Inlägg av cbird

Inlägg som cbird har skrivit i forumet

Intressant att yuzu får så mycket skit för detta. När TOTK läckte så fungerade det inte alls på yuzu såvida man inte letade upp inofficiella patchar från reddit etc. Har för mig att yuzu patchades officiellt först efter release av just anledningen att Nintendo inte skulle bli galna.

Däremot fungerade ryujinx direkt, så borde inte de stämmas istället?

Stackars Svedala, spelen når sällan dit

Jag tänkte först inte spela det alls men fick ett ryck och köpte det på release. Nu har det tagit en vecka av min semester och kan inte annat än säga GOTY!

Nu när de gått ut med att spelet har gått guld och allt så kanske den "hemliga annonseringen" är att spelet släpps tidigare. Det hade ju varit något i dessa tider av förseningar!

Assassins Creed 4 Black Flag är nog det spel jag gillat bäst från dem.

Hoppas att ryktet inte stämmer. Känns ju verkligen inte som att Zero Dawn behöver det. Fortfarande snyggare än 90% av spelen som släpps idag...

Hell Let Loose om man vill ha multiplayer, de nya Wolfenstein-spelen (ej Young Blood) om man vill ha singleplayer.

Röstade nej och anledningen är att jag tror de kommer ge upp före spelet når ett acceptabelt skick av communityn. Det var ju samma med BFV att man slutade precis när spelet började bli bra (tänker på allt som kom med The Pacific).

Tror som många säger att DICE inte är DICE längre. För många nyckelpersoner har lämnat bygget.

Ja det är sjukt att man nu känner att "BFV är ljusår bättre" med tanke på vilket jävla liv det var vid dess release, men det är verkligen så. Startar man upp BFV nu så känns det direkt mer levande och "immersive". Sen så har vi BF1 som tar ett steg till och är ljusår bättre än BFV (enligt mig då) i allt förut möjligen gunplay.

Suck, här kan man lugnt säga det var bättre förr...

Guardians of the Galaxy

Skrivet av svampfan:

Alltså detta är ju typ det mest oväntade och samtidigt bästa jag nånsin läst! Släpp alla tankar om HL3! LBA3 är pågång 🥰🥰🥰

Håller med! Sjukt kul

Äntligen!

En nyckel please!

Skrivet av anon_119148:

Känns som att det snabbt blir dyrt om man tvingas fara en sväng på IKEA varje gång man inte kommer in på en server.

Haha precis! Det fina är ju att man får tillbaka alla resurser för stolen så att den går att bygga ihop igen. Om man har kvar ritningarna från IKEA dvs, annars blir det tufft.

Skrivet av Glore:

Funkar alldeles utmärkt att ansluta via Steams server fönster fortfarande, SDR != Steamworks

Instämmer, det funkar bra även efter patchen. Skillnaden är väl att port 2457 används via Steams lista, och 2456 om man köra via "Join IP" i spelet (om man inte har bytt portar dvs).

Det hände mig igår. Lösningen var att min kompis som redan var inne, han slog sönder stolen jag satt i när jag loggade ut. Om fler har problemet, så testa med det.

Men man lär fortfarande öppna upp det i EA Origin (EA desktop?) för att kunna spela det. Jag har det där iaf och har svårt att tro att de bygger bort den launchern då mycket med att spela i party, bjuda in vänner, rapportera fusk, etc sker via EAs gränsnitt. Jag misstänker dock att EA sneglar mer och mer på andra plattformar nu efter de släppte sina saker på Steam. Star Wars Squardrons har ingen direkt integration till Origin, men det är också ett av deras senaste spel.

Lite segt att det bara kommer till Oculus och Facebook. Hoppas det funkar bra med Re-vive!

Jag måste ha missat något, men hade inte EA licensen för Star Wars? Eller den kanske har gått ut nu. Kul i så fall!

Skrivet av Ankh:

...Men man kan fortfarande inte starta en egen server med mindre än 8 spelare eller?

Och man startar inte en server i klassisk anda, utan en session. En session man måste starta om på nytt när siste man har lämnat. Säger som andra har sagt "too little, too late".