Inlägg av BeardedRobot

Inlägg som BeardedRobot har skrivit i forumet

Undrar vad John Kratos har att säga till om det här.

Hade Square Enix fortfarande ägt Tomb Raider hade de hävdat att Remastered Trilogin underpresterat.

XCOM måste det vara.

Skrivet av hero:

Ja, namngiven är ju ett cluster fuck utan motsvarighet i modern tid. Allt annat än Final Fantasy 7 Remake part 2 eller dyl är ju bara korkat. Trodde initialt Rebirth var nått spinoff mobilspel, vi har ju sett en uppsjö sånna på senare år. Helt övertygad om att del tre kommer att heta Final Fantasy 7 Revelation, kom ihåg vart ni hörde det först...

Origins, Revelations, Legends, Chronicles…. Det är verkligen idétorka i spelbranschen inte bara vad gäller gameplay utan även namngivning.

De prioriterade alltid Playstation, andra plattformar, främst PC, var alltid en eftertanke och när spelet väl släpptes var de i princip alltid i dåligt skick och det krävdes inblandning från moddare för att göra de dugliga. De har inte haft en bra track record minst sagt.

Man tänker att de nu i och med multiplattformsstrategin kanske kommer skärpa sig lite men jag gissar att de kommer fortsätta släppa dina PC spel trasiga men nu samtidigt med andra plattformar .

FFXVI tror jag dock kommer att få en duglig port då Yoshi P verkar vara en kompetent anställd.

🔎 ZoomOut 2024-05-15: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Det var alltid jätteroligt att höra berättelser om folk som dog i ettan och teleporterades tiill en okänd plats dör de dog igen och teleporterades till an annan okänd plats etc etc. Väldigt förvirrande design. Vill dock testa det.

Skrivet av Aesoprock:

Otroligt beroendeframkallande spel, roligaste deckbuildern jag har spelat hittills. Jag är dock inte i närheten av lika bra som vissa andra, kollar man spelets sub på Reddit så finns det helt sjuka high scores, men jag försöker att inte tänka på det och bara ha skoj istället 😅 Kämpar med att klara black deck på originalsvårigheten nu, har nog ägnat de senaste 5 speltimmarna till det.

Man kan använda både touch eller styrkorset/spak/knappar. Jag kör med styrkors och knappar och det fungerar ypperligt.

Klarade av black deck imorse, lyckades skapa en deck med kraftfulla synergier, och blåste igenom standard svårigheten. Blev sen ägd av en Blind med 500 000k liv när jag valde att fortsätta men det behöver vi inte gå in på 😅

Skrivet av Fearnox:

Hur styr man, kör man med touch på Deck?

Default kontrollen är gamepad vilket fungerar ypperligt men som en person tidigare sade kan man ju som vanligt byta till vilka kontroller man vill med Steam Deck. Verkligen allt går att ställa in i detalj genom Steam input.

Köpte det igår och det är väldigt kul, perfekt för Steam Deck.

Ser ut som ett Fortnite event med Timesplitters tema 😂

Skrivet av Hipshot:

Wishlisted!

And Followed!

Skrivet av jeppe109:

Varför nöja sig med 2025?
Tänk vad många enheter och lanseringsspel Nintendo kan ha om de släpper den nya maskinen 2026 eller 2027.

Vem bryr sig om den nya apun är apgammal innan lansering, igen.

Väldigt viktigt med minst tio storspel dag ett så att man verkligen kan gamea.

Ja, jag är bitter. Så tråkigt att man knappt får se fram emot något i närtid längre.

Jag tycker de borde ta det säkra före det osäkra och släppa Switch 2 år 2030 tillsammans med Switch 3, då hinner de verkligen säkra spelutbudet.

Skrivet av Freakon:

Jag sökte hjälp här men har hittills inte fått några tips.

😉

Vart bor du? Se om du har en gonstead kiropraktor i närheten. De kanske kan vara till hjälp.

Skrivet av Fearnox:

Ser trevligt ut, men gillar inte namnet.
Det finns ju redan en stor Secrets of serie, det räcker med att Evermore rörde till det.

Fast de spelen är ju ”Secret” of Mana och Evermore. 🤓

Skrivet av Majoren:

Hall sensorer känns som det borde bli standard för alla first party-konsoldosor de kommande åren. Wii-vift är väl en mer passande kompromiss för mus då det kan ge pixelperfektion och utgår från en referenspunkt och inte tomma luften/gravitationen som gyroskop. Sen gärna Wi-fi 6 och betydligt bättre BT-antenn/chip då BT-ljud verkligen är av bedrövligt dålig kvalitet på nuvarande Switch. Där måste bandbredden ökas markant så man både kan använda trådlösa kontroller och få vettig ljudkvalitet samtidigt.

Gyroskop kan ge pixelperfektion med och är dessutom inte i behov av en basstation som trackar rörelser. Man kan alltså styra ett spel utan att behöva flaxa med armarna eller ha de framför skärmen, små rörelser med kontrollen räcker vare sig man står, sitter eller ligger. Mycket smidigare än Wii:s vid det här laget uråldriga lösning. Det enda som behövs är snabbare BT eller 2,4 Ghz lösning.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/1nNjvAZyLu0

Verkar som uppgifter varierar om NG Switch kommer ha joy-cons eller inte. Känns som det kommer försvåra om den blir mer som ROG Ally utan löstagbara kontroller. Eller vad tycker ni?

Jag köpte nyss joy-cons för PC bruk och de har rätt många cons som deras namn antyder. Nintendo MÅSTE fortsätta ha de kvar men gärna förbättrade till Joy-pros. Hall sensorer, bättre ergonomi, större knappar och bättre motion control prestanda. Nuvarande motion control är väldigt hackigt via BT vid höga framerates på PC. Annars är motion controls en värdig ersättning till kb & mus.

Skrivet av almblad:

Var väl inte krångligare än materia i FF7, men de kanske kunde göra ett bättre jobb att förklara hur systemet fungerar istället för att säga att det var för krångligt för många. Bygg på systemet istället, men gör det inte simplare.

Men sure, gör allt streamline, allt man behöver göra är att trycka på en knapp ala FF16 easy mode delux bling bling system

Systemet i åttan är ganska dumt eftersom det uppmuntrar till att stacka upp maximala mängden av en ”ability” för att bli starkare men sen aldrig använda nämnda ”ability” då varje användning innebär att man blir svagare och måste springa tillbaka till en källa och fylla på. Med tanke på att spelet på flera platser förbjuder dig från att lämna ett område (tex sista området i spelet) kan det potentiellt bli problematiskt om man inte är förberedd.

Definitivt krångligare än systemet i 7an och bara dumt. 7:ans system gav iaf möjligheten att göra häftiga kombinationer av materia och straffade en inte från att använda dem.

Käre Mr. Pony, sluta larva dig nu.

20år? Hahaha visst.