Inlägg av kintobe

Inlägg som kintobe har skrivit i forumet

Skrivet av Håkkon:

Ingen patch kommer någonsin kunna rädda det här spelet tyvärr.
Ai som är sämre än Lego City Undercover.
Undermålig story etc etc.

Hoppas man istället kan satsa på The Witcher 4 och glömma den här soppan illa kvickt.

Håller med.

Patchar och DLC i all ära men ett första intryck gör man inte om. Jag tycker också det vore bättre om dom höll sig till fantasy genren i tredje person, ala Witcher stilen. Det är deras grej, inte bra att ta ut svängarna från ett koncept som fungerar.

har väl en 120 timmar i spelet hittils, men jag har inte klarat det än. Blir nog vänta 2-3 år innan jag slutför min första genomgång. Det känns rättvisast mot utvecklarna, om dom nu kan göra CP rättvisa med DLC och patchar. Jag vill spela den versionen som dom är stolta över.

Smekmånaden är över, och jag känner faktiskt inget större intresse att spela spelet mer än att turista i Night City som alltid är trevligt. Men utöver turistandet så är det svår motiverat. Så det får bli så, lägga den på hyllan några år och sen prova igen.

Vilken skitstorm.

8 års utveckling för att ta fram detta, vad har utvecklarna gjort alla åren? Världen är barskrapad på innehåll om man stiger ifrån quests och side missions. Tyder på brist på kompetens och planering. Dom flesta bra utvecklare lämade ju företaget efter Witcher3, dom som är kvar måste vara väldigt gröna, stackarna.

Jag skulle inte bli förvånad om dom slopar spelet helt och hållet och börjar på Witcher4 istället. Multiplayer är just nu osäkert om det kommer komma, läste en intervju med en av grundarna där så antyddes. Ibland är det bättre att walk away än att försöka rädda nåt som kanske inte kan räddas.

Skrivet av Karmak:

så du vill ha en helt äkta värld i ett spel?

Säg mig ett enda spel som har detta?

Du vill ha något som skulle kosta biljoner att skapa och 30+ år

Ändra utseende och sånna mindre grejer kommer säkert. De har lagt sin tid på resten av spelet och få det fungera på alla möjliga system. Att skapa allt det som finns nu tar oerhört lång tid

Tror några har helt förvridden tanke på vad dom tror skulle få från ett spel.
Och har ingen jävla insyn i hur mycket tid och pengar det tar att skapa saker

Zzzzzz cdpr apologet.

Skrivet av KeyserSoze:

Man kan visst använda mantis blades, har själv gjort det, vart får du det ifrån ??
Har även pökat 3 karaktärer ur olika quest lines, flörtat med några till men inte lyckats.

Okej, det visste jag inte, för mig kan jag inte använda dom. ...... Men det förändrar inget i det stora hela. Tyvärr

Skrivet av Kavakava83:

Nu har jag ju som sagt blivit tvungen att backtracka 6 h men jag håller med dig i mycket. Samtidigt är det fantastiskt gjort spel då jag aldrig sett något annat spel komma så nära att känna denna storstadskänsla. Kanske satsade man lite väl högt

Förmodligen. Det är ett riktigt bra spel på alla sätt och vis, men inte vad som såldes till oss.

Skrivet av eld:

Delvis! Själv så hade jag totalt kunnat önska att alla interaktioner med världen samt inventory management med alla dess animationer hade varit som Escape from tarkov, vilket inte mycket har slått hittils.

Men när jag jämför spelet mer med deus ex och liknande spel så följer den det receptet mycket bra och lägger till mycket mer, så jag kan inte klaga där.

Allt bygger ju på hur många föreställde sig mer än bara ett spel, de vill bo i night city.

Man ville ha ett RPG. Cdpr annonserade först ett RPG
Förhoppningarna var för höga givetvis men vad cdpr levererade var under all kritik. Detta spel kan absolut inte ha varit under utveckling mer än 4 år max. Dom satsade allt på världsbygge och marketing men lämnade grund principerna av gameplay totalt.

Och sen ger Fragzone spelet 5/5.

Suspekt och udda, jag undrar om recensenten fortfarande tycker att detta spel är Jesus återkommande?

Skrivet av Karmak:

Finns hur många quest som helst att upppleva och massa random saker
Och varenda en av questen och sidequesten och gigen har en speciell story bakom
Helt fullt av upplevelser

Jag vet inte vad mer folk vill ha?

Då ska Jag berätta, så fort man kliver ifrån quests så vill man ha aktiviteter att göra, skapa relationer med NPC's och kunna fördriva tiden emellan quests. Det kan vara vad en person i Night city normalt skulle göra, lira lite pachenko, äta nudlar på nåt food stall, åka till afterlive och dricka sprit med Claire där man ser sin spelare lyfta glaset och dricka ur det. Braindance var en cool feature, och du kan köpa bd videos men inte använda dom, du kan få mantis blades men ej använda dom, spelet säger att du inte kan det för dom tog bort allt . Så du kan köpa bd videos men ej spela upp dom, en stor feature som hade kunnat bli sjukt bra minispel, oerhört trist. Samt, Såna små detaljer, såsom att kunna ändra utseende, varför finns det ingen frisörsalong? Små saker som det gör ett RPG. Eller, det förhöjer spelet markant. Det får en spelare att stanna längre i spelet så man får känna att man lever i spelvärlden.

Romanser och förhållanden hade varit klockrent att ha med men inget av sagt ovan, inget efter 9 års utveckling finns. Många känner att ett RPG spel 2020 bör ha några iaf ett av dom i spelet, särskilt character customisation. Inget finns.

Spelet är bra, jag har kul, men fan i gubblådan det hade kunnat vara så mycket bättre.

Detta kan ingen patch laga, detta kommer sannolikt inte ske för detta är en grov fundamental gameplay feature miss. Att alla invånare i Night city är själlösa som man inte kan ha dialog med kan ingen patch laga det är ett helt nytt spel, möjligtvis kommer dom implementera att kunna byta utseende pga hela Cyberpunk schangern handlar mycket om utseende. Hur som, Det är och förblir en monumental miss i vår tids generation mest hypade spel.

Skrivet av Karmak:

Bästa spelet någonsin för min del

Har aldrig upplevt så bra värld som i Cyberpunk.

Jag rankar det högra än witcher 3

Värld jag håller med, men det har inget innehåll om man inte gör quests eller Side missions, där torskade dom duktigt.

Du är fortfarande i smekmånad period, efter den så ser man, världen och NPC är död. En enorm besvikelse för alla fans.

Skrivet av monsterbenke:

dom patchar ju som fan iaf, samma inställningar som dag ett gav typ 48fps, ger nu 60fps i snitt. flyter riktigt bra, är extremt imponerad att min gamla 1070 kan köra detta spel i så imponerande grafik

Men sen då..... Night city är ju ett tomt skal

Folk måste vara blinda. Buggar och optimering kan fixas med patchar, men sen då? Världen är död. RPG är icke existerande, det finns i n g E t att agera med, inget alls.

Död vid födsel.

Nu förstår jag att dom gärna implementerar multiplayer med förmodligen battle royal. Spelet är ett tomt skal, och ni grälar om grafik buggar? Se helheten istället.

Och hur detta spel fick 5/5 här är bortom min förståelse. Nä, vi blev alla lurade av cdpr skumma etik och moraliska affärs utnyttjanden. Detta kommer stå dom dyrt i framtiden. Jag skulle rekommendera dom att fort som få börja på nytt IP för detta lär inte bli långlivat. Tyvärr, så fruktansvärt tyvärr.

NC är ett fint paket med NOLL innehåll. Inget att interagera med, ingenting. Inga ät / drick / sitt animationer. Inga food stalls man kan köpa ifrån, inga Arcade maskiner man kan använda, inga minigames eller aktiviteter. Noll. NPC ai är icke existerande, samt dialogval finns inte som påverkar spelet nämnvärt.

Vad har dom gjort dom senaste åren? Och hur trodde dom att man skulle komma undan med det här utan att folk blir upprörda.

Detta bådar inte gott, jag förstår nu varför dom valde att skapa multiplayer av detta. Som nån sorts plåster på såret samt så folk inte överger spelet för tidigt. Dock jag tror många kommer göra det i brist på gameplay aktiviteter samt RPG.

"Talk To" - årets skämt 😅

Wow Shadowlands och Cyberpunk.

10 timmar in i CP, imponerande men trist att inget eller det mesta i staden går att agera med, som ett Hollywood film set. Men just nu är det okej, mycket ögongodis.

8 timmar in och det känns inte som ett RPG alls, känns mer som en bra bas för ett multiplayer spel.

Action Adventure tror jag är en bättre beskrivning på cp2077.

Jag valde att spela Nomad, ingen story eller quests som går djupare in på vad det valet innebar, sen blir jag kastad 6 månader via en cutscene till Night City och vet knappt vem V är, eller hur relationen med Jackie utvecklade sig.

Jag hade som enda förväntning förväntat mig att inlevelsen skulle vara likt Witcher3 eller bättre för dom gjorde det så jäkla bra, men detta känns ihåligt för att vara ett "RPG" Singleplayer spel.

Tycker väldigt synd om CDPR som missade detta tillfälle att skapa en rik story med cutscenes där man ser sin karaktär så man kan bygga en relation till den, till staden, till dom andra karaktärerna. Fast vad vet jag, det var uppenbarligen inte vad dom ville skapa.

Jag tror på multiplayer aspekten, det lär funka fint med det ihåliga som spelarna själva kan fylla ut med sina egna äventyr och mål, men som SP just nu iaf, så är det tveksamt. Mycket tveksamt.

För mig känns det väldigt mycket GTA i en cyberpunk miljö enbart. ......

Vad tycker ni?

dec 9 it comes

GAME COMING DEC 9

mitt steam library säger så

Iom att man spelar spelet i första person, vad spelar då karaktärbyggaren för roll? Om man ändå inte kommer se sin karaktär utöver möjligvis klippscener

Spelet är roligt men stressnivån av att ringen sluter sig på kartan är trist, känns smått hysteriskt när det hade vart roligare om det inte fanns en ring utan att man lirade säg varje map 1 timme, eller tills man dör. springa kontinuerligt i ren panik tittandes höger och vänster skapar inte spelro. nä detta får dom göra om

Jag såg lite gameplay på Youtube. Ser väldigt likt dom andra spelen, Odyssey och Origins. Är detta verkligen ett nytt spel eller ett nytt spel i samma skinn? Känns svårt att motivera 600kr för samma spel.

Hur känner ni?

Visst har hypen tagit en fruktansvärd smäll, det ser man särskilt på Countdown Konton på Twitter, inte samma spänning eller deltagande från användare.

Det är vad det är, spelet kommer ju vara bra oavsett men trist att dom tog fram nålen och inflatterade balongen, nu har dom missat den explosiva möjligheten för en pang lansering.

Skrivet av JonnyBOj:

Den ser ut att vara lika liten (eller stor) som dessa spel:
- Liberty city ifrån GTA III
- Lost heaven ifrån Mafia.
- Vice city gta.
- Far cry 4
- Just cause 3

Inget nytt under solen tyvärr. Jag vill inte vara anti, men varför är alla så pepp på detta? Varför skulle cyberpunk revolutionera spelindustrin? Jag tycker det mest har hypat upp detta, dags att de börjar leverera..

Visst, grafiken såg halvdan ut, gameplayet arkadigt, jag tror mycket av hypen är pga CDPR och deras titel the Witcher3, man förväntar sig att standarden ska vara likvärdig. Jag är hoppfull