Inlägg av KortTjock

Inlägg som KortTjock har skrivit i forumet

#GuessTheGame #455

🎮 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬜ ⬜

#RookieGuesser
https://GuessThe.Game/

Wow, känner mig duktig. Chansade på Wing commander och Witcher dock.

Skrivet av Whisp:

För mig var Elden Ring nästan revolutionerande i hur det bara kastade ut mig i världen med nästan ingen förklaring till hur jag spelar, vad jag ska göra och vad spelet går ut på. Jag älskade det. Det bidrog så mycket till känslan av mystik och utsatthet i början. Påminde mig mycket om spelen från när jag var liten, så som Quake t.ex., där man också bara blir utkastad i en värld utan någon som helst förklaring eller bakgrund.

+1 och det mitt första FromSoftware spel! Jag spelar sällan ut spel, men Elden Ring fick mig att spela ut hela. Svårt var det stundtals, men så värt det..

Skrivet av Sarkofag:

Och här sitter jag och lägger mest timmar på bf2042...

Avslutar med ett anagram
då jag varken har smak eller skam.

Då är vi två hahaha!

Skrivet av robbis:

Vet inte vart det står att den slår alla andra spelfilmer på fingrarna?

I rubriken. Skämt å sido, någon annan länkade precis Uncharted som hade mer intäkter.

Skrivet av DieZe:

Upplevde Warcraft filmen som en av de största besvikelserna någonsin i filmväg för en diehard fan som mig av warcraft/wow. Allt såg så jäkla B ut. Vapen och rustningar såg ut som plast, miljöerna fake och CGI'n (förutom orcerna) såg riktigt lågbudget ut. Hjälpte ju inte heller att filmen kändes rushed. Gör något i stil med lotr, så lite CGI som möjligt och ta storyn från WC3: Frozen Throne så snackar vi!

Jag tyckte om den faktiskt, har sett den flertalet gånger, det är sällan jag ens ser om filmer med undantag för Austin Powers of Enchanted - världsklass.

Skrivet av Meurik:

Warcraft* filmen. Den var inte baserad på MMO:et, utan på historien som kom före (Dvs historien om "the First War"). Warcraft 3 är början på det 3:e kriget, och WoW är en uppföljare till Warcraft 3: Frozen Throne.

Förstår inte varför folk envisas med att säga World of Warcraft-filmen! 😁 så långt och krångligt. Dessutom heter den ju bara Warcraft.
Men avskyr själv att rätta folk, känner mig som ett as.
Inget illa menat till dig som skrev WoW-filmen. ❤️

Skrivet av Ruffles:

Fortsätter nöta Gears of War-serien. Är snart halvvägs in i Gears of War 2 och gillar det betydligt mer än det första spelet.

Min absoluta favoritserie i spel. Gears of War 2 är definitivt bäst och 3an ligger därefter. Sjukt bra serie. Rent tekniskt och ur ett gameplay-perspektiv är 4an och 5an ljusår bättre och roligare gunplay.

Skrivet av Bennii:

Tänkte försöka bli klar med Gears Tactics i helgen.

Det är faktiskt ett fantastiskt roligt turn-based spel.

Skrivet av Lasrod:

Det var den största anledningen till att jag köpte en PS5 med skivspelare istället för en digital PS5. Elden Ring är 240kr billigare på skiva än i den digitala butiken. I längden blir det ganska mycket pengar.

Har inte ägt en konsol på flera generationer och har inte så stor budget, där av min series S och jag ville helst bara kunna spela Gears of War egentligen och något spel här och där, aldrig varit intresserad av FromSoftwares spel, men det här såg mysigt ut med stora jävlas pjäser och mystiska varelser!

Skrivet av rosski:

Nej konsolerna kör inte med spelkoder.

Okej, tack för svar! Då får man väl köpa dyrare genom Microsoft store då 😅

Skrivet av Lirilesh:

Beställde du en digital utgåva? För annars så går det nog inte.

Inte beställt alls på grund av att jag är osäker 😂!

Någon som vet hur det fungerar när man köper Elden Ring i butik eller förbeställer hos butik? Har en Series S vilken är utan skivspelare! Får man en spelkod med då tro?

Skrivet av lars_kongo:

Enkelt: Som WoW var i TBC och WOTLK, perfektion.

Precis! Eller Vanilla! Började själv i TBC men hade sett och hört om det! Perfektion minst sagt!

Skrivet av Amelek:

Jag skaffade min första Xbox nyligen och fann konsolspelet Vigor som idag är helt F2P.
Då jag är gammal PC veteran så föll detta mig i smaken rätt snabbt då det är som ett grovt nedbantat & arkadiskt Escape From Tarkov. På ett sätt går de lite i samma spår.

Jag söker nu efter fler svenska spelare att samarbeta med.
Jag kräver inte mycket, men ser helst att det är vuxna, lugna spelare, själv är jag 38år.
Har inget emot att spela med vare sig veteraner eller nybörjare.

Hej, hur ser spelarbasen ut? Jag är nyfiken på Vigor, har precis beställt mig hem ett Series S och har länge tittat på Vigor och tycker att det ser otroligt roligt och avslappnande ut med lite stressmoment och tävlingsinriktat samtidigt.

Kan någon förklara lite för mig vad det innebär med NFTs och varför det är sånt rabalder kring det? Kan man inte spela spelet utan att investera i dessa så kallade NFTs eller är vissa kosmetiska eller kanske till och med vissa föremål låsta bakom betalväggar?
Tar tacksamt emot svar.
Tack
Förvirrad man!

Skrivet av Weeks_death:

Jo men finns de som motsätter sig vissa saker och håller fast vid det. GOG kör väl fortfarande utan DRM. De gillade inte DRM och skippar det, men finns många som fortfarande har det. Kan tänka mig att det kan finnas företag som anammar samma sak om NFT.
Jag skippar också dem som har NFT, men det är bra att argumentera om det då om det blir 100% vedertaget, så kommer du inte kunna köra ett racingspel utan att betala extra för däck och ratt. Fram tills det DLC:t är köpt så får man titta på sin bil...

Rätta mig om jag har fel, men NFTs har väl inget med låst innehåll att göra?

Skrivet av shelter:

Konstig känsla på styrningen, ser som sagt mer ut som ett tech demo som @Molotov sa.

Ja, precis. När han vänder på sig, tar det inte tvärstopp, vilket tyder på att det antingen är scriptat eller spelat med kontroll. Sällan att man saktar in med musen i slutet av rörelsen höger och vänster.

Tänker detsamma. De enda stora titlarna är ju typ Borderlands, vilket var ett tag sedan det släpptes ett nytt nu. Metro och Darksiders likaså.

Men ändå roligt, får hoppas det sporrar att göra fler spel. De vet nog mer än gemene man om bolagen, antar jag. Men vad vet jag! Roligt initiativ i alla fall!

Nu har de lanserat Ubisoft+ i Sverige! Någon som provat?