Inlägg av TheVoomyOne

Inlägg som TheVoomyOne har skrivit i forumet

Har inget hopp om att 7an ska vara bra. Har älskat 1-5 men 6an var verkligen helt värdelöst och jag tror tyvärr att dom kommer fortsätta på samma spår.

Underbart spel, rekommenderas till alla som inte spelat det än.

Pratar vi rent pengamässigt så kan MS köpa Valve, utan tvekan. Det finns dock två stora hinder, Valve vill inte sälja och konkurrenslagarna skulle stoppa det.

Xcom 3 tack! Väntan har varit alldeles för lång!

Tyvärr tog dom död på Civilization med 6an så det känns iskallt, vågar inte hoppas på en återgång till nåt som liknar 5an.

Underbart spel!

Underbart spel, rekommenderas till alla som inte spelat det än.

Fallout 2 är överlägset bäst helt klart. Inte bara bästa Fallout utan ett av mina favoritspel någonsin.

Xcom 3

Gillade det jag testade av demot. Tror det kan bli ett bra spel. Runt 25 timmar är nog ganska lagom för den här sortens spel.

Finns inget alternativ som passar mig. Pratar vi vanlig sockrad läsk så är Coca Cola överlägsen. Pratar vi om zero varianten så är Pepsi Max överlägsen.

Tror inte den kommer slå PS2, kanske inte ens PS4 men en helt underbar konsol är det.

PS5 Pro utan tvekan. Switch 2 är helt ointressant.

Scarlet var min favorit i år men dom tog sig inte ens till final. Av dom som faktiskt tog sig till final var Smash Into Pieces bäst.

Har redan men kommer nog säga upp det, sjukt ovärt. Finns i dagsläget bara ett spel där som är intressant för mig att spela, när jag är klar med det så finns det ingen anledning till att betala varje månad.

Svinkul spel men jag kunde inte spela en enda gång i helgen för att servrarna var fulla...

Kanske blir att skaffa vid nåt tillfälle. Är extremt nöjd med mitt Pulse 3D men tyget på ena kudden har börjat lossna så kanske blir att byta ut inom en snar framtid.

Tror inte jag vill spela demon, väntar till releasedagen. Har det redan förbokat.

Vad som är skevt är påståendet att man inte hinner med alla 100-timmarsspel, vars har du bråttom? Det får väl ta den tid det tar att bli klar med det. Kan du få ihop 10 timmars speltid på en vecka så har du ett spel som räcker i 10 veckor, det är ju helt perfekt.

Jag kör en som heter "90-tals ringsignal" sen väldigt många år tillbaka, låter som en 90-tals techno låt. När jag har beredskapsvecka så ändrar jag min SMS signal till Rolling Stones Start me up så jag inte ska missa eventuella SMS larm.

Första spelet var alldeles fantastiskt bra. 2an var fullständigt skräp och jag gissar på att 3an kommer vara lika dålig.