Inlägg av PGR1985

Inlägg som PGR1985 har skrivit i forumet

Detta kan bli bra, Assassins Creed, Outlaws, och troligtvis Splinter Cell. 🥰

tacksamt att ni lägger alla trailers på en och samma sida. 🙏

Skrivet av Bennii:

"The black Series S model is now available in white!"

Sicken revolution. Marknadsavdelningen har förtjänat sin lön den här månaden. 😃

Den har väl dubbelt så stor hårddisk också?

Skrivet av Gertzy:

Efter den här showen blev jag grymt sugen på en igen. Speciellt den nya Space Black med 2TB!

Håller med, när hade Microsoft en så här matig show senast? Det blir nog en Series S och sen Nintendos nya konsol på det. 👌🥰

Skrivet av Håkan:

Känns som den mest spännande showen! Bättre med Xbox Show än EU-valvaka, det är ju en sak som är säker.

👌🤣

Det känns som Microsoft har öppet mål sett till dom stora aktörerna, såsom Sony och Nintendo.

Sett till enskilda utvecklare så tror jag Ubisoft (med sina ägda studios) kan ha en bra showcase, både nya Assassins Creed och Outlaws verkar lovande samt att det måste vara dags att visa upp remaken på Splinter Cell?

Jag gillade faktiskt 3:an och tyckte det gjorde det mesta rätt. Stora nackdelen? Storyn, som tog alldeles för lite plats och tog serien heller inte särskilt framåt.
Men jag bokstavligen älskade att strosa runt i den lilla byn, och ta en fisketur då och då och bara njuta av atmosfären. 🥰

Funkar att ni tar bort er under trailers, så kärlek till er och alla på forumet. ❤️

Vore tacksamt. 🙏

KAN NI TA BORT ERA ANSIKTEN UNDER SHOWEN?! 😅

Känns trevligt att äntligen få livstecken från den här studion, vad har dom egentligen pysslat med sen 2019? Bortsett från denna remaster då! Kan ju alltid hoppas på något Nintendo-relaterat?

Även om jag aldrig blev helt frälst i det första Yooka-Laylee, så blev jag definitivt frälst av uppföljaren - ”Impossible Lair” som troligtvis är förbisedd av den breda mässan. Det är en fantastisk 2,5D upplevelse och nosar definitivt Donkey Kong: Tropical Freeze i hasarna - inte illa med andra ord. 😍

Skrivet av Freakon:

Kul spel som känns rätt så förbisett av många.

Skumt, laddade ner detta på Nintendo Switch och spelande en stund under gårdagen. Tidigare har jag spelet det på PS4, men tröttnade efter några banor så nu kanske det är dags? Switch-versionen kommer dock få ligga vilande, tur att jag inte gav mer än 50 kr för det. 😅

Har ni sneglat på Gertzys blogg om ämnet?

Hoppas hellre på ett nytt Duke Nukem. 🥰

Trots att fortfarande är i early-access så ska det vara ett förbaskat bra FPS. 😍

Skrivet av Majoren:

Försäljningen av Rare var nog en av Nintendos bästa affärer. De hade ju vid den tiden i stort tappat alla betydande talanger, och de har ju ärligt talat inte producerat något av värde sedan Nintendo sålde dem. Det var i princip bara ett lik Nintendo sålde på Microsoft, till en astronomiskt hög summa.

Vill minnas att störta tappet av kompetens började efter uppköpet? Sista spelet var ju StarFox Adventure till Gamecube, som kanske inte höll högsta klass rent spelmässigt men var ett groteskt snyggt som i slutändan ändå underhöll.

Hatten av, CIRKUS MIRAMAR!

Det är bara att applådera. Cirkus Miramar har lyckats förvalta dessa gamla godingar till magiska studioversioner. Jag var både nervös och tveksam inför min första genomlysning, men det är uppenbart att det finns en framtidstro hos Cirkus Miramar - mot alla odds.

För er som inte hängt med, så har dessa låtar funnits med från ”livescenen” i ca 20 års tid. Bandet har sedan slutet av 90-talet arbetat med ett studioalbum som heter ”Heliopoetica”. Inspelningen av detta album har varit påbörjad många gånger genom åren men aldrig sett dagens ljus. Jag hoppas att det vänder nu, att bandet fortsätter spela in i samma goda anda med minst 8 låtar till.

Vågar vi hoppas på en fullängdare innan året är slut? Eller kommer hoppet förvandlas till besvikelse - ännu en gång? Vad tror ni?

En vers och refräng ur låten ”Vår Och Sommar Sen”

Det är så kallt bland dina sidenlakan
Att frosten blänker rosor på ditt skinn
Din fingrar är som vintergatan
Och andedräkten är en nordanvind
Du är snövit fast i permafrosten
Och isen kryper på ditt kalla skinn
Allt är bara nej tyvärr och måsten
Du har vänt ditt vackra hjärta ut och in

Om jag ger dig allt det där du alltid ber om
Alla lögner som du borde se igenom
Alla söta skämt och smala komplimanger
Alla varuhus och tyska restauranger

Kan det möjligen bli vår och sommar sen
Vore underbart med sommaren igen

Sigeln hittar ni här, finns även på Spotify!
https://m.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l125WC9BC73MQYKjI...

Skrivet av Kyraal:

Fint, så jävla skönt att inte behöva betala 800 spänn för några få timmars singleplayerkampanj när man inte är intresserad av multiplayer 😅

Samma här! 😅

En person som gett en så många skratt. Det var till och med så illa (gällande skratten alltså) att min dåvarande sambo skulle prompt stödja Figgehns kanal, trots att vi hade det kämpigt ekonomiskt.
Jag köpte till och med ett förkläde till henne från hemsidan - ”Inga konstigheter”. Vette tusan om hon använde det till någon matlagning dock, men hon gjorde nog rätt i att ha det som en souvenir.

Tack för all glädje och många skratt. ❤️

Skrivet av Johan Lorentzon:

THYD lutar mer åt ett traditionellt JRPG med striderna, men även hur spelet är skrivet. De nya gör som sin egen grej med strider och annat.

Personligen gillar jag THYD mycket mer än de senare spelen då jag tycker de har gått ifrån RPG-konceptet mer och mer för varje spel.

Då vet jag. 👍

Jag testade första Paper-Mario på Nintendo 64 för ett tag sedan. Måste säga att det åldras med värdighet, så tråkigt att Nintendo inte passade på att remastra även det spelet. Sen vet jag att THYD anses som höjdpunkten, så Nintendo gjorde väl rätt prioritering - vid en just prioritering. 😅