Trots en lite stapplande start och försäljningssiffror som, i sedvanlig ordning, inte verkade leva upp till Square Enix förväntningar, har looter-shootern Outriders tuffat på.

I november kom en större uppdatering, och i samband med det fick vi även en smygtitt på den kommande expansionen Wordslayer. Nu har vi fått ytterligare en trailer för den, och dessutom mer information såväl som ett släppdatum.

Expansionen kommer att spinna vidare på spelets handling, ge oss en djupare titt på planeten Enochs historia och självklart låta spelare lägga vantarna på nya vapen och annan utrustning. Nykomlingar kommer kunna "boosta" sin karaktär till nivå 30 om de vill ge sig i kast med expansionsinnehållet direkt.

Ett helt nytt, separat färdighetsträd ska också läggas till och ge spelare möjlighet att specialisera sina karaktärer ytterligare. Svårighetsgraderna har också gjorts om, medan höglevlade spelare ska kunna ge sig i kast med ett nytt end-game vid namn Trial of Tarya, som vi inte vet något om än.

Worldslayer släpps 30 juni.