Inlägg av Jaxalot

Inlägg som Jaxalot har skrivit i forumet

Skrivet av Maddox:

Första dlc som kommer med 1.3 är gratis. Precis som de gjorde med The Witcher 3. Större story dlc's arbetare de nog på för fullt just nu.

1. Johnny Silverhand's Alternative Appearance – can be enabled in Settings in the "Additional Content" tab.

2. Multilayered Syn-Leather Deltajock Jacket, Luminescent Punk Jacket - both available in the stash in V's apartment after receiving a message from Viktor after completing The Ride. They're of Rare/Iconic quality by default, Crafting Specs to craft a higher quality will also be unlocked.

3. Archer Quartz "Bandit" - available as a reward or for purchase (depending on choices made by player) after completing Ghost Town and then receiving a message from Dakota or Rogue. If you haven't received the message, make sure to be in the Badlands area and move further away from Dakota's workshop. Dakota will also need a couple of days to contact you.

Tackar så vänligt!

Är DLCn en jacka och bättre minimap? Såg någon youtube video som nämnde något men kollade aldrig genom hela videon.

Spelar Beastmen i Warhammer två. Gillar det som fäsiken.

Roligt. Men inte så värst motiverande.

Själv önskar jag att AC går tillbaka lite till sina rötter men fokuserar mer på stealth än tidigare gjort.

Kan se en mörk dystopisk medeltids värld, där man springer på taken i mörkret och mördar lite som man gör i Hitman serien. Att man som i tidigare spel framförallt i ezio trilogin växer från recruit till mentor, typ startar spelet som en föräldrarlös unge som lär sig överleva gatorna genom att stjäla, smyga runt och vid ett tillfälle märkligt nog upptäcker the creeds superhemliga invigande ceremoni där en adept eller vad det kallas blir en fulländad assassin och blir upptäckt av en skäggig man som ser potential och rekryterar en och agerar som mentor. Där man får studera, tränas, utmanas osv. En redig backstory helt enkelt med RPG val som formar den typen av assassin man blir i framtiden.

Att storyn inte så mycket handlar om first civ artefakter och modern day grejer. Utan att man utan någon animus faktiskt lever i den tid som är.

Att man arbetar med andra assassins (grymt coop läge kanske lol) från "skolan". Att man bygger reputation, lär sig nya skills och genom dessa formar sin karaktär, att man kan fokusera sig på att mästra vissa typer av vapen eller att man t.o.m kan använda sig mer av sociala metoder för att ta död på en target utan att lyfta ett svärd. Större fokus på disguises e.g. Att man också har en typ av alchemy skill som gör att man kan skapa egna formler av gifter eller dylikt, har en egen hideout där man kan smida egna verktyg, samt planera tillvägagångssätt osv. Att man kan ta sig an kontrakter som side quests kanske, att man kan skapa sin egen unika stil av assassin gear m.m.

Att sedan kunna växa inom the creed, ta sig an recruits och träna dessa själva lite som i Brotherhood, skicka ut på olika assignments, använda dessa för att få information som kan nyttja en själv osv osv.

Kommer aldrig hända högst sannolikt, så får fortsätta drömma. Men det är ett AC spel jag hade ä l s k a t och kastat pengar på utan tvekan.

2.

Xbox 360 men sen PC för enhanced edition som jag själv kallar den.

Blir väl kaaaanske en tredje om nu enhanced enhanced edition kommer till PC och man inte får den versionen gratis lol.

Men stryp då inte studiornas kreativa anda eller bränn ut utvecklarna, vilket man sett hända många ggr genom åren.

6 månader.

Inget.

Det är alltid mitt eget val att bli provocerad oavsett vad det handlar om.

Yves, avgå och starta en youtube kanal istället.

Fuuuuuu strauss!!!

Jag gråter.

Väljer hellre en redig kontorstol än gaming stol. Större fraud finns inte.

Jack Sparrow wins again.

Directors cut - ordet. Det är något jag inte tycker passar till spel.

Designers cut låter bättre haha lol.

Boooooo.

Tack för alla dessa åren! Önskar allt gott och lycka till!

Lite sen nu kanske men hittade denna video i YT flödet haha,

https://youtu.be/lHTxIvZZGwg

Kommer ni ihåg när CDPR corpos sade att de inte märkte av eller upplevde den katastrofala performance och tekniska strul på konsolversionerna? Att de svarade sina investerare, "it runs surprisingly well".

Well, här är visst en gameplay video från internal testing hos CDPR.

All respekt till de stackars devs som kämpade både med spelet och med deras chefer. Men the big five bossarna i CDPR måste fan på något sätt vara extremt inkompetenta när de ljuger för både fans och investerare trots alla red alerts från sina hesa, slitna och halvt mentalt slutkörda utvecklare som fått jobba på detta spelet i så många år under så hemska arbetsförhållanden.

Sjukt att sådant ens förekommer inom industrin.

Tycker FZ borde göra en riktigt djupgående artikel kring hur utvecklare blir behandlade som romerska slavar hos många storföretag som CDPR.

Skrivet av autograph:

Basically how the video game industry works now
https://9gag.com/gag/azMYW2z

Så jäääääääävla sant!

Exakt så, upplever jag mitt köp av Cyberpunk.

Beroende och beroende.

Dopamin junkies är vi alla i stort sett, det är väl mer disciplin som saknas om man väljer att skita ner sig framför datorn istället för att gå på toa.

Fast rewards vs slow rewards.

Skrivet av Busko:

Varför vänta inte du efter att spelet släppts till att köpa de. Om man inte haja att de aldrig skulle uppnå hajp nivå så får man skylla sig själv tycker jag. Med varje spels som släpps skrivs samma kommentar köp inte preorder vänta tills de är släppt. Men kan inte påstå att de att de har marknads fört spelet annorlunda än andra tillverkare.
Finns mycket i spelet som jag tycker fattas eller är dåligt men så är de med alla spel

Jag köpte inte via pre order. Köpte det typ dag 2. Utgick ifrån vartenda nöt som i recensioner sade att spelet var ett mästerverk, även FZ som gav det 5/5.