Inlägg av jocksson

Inlägg som jocksson har skrivit i forumet

Skrivet av Pjotor:

Det är häpnadsväckande hur snabbt det gick utför. Vi kollade första säsongen på en kväll, medan säsong två var riktigt kämpig att komma genom. Några guldkorn fanns (Nivellen!), men vi satt mest och facepalmade åt manuset. När tredje säsongen kom var intresset helt bortblåst, så den har vi inte ens sett.

Hoppade av på säsong tre, vet inte vilket avsnitt men sista avsnittet jag såg var den där striden med alla magiker i någon borg.

Skrivet av Slimebeast:

Tänk om fler hade uppskattat Enemy Territory: Quake Wars, den bästa multiplayer-shootern genom alla tider.

Men jag tar gärna ett Quake 6 med fokus på singleplayer också, men inte av MachineGames som gjorde om en seriös och allvarstyngd serie till komedi och spektakel (Wolfenstein).

Man hade ju hoppats att det är ID software som utvecklar. Lät ju som att de var rätt färdiga med DOOM efter Eternal. Hade varit magiskt med en DOOMbehandling på quake.

Tycker också spelet fått oförtjänt dålig kritik. Mitt betyg blev 4/5. Gillade combat, grafik, atmosfär, bandesign och lämpligt många timmar långt. Enda klagomålet jag egentligen har är att jag hade önskat lite mer fiendevariation. Grafiken var nåt utöver det vanliga. Problemen på pc första dygnet är såklart oacceptabla. Nu märkte jag inget själv funkade bra på min dator men givetvis ska det funka bra för alla andra med.

Skrivet av DieZe:

Lol, PC Master Race är framme ser jag. Lirade alla betor på Ps5, riktigt snyggt, inga fps drops överhuvudtaget, D4 passar perfekt på konsol, mycket mer avkopplande att sitta med kontroll

Trodde det fanns kontroller till PC med, tror till och med microsoft gör kontroller till windows, har då för mig att jag har en, kanske två blåtandsförsedda dosor. Även kablage draget från PC till min 80 tums 4k tv där jag har två recliners, samt barskåp 2 meter bort. Blir gött få spela. Ska testa både M/K och kontroll, kanske är som du säger skönare med kontroll.

Har köpt spelet i brist på annat, ska bli farsa igen i slutet på juni så blir mycket hemmavid. Gillade inte D3, det var okej typ två tre år efter release. Föll inte speciellt för betan till D4 heller. Orkade inte ens levla till 25 men... ska ge det en chans i helgen och vid launch om det nu inte blir en (error 37) historia igen. Vet inte vad jag tycker om "rullande content". Det är för lite tid för att göra ny content rättvisa. Typ 5 nya quester i befintlig värld ser jag inte som ny content. Eller en ny dungeon. Har hellre ett halvår/år mellan content och lite maffigare än en massa småuppdateringar. Vilket det låter som att det kommer bli eftersom en säsong är tre månader.

Hur mycket spelglädje hinner man utveckla på tre månader!?

Spelade några timmar, som sorc. En till två hits för att döda hela bilden med mobs med chain lightning. Kom på mig själv med att jag inte tyckt att spelet var roligt en enda gång under timmarna jag spelade. Kommer dock inte döma det utefter betan så har köpt det, och kommer spela den fullskaliga releasen när det väl är dags. För en rättvis bedömning.

Varför envisas dom öht med att ha med barb varenda gång. En av de tråkigaste klasserna i diabloserien hands down. Hellre någon sorts warrior/paladin.

Strax över en timma kö igår, hann spela 30 min och blev utsparkad till karaktärsmenyn. Sen bara error när jag försökte trycka play :/ en föraning om vad som komma skall? Error 37 all over again...

Skrivet av uberpwnage2.0:

Helt trasigt är fel ordval. Handlar mest om man kör över 60 fps som det blir fel, därav det finns en "mouse fix". Dörrar får också problem som gör att man inte kan gå igenom dem, lådor som innehåller items kan man ibland inte interagera med osv, osv.

Precis. Slog man på V-sync fungerade allt sånt. Spelade igenom originalet för två-tre år sedan och innan man hittade felet...

Är på chapter 7 nu. Spelet är lika bra som man minns det, om inte bättre.

Synd, det såg rätt episkt ut på någon av dess cinematics, men SQ spel verkar alltid sakna själ så man är knappast förvånad. Typ som ncsoft spel, man spelar ett tomt skal.

Spelade 90 minuter på PC igår. Klarat första chaptern och lite till. Upplevde bara stutter i början/slutet av en cinematic event. Nu verkar det patchat med så kanske reducerat till inget då. Det är ett roligt spel den lilla snutt jag spelat och ser fram emot att spela mer när jag har tid. Galet snygg grafik med allt på ultra och 4k upplösning.

Skrivet av Zphynx:

Hur obehagliga är dead space spelen på en skala 1 - 10?

Jag är sugen som attans, men är också räddhare.
Kört igenom Soma och Alien Isolation med nöd och näppe.

Har du spelat alien isolation så klarar du spela dead space 👍

Skrivet av MacNille:

Tycker att Witcher inte följer böckerna så mycket. De har gjort stora detours här och där.
Blev så trött att jag slutade kolla vid episode 8 i säsong två.

Det är bara 8 avsnitt av säsong två så du såg alla avsnitt och slutade kolla sen eller såg du alla avsnitt utom sista? 😂

Gick helt tvärtemot har köpt varenda konsol sedan n64 men ps4an stod och samlade sanslöst mycket damm. Så denna generation har man skippat och köpt en ny speldator, la dock 45k bara på burken. Alltid varit lite mixad konsol/pc men någonstans under ps4a eran skiftade det till heltid PC.

Den är dock kopplad till tvn utöver mina två datorskärmar så brukar spela spel som lämpar sig bättre för konsol på tv, via pcn då. Passar utmärkt nu då konsolutbudet börjar vara tillgängligt även på windows.

Ett nytt episkt manhunt, det behövs mer ultravåld i spelvärlden. Helst rateat A 😍

Tog honom på cirka tionde försöket innan nerf, men hade väldigt tur. Tycker Radahn lider av samma irritation för meleekaraktärer som ett ex antal andra bossar. Dom är för stora. Extra tydligt på Astel. Bossarna är så stora så för meleekaraktären så är det extremt svårt att se vilka attacker bossen utför vilket leder till stryk. Egentligen enda klagomålet jag har på spelet.

Älskar spelet, kör all in melee. Precis kommit till mountaintop of giants och tycker spelet blev tvärsvårt. Dvs betydligt svårare. Är level 105 bör inte vara underlevlad men vetefan...

Skrivet av Hellspites:

Helt klart en stark 4:a. Kunde inte dock inte ge den en 5:a. För att ge ett spel ett sånt betyg, så måste den uppfylla en del satta krav. Samtidigt, ta hänsyn till hur skicket på spelet vid release. Performance och stabilitet är en av nyckelfaktorerna i det hela. Ett av grund pelarna. MYCKET DÅLIGT! Speciellt på pc!! spelar ingen som helst vilken hårdvara du sitter på. Du kan ha en dator som kan beräkna alla scenario och vinklar och ner sampla o upp till 8k, din dator bara äter allt som du slänger på den, till och med katten som precis gick o strök sig runt ditt ben. Så laggar det till lite här och där i spelet, det fryser till. Från 60 fps ner till 13 fps och ibland 0 fps. Det är inte acceptabelt enligt mig.

Aldrig laggat för mig, en krash på 40 timmar så för vissa funkar det allt. Sitter dock på 12700k, 5600 mhz ddr5 minnen och 3080 TI.

Inte förstått poängen sedan det utannonserades, ser ju likadant ut som det första. På typ alla plan eller missar jag något? Får cashgrabvibbar.

30 miljoner exemplar låter inte som så mycket när det släppts 60 miljoner gånger på olika plattformar.