Inlägg av Jonny Myrén

Inlägg som Jonny Myrén har skrivit i forumet

Det får duga.

#CoverQuest #499

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Klurig.

🔎 ZoomOut 2024-06-06: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Såja

#GuessTheGame #754

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

#ProGamer
https://GuessThe.Game/p/754

Liberalerna tyckte valkompassen på Expressen, så det kan det nog bli. Är dock inte så insatt i sakfrågor som jag kanske borde vara.

Skrivet av totte1015:

Men herregud va löjliga ni är, seriöst, jag sa ju att jag inte laddar ner spel olagligt...

Nädu, dagens PK tramseri är löjligt.

Lägg inte upp denna typ av artikel om ni inte klarar av debatten och diskussionen kring det, idiotiskt.

Hur kan du på fullaste allvar tycka att man ska diskutera detta utan att dra in ordet "piratkopiering" överhuvudtaget? Naiv på riktigt eller? Eller inte alla hästar hemma? Asså vad fan är det frågan om.

Skippa påhoppen är du bussig. Jag har aldrig skrivit eller ens antytt att ordet piratkopiering inte får nämnas.

Jag har bett att man inte gör några uppmaningar/länkar till piratkopiering och att man inte sitter och skriver om sitt eget piratkopierande, inget annat.

Skrivet av Gaara:

Är väl bara låsa möjligheten till kommentera till artikeln om man ändå inte får prata om det, spårar ju alltid ur ändå enligt era "regler"...

Det är fullt möjligt att diskutera artikeln utan att spåra ur i nämnda riktningar. Vad man tycker om vad utvecklaren säger eller hur piratkopiering påverkar spelbranschen är ett par förslag.

Vi skippar länkar, indirekta fingervisningar, uppmaningar om att piratkopiera andra verk, bikt angående ens egen piratkopiering och dylikt i kommentarerna. Övertramp tas bort utan förvarning.

Jag säger år 2000. Massor av grymma spel släpptes:

Final Fantasy IX
Diablo II
The Legend of Zelda: Majora's Mask
Baldur's Gate II: Shadows of Amn
The Sims
Deus Ex
Thief II
Perfect Dark

Hetaste spelsläppen i juni 2024

Sommaren är här, vilket på sedvanligt maner innebär ett lite skralare utbud vad gäller spelsläpp. Men juni månad bjuder ju faktiskt på en riktig dunderbomb i form av Elden Ring: Shadow of the Erdtree, som jag gissar kommer att kamma hem majoriteten av rösterna denna månad. Skräckspelet Still Wakes the Deep ser också riktigt intressant ut, och vill man känna lite nostalgi kanske Killler Klowns-spelet kan bjuda på lite skräckblandad förtjusning.

I maj var det Senua's Saga: Hellblade II (29 %) som lockade mest bland FZ:s läsare, följt av Homeworld 3 (20 %), Ghost of Tsushima Director's Cut (16 %), V Rising (6 %) och Paper Mario: The Thousand-Year Door (6 %).

Som vanligt: hojta om något ni vill rösta på inte finns med i listan, så lägger jag till det, och känner ni att en titel redan är släppt så är den med stor sannolikhet inkluderad för att den kommer till en ny plattform. Mer info om kommande spelsläpp hittar ni i Releaselistan.

Trevlig spelsommar!

Känns även som att det skulle kunna bli en riktigt bra grej för personer med funktionsvariationer, typ synskadade eller färgblinda, eftersom de potentiellt kan rikta kameran mot något och få svar på specifika frågor om det.

Bara för att förtydliga så är det en jämförelse med och utan "ray reconstruction", som städar upp ray tracing-effekterna så att man bland annat blir av med flimret som annars är vanligt. Båda sidorna har alltså ray tracing-effekter aktiverade.

Skrivet av Gertzy:

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Sorry men kan tycka att jag förtjänar att få credd för denna också. Kommer sluta ge nyhetstips om det ska vara så.

Det var givetvis inte med flit. Vi är inte mer än människor och ibland gör man en miss bland alla nyhetstips som kommer in via trådar, PM, mejl etc.

Rätt ska så klart vara rätt, och dina tips är mycket uppskattade

Skrivet av Ftmch:

Tänker att det är meningen att det ska vara en "exhibition" där det blir oavgjort, men ett slag från Paul väcker "the beast" i Mike och han manglar ner honom vilket fungerar extra bra när Paul är inställd på att allt bara är en uppvisning. Hoppas på nåt sånt åtminstone, haha.

Haha, det vore underbart. Som när syskon skojbråkar och den ena råkar slå lite för hårt så att den andra toklackar och börjar veva för fulla muggar

Skrivet av Atreyu:

Känns som matchen redan är uppgjord och den där Jake vinner

Har svårt att tro att Tyson skulle lägga sig. Tror att han har för stor vinnarskalle och stolthet för det.

Skrivet av Tiggaren:

Försvinner för gott, betyder det att man fortfarande kan lira det efter det försvunnit om man har det i biblioteket?
Väldigt sugen på att lira Dave igen men har glömt bort hur restaurangsystemet fungerade så känns som
jag kommer bli helt förvirrad om jag laddar min sparfil igen

Så länge man kniper DLC:t ska det gå att använda så länge man vill.

Skrivet av Hipshot:

Förklara gärna lite vad du menar med det sista i artikeln? För mig så är det bara så att efter att EA släppte bollen så skulle någon annan ta det där IPt och snabbt som fan utveckla ett fotbollspel med FIFA-namnet.

Du får det nästan att låta som något som skulle vara uppgjort på förhand, då är det troligare att 2k hade ett fotbollspel på g eller hade börjat planera för det så som konami har PES, sedan döpte man bara om det (helt ärligt hade jag trott att konami skulle fixa IPt).

Det är mest ett ifrågasättande av hur realistiskt det är att spelet kommer att släppas i år. Och skulle det släppas i år så känns det, precis som du säger, troligt att 2K hade något på gång innan som de sedan stöpte om med Fifa i åtanke, snarare än något de satte igång med mer eller mindre från grunden efter att licensavtalet var klart.

Skrivet av Andreas88:

Ska spelet släppas i år inför VM 2026 som spelas om två år? Blev lite tokigt nu va?

Läckarens ord, inte mina

Skrivet av Piigge:

Hoppas man kan lira kampanjen som endast 2 pers, kommer vara avgörande för min del. operations mindre viktigt då troligtvis det kommer finnas matchmaking. men linjär kampanj vill jag spela med vän endast.

Man ska kunna lira kampanjen med "upp till två andra spelare", så två spelare + en datorstyrd space marine ska vara möjligt.