Inlägg av AplAy

Inlägg som AplAy har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

KonspirationsFolk överanalyserar alldeles för mycket.

Jag har rättat ditt inlägg!

Skrivet av DeFeCT:

"Tvunget att göra det" är väl lite att ta i med tanke på att de går med ca 150 miljarder dollar i vinst varje år.
Men mycket vill ha mer

De är därför de är "tvungna": 149 miljarder dollar eller lägre i ren vinst per år är förbjudet enligt amerikansk aktielag.

Skrivet av Freakon:

Men hur kopplar vi hans "framträdande" till antisemitism?

Spontant fick jag tankar på att det handlar om pedofilhärvan kring Epsteins ö som har mörkats av myndigheter och media?

Belägg att det skulle ha mörkats av myndigheter med tanke på antalet som måste vara tyst om något så opopulärt som "masspedofili"? För då är vi nästan inne på "Månlandningen var iscensatt"-nivån.

Hursomhelst så är personen troligen en dessvärre "internethjärntvättad" person som fortsätter att ge högerfolket ett dåligt rykte (men de får skylla sig själva när de väljer att plocka in sådant slags folk också in till sin ideologi).

Skrivet av Freakon:

Mario verkar ju vara en gäst i denna världen, då är det naturligt att han är klantig och oförstående till hur saker och ting fungerar? Detta är ju Peachs rike, inte konstigt att hon då är mer säker och dominant?

Jag ser det som att han är n00b först och sedan blir semi-pro vid slutet av filmen. Vi har ju sett klippet när han tränar inför att ta ner Bowser. Visst, skulle han vid slutet av filmen fortfarande vara en comic relief likt Knuckles i de tecknade serierna så skulle jag hålla med om det tröttsamma, "Höhö män är dåliga eller onda, kvinnor är alltid felfria och goda".

Återstå att se. Men jag tror Mario går från Lvl1 till Lvl50 under filmens gång!

"Best Mobile Game" .... wow...

Eller det är trailers fram till själva spelprisceremonin?

Här börjar det nu om 1 min typ: https://www.youtube.com/watch?v=vl9yakt_5tc&ab_channel=thegam...

4K stream. Faktiskt schysst! Det är ju en stor nackdel Twitch har gentemot YT som streamingplattform, imho.

EDIT: ursäkta mig, om 30 minuter!

Skrivet av Freakon:

Jag låg i sängen i 12 timmar inatt/idag. Äter kvällsmat nu och sveper en redbull. Fram tills 01.30 spelar jag FF7.

Jag är redo!

Hold my glögg! Jag klev upp 20:00 idag!

Skrivet av Allexz:

Jesus... är detta @Therant's personliga tråd eller?

Vi förstår, du vill inte se om det. Det är lugnt. Det är busenkelt också.
Gör så här:

Steg 1:
Se inte serien

Steg 2:
Se steg 1.

Som det är nu så har du lagt mer energi på att prata om att inte se serien än vad de flesta har gjort på att spela tv-spelet

Som tur är så finns det fler människor på jorden och det finns säkert flera som är glada för detta!
Jag är en t.ex, jag kan inte få för mig att spela ett shooter på console, så även om jag köpte spelet och jag tyckte det verkade riktigt trevligt så fick jag stänga spelet när jag hamnade i combat.

Nu kan jag ju se serien istället! Perfekt!

Den stora frågan är: hur kan vi koppla detta till simkortet från i somras?

Vi får hoppas att serien inte avviker allt för mycket från spelet som ett sätt att försöka "Även överraska inbitna TLOU-spelare" vilket kan skapa missnöje eftersom det skulle kunna tolka som "vanärande av källmaterialet".

Är det bara jag som tycker att det lustigt nog låter "för tidigt"?

Transformers: Rise of the Beasts (2023)

Transformers: Rise of the Beasts Trailer

Släpptes bara några timmar sedan. Är "Beast Wars" en del av det officiella canon-Transformers-universumet? Jag minns inte att jag läste någon sådan följetong i Transformers-serietidningarna som liten.

Det blir en mysig CGI-film med en icke-sägande handling (som vanligt).

Äntligen en biofilm att se framemot nästa år!

Skrivet av Maysay:

Scen-releaser innehöll inte tankafett i namnet. Det var något som sidan själva utnyttjade som reklam. Det ska det innehålla -scengruppen på slutet. Men orkade inte vara så noga.

På tal om fett så hitta jag detta nu på YOuTube:

Tydligen någon leak med 50 sekunders annorlunda trailer från faktiska filmen!

Skrivet av Maysay:

Fram med VHS-kameran och gå till närmaste biograf. Glöm inte att skaka så mycket som möjligt och filma människor som ställer sig upp. Märk allt med Super.Mario.CAM.xvid.avi

Glöm inte tankafett.com i namnet! ;-.)

Super.Mario.Bros.2022.CAM.V2.divx.tankafett.com.avi

Blir mysig film. Varning för den som pausar och spolar bakåt i trailern. Då får man se rätt många spoilers i form av vad som hände och så vidare. Men blir som sagt var en mysig film även och Crispy Rat känns som helt fel person för Marios röst. De borde lätt ha kunna hittat någon med amerikansk-italiensk brytning till den "internationella Mario-rösten". Blir kul om än troligen 100% förutsägbar handling. Men vilka filmer är inte det numera?...

En rolig detalj som ej spoilar är att de säger ordet "galaxy" så då tycker jag de bannemig kan släppa Super Mario Galaxy 3 till nästa Nintendo-spelkonsol!

Genomgång av påskägg å detaljer från sista avsnittet:

Ospelbara mobilspel?! Sign me up!

Satoru Iwata måste vrida sig rejält i graven med tanke på hur han lyckades klämma in hela Kanto-regionen i samma spel där Jotho-regionen ägde rum (Gold-, Silver- & Crystal-spelen).

Den giriga ledningen i Pokémon Company/Game Freak borde skämmas som inte tillåtit och/eller möjliggjort för en spelutveckling som även Iwata skulle ha varit stolt över.

Jag tvivlar starkt på att det inte skulle finnas kompetent programmeringsfolk i Japan. Hur många som helst där skulle säkert drömma om att få vara delaktig i att göra vad som är det riktiga första Open-World Pokémon-spelet då många av dem vuxit upp med de tidigare spelen.

Detta tror jag starkt är 100% den giriga ledningens fel. Girighet som lett till slapphet.

Skrivet av Daniel Sjöholm:

Ok. Sett sista avsnittet. Toppen, pepp på sässong två osv.
MEN! Det enda jag kan tänka på nu är: Varför bytte de kepsar?
Hjälp mig att förstå!

Sök på "New Rockstars" på YT (snubben heter Alex Voss), bra kanal som går igenom varje avsnitt efter Easter Egg och alla sådana där mini-detaljer. Klipp lär dyka upp imorgon eller senare idag: https://www.youtube.com/@NewRockstars/videos

Det lär heta "ANDOR EPISODE 12 BREAKDOWN!" eller "ANDOR FINAL EPISODE BREAKDOWN!". Jag brukar titta på dem efter jag sett avsnitten så får man mer uppskattning av alla easter eggs och övriga Star Wars-referenser!

Jag tror vi ha få lite empati för ett "indieföretag som GameFreak" som trots allt bara har funnits med ett par år i spelbranschen!

Främst streamers vill ta bort låten för att slippa justera volymen varje gång vid sluttexterna över DMCA.