Inlägg av Kleptomaniac

Inlägg som Kleptomaniac har skrivit i forumet

Enda som jag kan komma på som är utöver det vanliga kolla kaffebryggaren, spisen, altandörren är låst etc är att jag ibland MÅSTE gå upp mitt i natten för att kolla så barnen andas fortfarande. Dom är så gamla nu så att dom skulle råka ut för plötslig spädbarnsdöd är helt utesluten, men måste bara kolla ibland för jag får en "känsla".

Kan ha ärvt det av min kära fru också som är en väldigt orolig själ.

Kan inte låta bli att tycka att Avowed ser lite intressant ut alltså... håller tummarna för positiva recensioner när det väl släpps så man kan sätta tänderna i det med gott samvete!

Edit: Glömde totalt Fable. Lite samma tänk som ovan. Har ju spelat alla spel innan, så vore nästan konstigt att sluta nu!

🔎 ZoomOut 2024-06-05: 🟥🟥🟩⬛⬛ 😊

🔎 ZoomOut 2024-06-04: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎

Ren tur och uteslutningsförmåga! ^^

Wow... jag kan säga att detta KOMMER köpas när det väl släpps. Såg ju otroligt mysigt ut!

Skrivet av submariner:

Folk skriver 30c varmt här inne men när har Sverige haft det så varmt. Snarare 20-25 som max i ett par veckor som mest över en sommar på 4mån. Det mesta regnar bort som det alltid gör

De 3-4 föregående somrarna före den som var förra året? Tycker de har varit väldigt varma sett till hur det är normalt sett.

Spelar nog mindre på sommaren, men det beror på att det finns mer saker att/som behöver göras utomhus. Greja i trädgården, tälja, leka med barnen, svalka sig i skuggan etc. Så det beror inte på att "det är fint väder då spelar man inte" utan med åldern och att man är småbarnsförälder och villaägare...

"Elder Scrolls 6 släpps imorgon"

Jag som trodde jag var en grinig gubbe, men tydligen inte tillräckligt grinig för att veta om alla andra gubbar... nu blev jag lite grinig bara för det -.-

Skrivet av haiko:

Be dom om varan du vill ha så skall du se att dom flyttar på sig.

Man kan ju inte hålla på att hjälpa andra.

Jag ber såklart alltid någon att flytta på sig om de är i vägen för mig, men bara tanken på att stå vid ett högtrafikområde utan någon som helst hänsyn till andra skulle aldrig falla mig in. Om jag absolut måste prata med någon vare sig fysiskt eller per telefon i butiken så intar jag alltid den plats där jag står minst i vägen och är observant på omgivningen om de skulle behöva att jag ska flytta på mig.

Men bara jag tänker på den sortens folk så kokar blodet.

🔎 ZoomOut 2024-05-16: 🟥🟥🟥🟩⬛ 😀

Har inte spelat Valheim alls. Är det värt att köpa och spela det som ett singleplayer lir? Låter intressant och jag har hört massa bra saker om det

Mitt intag av godis av olika slag är nästan obefintligt pga att magen inte gillar det... så blir kanske någon ölkorv ibland eller lite salta mandlar/annan nötmix då och då.

Kom cirka 60 timmar in i spelet men tappade fokuset lite där och la ner det. Detta låter som en uppdatering som kanske får mig att komma tillbaka! Bättre sent än aldrig.

Kebaben kommer inte att dö ut, utan det blir bara att namnet (och kanske tillverkningssättet, har inte läst förslaget) blir skyddat. Det går dock att lösa det som det är skrivet i tråden redan med tex Fetaost (som är en skyddad beteckning), som kan benämnas som vit salladsost på menyn istället så att inte kunden blir vilseledd.

// Livsmedelsinspektör

🔎 ZoomOut 2024-04-29: 🟥🟥🟥🟩⬛ 😀

Aldrig spelat en enda minut, men hänger tydligen för mycket på nätet så kunde åtminstone några av dom ^^