Inlägg av Ankh

Inlägg som Ankh har skrivit i forumet

Skrivet av Lindhenberg:

Trodde inte det gick att feltolka mitt inlägg såpass mycket. Satte till och med paranteser och gav ett praktiskt exempel, men det räckte tydligen inte.

haha

Så länge det funkar är jag för det.
Jag såg många som skrev att det är för jävligt att ai tar över jobben från voiceactors. Jag förstår hur de tänker, men det borde rimligt vis dra ner kostnaden på att göra spelen om man slipper anlita folk.

Sen får man inte glömma att saker går frammåt - titta på de som gjorde stopmotion animationer tidigare, vi hör inte många säga att det är för jävligt att inte de har lika mycket jobb numera... när bilarna kom ändrade sig marknaden för de som sysslade med hästar osv osv.
Tiderna går frammåt helt enkelt.

Med det sagt, jag är lite orolig för vad ai kan användas till. Med bra ai kan man fejka allt från vad folk sagt, gör till stora saker som till och med kan påverka hela länder. DET är därimot skrämmande.

Edit: En annan som folk accepterat numera...stora shoppingcenter som ger oss billiga varor men samtidigt gör det omöjligt att ha mindre butiker. Visst hör man folk klaga på detta också, men hur ofta? Det blir mer att folk accepterar det då de kan få sina produkter billigare samt ha allt samlat. Som sagt, tiderna ändras och har alltid gjort. Det var ju lite så när industrierna började dyka upp med.

Jag vill personligen ha mer grejer att göra i spel. Ibland kan ett spel börjar riktigt bra bara för att sen visa sig vara helt på tok för lite customizations eller möjligheter.

Var det inte Bajonetta som förövrigt hade supereasy mode där man kunde spela igenom genom att bara trycka på en knapp?

Skrivet av Ender:

Jag kanske gör en höna av en fjäder här, men jag får verkligen tupp-juck av sådana skämt. LÄgg bara ner!

En sån kommentar till och du Åker ut.

Lite Team Fortress känsla?

Riktigt kul spel faktiskt rekommenderas!

Skrivet av Broshimitsu:

Har ni provat Project Zomboid? Det spelet slår alla andra survival-spel på fingrarna enligt mig.

Japp, det har jag också spelat. Det var rätt kul även om som vanligt när min bror börjar bli uttråkad så "råkar" han locka till tonvis med zombies eller skjuta en av oss andra...

Skrivet av Najkan:

Om det inte klickar direkt med första versionen av early access så känner jag att det nog är kört. Det ska vara tillräckligt bra då.

Så kan jag också känna det - fast jag har lite mer överseende med early access. Dock tycker jag att även early access bör lite längre kommet än vad vissa av de som de släppt är.

Skrivet av robbis:

Hur var sons of the forest... Inte varit jättelockad av det av vad jag sett... Gillar mer fantasy

Vi hade riktigt roligt faktiskt, men visst - jag hade också föredragit fantasy. Men det var nog ett av de bästa survivalliren jag spelat. (Jag har dragit igenom de flesta känns det som). Andra bra survival spel som jag spelat är : 7 days to die, conan, enshrouded, valheim, night of the dead, no one survived. Tyvärr är majoriteten early-access och inte klara ännu.
Problemet med 7 days to die blev för mig att horderna blev rätt tjatiga, conan blev tradigt till slut då jag inte spelar mot andra spelare. Ark hade varit kanon om det inte vore för att det känns lite meningslöst utan andra spelare som anfaller då majoriteten av det du bygger är för att försvara mot andra spelare. Hade dinos anfallit lite då och då hade det nog varit roligare.

Raft och Sunkenland var också roliga, men helt för ofärdiga för att hålla uppe mitt intresse längre stund.

Tror jag har en 20-30 till ofärdiga survivalspel som inte direkt verkar utvecklas något mer.

Smalland verkar rätt kul, men ingen av mina polare valde att köpa det så jag lämnade tillbaka det. Dock var det udda ui i spelet som jag inte direkt var imponerad av (det var när spelet var i early access).
Jag körde grounded en del, men det kändes inte direkt öppet. Något saknades (vet dock inte vad).

Skrivet av robbis:

Ja det är lite galet. Har faktiskt bara kört Enshrouded vilket är riktigt trevligt och uppdateras hela tiden. Tror dessutom Nightingale kommer bli trevligt tillslut. Det är ju version 0.3.0 än bara.

Enshrouded är plannerat att bli klar i år faktiskt. Det var nog ett av de mest kompletta early access jag spelat (med komplett menar jag då spelbart).
Mycket bra spel - jag har inte spelat sen förra stora patchen med dungeons. Tänkte göra det strax då jag klarade Sons of the forest för typ 2 minuter sedan

Edit: Jag skriver "Jag" men vi var faktiskt 2 spelare

Skrivet av robbis:

Tänkt köpa detta ett tag då det ligger rätt bra i pris nu under EA.

Ja det är bra pris - men lite orolig över recensionerna. Visst kommer spelet ändras en massa, men jag har helt för många Early access survivalspel som inte är klara ännu eller som det bara blev "bläh" av

Har faktiskt ett par som inte uppdaterats på 5-6 år liggandes..hur sjukt är inte det?

Skrivet av HiRoller:

Ja men det är ju bara typ två omladdningar i en lastbil.

Men om du fyller på lastbilen med supply helis?

edit: iofs kan du fylla på dom direkt med supply helicopters då...och de lär ju iofs också ta slut för eller senare.

Jag hade stora förhoppningar på detta spelet...men jag testade det lite och tyckte det var "sådär" dock är det ett tidigt stadie i spelet. Ska avvakta och köpa det när de kommit längre och det fått bättre betyg. Det är ju trots allt early access!

Skrivet av HiRoller:

Det här är ett sånt där spel som jag vill älska men jag tycker det är så jääääkla svårt att jag tappar lusten.

Stör mig lite på att man inte kan ha oändligt med ammo, åtminstone i en FOB. Eller i alla fall 50ggr mer.
Gillar att köra helikopter-fokus och får alltid slut på raketer, sen kan jag inte göra nåt nån nytta..

Det räcker väl att du landar vid supply lastbilarna?

Jag spelade det ett par hundra timmar på steam...efter patchen släpptes installerade jag om spelet, men jag får bara svart skärm 1-2 minuter sen släcker spelet sig själv.

oooh! Kanon!

Om någon vill höra lite i förväg så har Retrohour en del som handlar om det där de även har (som vanligt) asbra intervjuer med de som låg bakom spelen

Skrivet av GustavA:

widescreen? Visserligen är spelet ganska gammalt idag men nog hade det 16:9 stöd när det släpptes.

deta har fått 32:9 stöd nu

Spelade lite 2:an. Väldigt fint spel, men jag kunde inte riktigt komma in i spelet så det var lite halvhjärtat jag spelade.

Riktigt roligt spel!

Jag hoppas verkligen vi får se något av 3:an snart.

Skrivet av T.Mani:

"Inget" hade de nog inte kunnat komma undan med utan några rättsliga konsekvenser...

Nej det är iofs sant