger en Series S. Hade Phil och MS inte brytt sig så hade de inte sänkt priset på Series X till 350 dollar under BF/julen i USA.

En annan faktor till den dåliga försäljningen, är brist på marknadsföringen i resten av världen, nästan obefintlig, speciellt här i europa. PlayStation syns överallt, så pass stort att vissa tror att vissa tredjepartspel är exklusiva till PS5an, medans jag inte kan minnas någon speciell reklam för Xboxen under flera år. Många länders språk och köp via Xbox storen stöds inte heller, tror Xbox stöder 26 medan PlayStation stöder över 50 länder i europa.

Nu ryktas det om att släppa vissa förstapartspel till sina rivaler, ett tecken på att de behöver få in mer pengar från annat håll då det inte säljs tillräckligt mycket via deras egna kanaler.

Vi får se hur det går och om gamepass strategin var en smart lösning, speciellt med tanke på hur mycket spel kostar att utveckla idag (t.ex. 300 milj dollar för Spider-Man 2).

Det är just ditt argument som är så skevt, så om vi återgår till mitt exempel igen. En sådan enkel sak som ett gymkort, säg du köper för 3 år för att jämföra med ditt exempel. Bara för man gymmar varje dag så enligt dig ska man säga man gymmar gratis ?

Sen att du köpt för 1500 kr för tre år är ju för du utnyttjat deras "loophole" med gold -> gamepass antar jag ? Det är inte standardmetoden utan gamepass kostar 155kr/månad för ultimate. Så betalar man det som är tänkt så hade det blivit 5 580:-. Fortfarande en bra deal om man gillar spelen som kommer dit, men det är långt ifrån "gratis" för du spelar många spel.

Edit: Men nu har jag varit tillräckligt bitter så vi släpper detta

Har aldrig förstått varför folk använder ordet "gratis" när det kommer till gamepass, helt bisarrt egentligen.

Om man köper ett årskort på gymmet, gymmar ni "gratis" då med ?
Om ni betalar för internet varje månad, surfar ni "gratis" då med?

Så klart spelar man inte gratis på gamepass, det har varit bra billigt länge men det kommer Microsoft sakta men säkert ändra på.
Har gamepass ultimate själv men har insett jag spelar allt mindre från det spelbiblioteket. Precis som det har nämnts här i tråden så har jag svårt att fastna och spela klart spel.

Skrivet av PFC Hudson:

En anledning att man köpte Zenimax var ju för att Sony blockerade Xbox från Bethesdaspel så hoppas inte på för många blockeringar framöver

Tror du på det själv ?

Bra att de blockeras där de kan blockeras, annars köper de väl bara upp disney

Xbox behöver inte starkare hårdvara, de behöver roliga spel. Tror dessvärre de skjuter sig lite i foten om de gör så, visst de får ut lite konsoler tills ps6 kommer. Men ska de hålla på så här så fort de säljer dåligt ?

Skrivet av PeTTs0n:

Nej, det är ett argumentationsfel - det är inte antingen eller. Det är inte ett motsatsförhållande där köpt exklusivitet står i motsats till att allt måste släppas på samtliga försäljningsställen/plattformar.

Inte heller går PC:n riktigt att jämföra med en monolitisk plattform (så som spelkonsoler) där tillverkare och distributör även kontrollerar mjukvaran mer eller mindre till fullo. (Däremot kan det diskuteras hur bra det sättet fungerar - Google fick ju nyligen smäll på fingrarna för att de har de facto monopolställning på Android, ironiskt nog där Epic var motpart.)

Jag drar slutsatsen att vi står långt ifrån varandra i denna fråga så vi släpper detta här ! God jul på dig

Skrivet av PeTTs0n:

Det är ju liksom lite där problemet ligger när Epic är de enda av de två konkurrenterna som köper sig exklusivitet. Lite svårt att välja var man ska köpa spelet då.

Fascinerad över hur folk försvarar det konsumentfientliga beteendet. Men visst, "Epic fungerar hur bra som helst".

Så om du hade fått bestämma så hade alla spel släppts till alla launchers ? Är inte det lite konstigt?

Tycker du det är lika illa på t.ex. playstation, xbox och nintendo ? Det är så det fungerar, man köper exklusivitet för att locka människor till deras platform. Det är ganska basic affärsstrategi.

Skrivet av SCORPION2000:

Noop kommer inte att köpa några spel på Un-Epic's store vare sig dom är gratis eller inte!

Jag blir lika fascinerad varje gång jag läser detta, som tur är har det blivit mycket mindre av dessa konstiga påståenden.

Epic store är grymt bra och stabilt, gillar verkligen att Steam har en konkurrent som gör att vi slutanvändare kan välja att köpa spelet där det är som billigast ( om det nu finns på bägge ställena ).

Final Fantasy 16 😍

Tror att forum är för oss äldre ( 34 här ). Känns inte som dagens kids hänger på forum.