Inlägg av delli

Inlägg som delli har skrivit i forumet

Frågan om trägubben kunde jag, efter att ha sett en mer vuxen variant av den.

Skrivet av Gertzy:

Svårare än plast? (kan ingenting om det så seriös fråga)

Plast sorteras enkelt bort genom olika metoder (plast kan laddas med statisk elektricitet), träflis som det blir i processerna gör det svårare om man inte har en anläggning bara för organiskt material som skall sortera bort det (vilket inte är ekonomiskt).
Trä är oftast inte bara trä utan är brukar vara annat i också vilket gör att vissa processer inte blir 100%, exempelvis flamskyddsmedel, lim osv.

Nej!
Jag arbetar med återvinning så nej. Trä är ett svårt material att hantera då det är svårt att sortera ut.

Såja

Skrivet av hoppalängdhopp:

Lirade mycket Quake och Q3 då det begav sig, men Quake 2 fastnade jag aldrig riktigt för. Kanske testa remastern om det nu är en grej och se om man tycker annorlunda idag.

Känns som många gjorde det hoppet, Q2 hade ju inte det Q1 och Q3 hade.

Kollade klart S3 idag.
Tycker Witcher är en underhållande serie, säsong 3 blev lite luddig dock, nästan The Dark luddig (världens mest invecklade serie).
Hatar dock serier som trycker in piss avsnitt som avsnitt 7, ger fan inget.
Slutet av säsongen gav en massa frågetecken kring de tre som gav sig iväg (Vill inte spoila vilka).
Bardens sexliv kändes också helt av banan, varför lägger man in det? Gav nada om det inte kommer fler säsonger där det får spela roll, eller var det woke?
Ser gärna mer av serien men ta bort onödigt skit, jag vill inte se nån vandra runt i en timme sen inte veta vad utfallet blir.

Sen hade de egentligen ett guldläge att byta skådisar av Geralt också.
Om han slagits sönder i skallen totalt typ och de bannlyst honom så hade man kunnat läka honom och ersatt hans ansikte inför nästa säsong. Så hade de blivit en bra övergång, nu förväntar man sig Cavill inför säsong 4.

Cyklar landsväg och enduro, fiskar lite med sonen (lite som en gång om året ).

Skrivet av abso:

Tänkte också såhär tills jag började på riktigt inse avstånden i rymden, även om vi kunde komma upp nära ljusets hastighet så skulle det ta flera tusen år att åka 1% av vintergatans area. Är övertygad om att det finns oöndligt många civilisationer där ute men tror att den tråkiga sanningen är att det finns ingen teknologi i universum som gör att vi kommer kunna resa dit.

Lite där människan får steppa ner lite från tronen också.
Är vi den mest utvecklade rasen just nu? Tror vi sa det för hundra år sedan också.
Tror det är lite därför folk inte tror på det heller för ingen kan vara bättre än människan. Rent krasst kan vi var i stadie 3 av 7 som de är i.

Rent krasst kan de ju ha en energikälla som är oändlig sedan kunna frysa ner sig själv för att sedan väckas upp när farkosten känner av i sin radar att nu är vi framme vid en planet med cirkulerande syre dvs liv.

När vi har teknik att frysa ner människor eller sätta dem i någon form av ”koma” så kan vi nog börja köra folk till Mars.

Kommer kanske inte hända inom vår livstid men tror inte det är långt borta heller.

Tycker spelet var bra, spela sorc som main men som sagt efter patchen så har jag inte rört den.
Tycker de skulle fokuserat på det sociala istället med dungs osv som i DI.
Men som sagt patchen mördade helt sorcen, oneshotas av vanliga mobs liksom och cooldowns som ökar något sjukt.

Men som andra skrev, de får fan börja spela sina egna spel. Necron tex är fortfarande sjukt stark, har en i klanen som klara sista capstone på lvl 53 eller vad det var

Skrivet av Ferren:

Mycket sant, men om man ser just på det här området, hur E-Sport har gått nästan ner i papperskorgen för Blizzard så är första tanken att det inte handlar om att lägga mer fokus på E-sport, därefter avskedningar.

Starcraft 2 är på life-support
HoTS slängde dom i papperskorgen för flera år sedan
War3 bryr dom sig inte om
Overwatch-eran ser ut att vara över, more or less, återstår att se.
WoW verkar vara en av deras starkaste "E-Sport", jag personligen har inte fastnat för det.
Hearthstone Har jag ingen koll på.
Diablo 4 har jag inte heller riktigt koll på.

D4 kommer inte bli något

Kritik ska de ha också, min sorc har gått från caster till melee.
Problemet e att de gör så jäkla stora förändringar varje gång.
Nerfen i helltide var ju snygg också.

Landsvägscykel sålde en annan cykel också.

Jag blir imponerad ifall man slänger en smoke och där bildas bubblor med gas i.
Samt bubblar det i vattnet när man fiser?

Skrivet av Akronym:

Själv slänger jag hellre grejorna på tippen än att lägga ut dem på blocket. Peace of mind är värt mycket.

On Topic: Slösurfar.

Gör jag också men nu är det en cykel av värde så

Chattar med folk på Blocket och fiser, hatar att ha annonser ute men ibland måste man

Skrivet av almblad:

Ännu spel som kommer dö när de tar bort servrarna vid ett senare tillfälle... Förstår att de vill komma åt piratkopiering / fuskar, men kom igen. Känns konstigt att motorn som spelet använder ska vara tvunget att vara online hela tiden.

Vad är huvudanledningen för internetuppkopplingskraven, att få kontroll över användarna? förmodligen det ända svaret som är logiskt kanske. Det är väl så att ingen riktigt äger spel numera idag, vi har den i x-antal år för att sedan glömmas bort och tas bort från både fysiskt och logiskt minne.

En av anledningarna är väl att samla in statistik vilket är guldvärt.

Se livet som faser istället, sen är det inte enkelt att få nya kompisar som äldre, är väl främst genom idrott eller hobby som man får det.
Har dock kvar många vänner sen gymnasiet, kanske inte pratar och umgås varje dag men ringer jag någon så vet jag att de finns där.
Nu har ju i princip alla barn och familj och det är bara att respektera. Visst ibland tänker man tillbaka på hur gött man hade det men som sagt jag ser allt som faser.
Just nu är jag inne i fasen småbarnsåren där man får ta hand om sina ungar några år tills de blir självständiga (kan överleva en dag utan att man behöver fixa något). Så säg om 3år för min del så kanske jag och frun kan börja hitta på saker själv som tex ut och käka, sitta hos bekanta osv.

Börja bra med AI, används som fusk samt används till kriminella miljöer och bluffar. Oväntat

Jobbade först en massa år inom logistik samt 3PL och testa på olika tjänster. Börja studera lite på högskola och hamnade som produktionschef inom statligt bolag, jobba där cirka 5år och skall nu börja tjänst som produktionsingenjör till hösten.
Min lärare i gymnasiet sa att jag inte skulle bli nåt, tji fick han

Trivdes jättebra på mitt förra jobb men måste utvecklas hela tiden och det var stopp där därmed sökte jag mig vidare. Har de senaste 5åren ökat lönen nu med 80% så de e najs också

Får se hur jag trivs på nya stället annars får man väl söka något närmre och kanske gå ner lite i lön

Var ny spelare inom Diablos värld när jag börja spela DI sen hoppade jag över 100% till D4, kan säga så att DI var jäkligt bra med partygrejen jämfört med D4 vilket är jäkligt solo.
Chatten var mer levande i DI också jämfört med D4.
Tycker fortfarande D4 är ett bra spel men saknar det där sociala i spelet.