Inlägg av Herr Bärsärk

Inlägg som Herr Bärsärk har skrivit i forumet

Skrivet av Gaara:

Nu har jag inte spelat CoD de senaste åren men jag tyckte CoD var skoj för singleplayer kampanjen. Men nu är det väl bara multiplayer i CoD?

Modern Warfare har singleplayer kampanj som är grymt bra, enda anledningen att jag köpte det. Hoppas att denna blir både bättre och längre (enda minuset med förra var att den var lite kort).

Ja

Dissection
Pantera
Death

Lirar inte mycket skräckspel så har väl inget riktigt creepy exempel. Men den enda fiende jag varit med om som skapat total panik var första gången jag och polarna stötte på en tank i Left4Dead 1 när det var nytt. Var en bit framför resten av gänget, gick runt ett hörn rakt in i den jäkeln. Vänder fort som fan och springer panikskrikandes tillbaka mot polarna med tanken efter mig. Polarna får ett kort wtf moment, sen börjar alla skrika och springa åt olika håll följt av ond bråd död. Not our proudest moment

Duke Nukem 3D, Red Light District. Mer specifikt vid biljardbordet, spelandes biljard med alla mina alienbuddies. (De dricker alltid för många blyshots och ligger charmigt i högar på golvet, men gott sällskap likväl)

Tror jag fortfarande har jag kvar ett helt gäng skivor från Tips&Trix (Hette det så? Rätt säker på att det hette så), nån annan gammal tidning samt några "nyare" skivor från PC-Gamer. Fanns så mycket guld på dessa skivor! Mycket skumma grejer med, har klara minnen av Lemmings Paintball och ett Monthy Python spel. Ska fan gräva fram skivorna ur garderoben direkt!

Köpte det igår, körde ca 10 matcher. Fuskare i varje match som vann med hästlängder, så det blev det första spelet någonsin som jag refundat.

Lätt. Den ska ju såklart skicka ut små drönare med inbyggda wipers och spolfunktion så att man slipper pausa spelet när man klar på dass.

Kallar ni mjäkig mellocore för Heavy Metal??? Det är ju som att jämföra Carola med Metallica.

Då jag helt och hållet valt bort crotchgoblins irl, så vore det väl inte mer än rätt att jag får plågas med en digital papparoll i God of War? Alldeles säkerligen berikande på något sätt!

Skrivet av Sapiens:

Murder Donkey Kong
Heroes of

Heroes of goat simulator

Humans fall

Spelet som kommer få hårdare protester och ramaskri än Postal 2! Fast denna gången är det griniga kreationister istället för föräldrar i moralpanik som går bananas.

Nått The Simpsons spel till snes (tror jag det var?). Var galet tillfredsställande att kasta ägg och tomater i skallen på folk!

Arma 3 går alltid hem. Är med i ett svenskt community som bara kör PvE och har egna missionmakers som gör kampanjer. Kör en blandning av milsim och... mindre milsim?.. Det ska vara kul helt enkelt! Medelåldern är väl 30-35. Det enda vi egentligen kräver för att man ska få vara med är att man kan vara skötsam och trevlig. Bara pm´a om nån är sugen. Lite förvarning dock. Kör med en jäkla massa moddar. Tror att spel+moddar landar nånstans mellan 70-80gb för tillfället.

Disco+It is a good day to die=Slaughterparty!

Rakt upp och ner från steamlistan så ligger ligger Rocket League (749timmar) och Arma 3 (708 timmar) på topp.

En av grenarna måste ju vara att köra pickups snabbare än 10 km/h utan att volta.

Gamla fightingsystemet i alla ära, men mig gör det inget om det moderniseras. Det jag funderar mest på är hur de kommer göra med materia, särskilt summons nu då.

Ska döpa min karaktär till Gavin och övertala andra spelare att inte förstöra min hide&seek session med Nigel