Inlägg av kayl

Inlägg som kayl har skrivit i forumet

Skrivet av Joakim Bennet:

Alltså, vad najs det här är ändå. Kanske vi alla ska ta ett 5-årsuppehåll och sen komma tillbaka? Viken gefla smäll!

Du först!

Skrivet av Arkaith:

Eh? Det är helt spelbart som det är. Är inte en fjantig Early Access hatare, sorry.

Är man en fjant för att man inte vill spela ett ofärdigt spel utan hellre väntar tills det släpps på riktigt? Du är en alpha-testare, vilket uppenbarligen inte är för alla. Thank you for your service.

Skrivet av Tobias Solem:

utmana Baldur's Gate 3 om andraplatsen för årets fantasyrollspel på dator 2021

Baldur's Gate släpps inte i år, sorgligt nog. Den som väntar på något gott osv! Men bra läsning, har haft ögonen på detta

Sinnessjukt att 2/3 spelar som male Shepard. Totalt ospelbart för mig att spela med den intetsägande skyltdockan.

Som väntat. Jävla U-land.

Skrivet av tetrisGOAT:

Jag vill ha bättre kontroll över mitt operativsystem än vad jag har läst att jag kan ha med 10.

Kan rekommendera LTSC-versionen av windows 10. Inget bloatware, inget trams. Med lite pill i regedit kan man stänga av automatiska updates också. Väljer mina egna updates.

Jag blir så besviken och förbannad när jag ser det här igen. Att neka världens största esport-event pga förlegad byråkrati, och samtidigt bränna alla broar för framtida events... Avgå.

Alla plattformar, UTOM STEAM. Så jävla tramsigt. Kan EGS sluta med sin exclusive bullshit agenda.

Såg Tenet igår för första gången. Var väldigt stökig första halvtimme-timman, var för mycket information att försöka ta in på för kort tid, blev bättre i andra halvan när man hade lärt sig alla regler och storyn började make sense. Som vanligt med Christopher Nolan var den spektakulär, stämningsfull musik och häftiga actionsekvenser. Gillade den ändå, och den ska ju bara bli bättre om man ser den fler gånger, så jag får väl se om den igen om ett tag.

Skrivet av dTexN:

Äntligen, jag och kompiskretsen hänger nästan varje kväll på discord. Vissa av oss har PS och så himla rörigt med att gå genom telefonen för att vara med

Finns andra lösningar än telefonen. När jag ska spela monster hunter med polarN har jag har mitt switch kopplat till mikrofoningången i datorn och sedan finns det settings "listen to this device". Lite stökig lösning men det funkar bra och är mkt skönare än att köra telefon eller dubbla hörlurar

En nyckel önskas! FZ är bäst, ingen protest!

Svintaggad på detta. Varningens finger att höja dock, köper man det på Steam måste man tampas med "Remote Play Together" där den ena spelaren connectar till den andre och hans spelbibliotek (?) och på så sätt joinar spelet... Har dåliga erfarenheter av detta och därför blev det ett köp på Origin istället.

Hade hellre köpt på Steam men jag har ingen lust att slåss med Remote Play Together igen. På Origin är det bara att bjuda in, så får den andra spelaren ladda ner Friend Pass och bara spela som vanligt. Funkade utmärkt med A Way Out.

Blir vansinnig när jag dör på samma ställe några gånger i rad och ett spel säger åt mig att jag kan sänka svårighetsgrad i options, VARENDA GÅNG JAG DÖR. Håll käft, jag håller på att lära mig. Noll tillfredsställelse när man väl klarar det om man har sänkt difficulty. NOLL.

Tur att dom har stor plånbok och har råd med lite bottennapp, för det här kommer gå åt pipsvängen.

Skrivet av Skelögd:

Ja, loren i WoW är så gott som stendöd. Det blir sämre för varje expansion.

Precis som du säger så känns det inte som att de har lagt ner så speciellt mycket energi på storyn.

Av det jag såg på betan så känns Shadowlands som ett solklart 2/5 spel. Det får säkert 3/5 av fz dock.

WotLK var den senaste expansionen som jag gillade. Jag tycker det mesta har gått utför sedan dess.

Om man spelar WoW och därmed rankar sin spelupplevelse för storyn så spelar man nog fel spel. Storyn har varit extremt medioker och förutsägbar de senaste 10 åren. Nä, WoW handlar till 99% om dess endgame och det startar inte förrän nästa onsdag. Ny raid, mythic+, och PvP säsong. Juicy stuff.

Går inte på den luringen igen. Dogshit game gonna stay dogshit. Fool me twice osv.

Kinnarp gang represent. Dyrt men värt det, precis som en dyr säng är värd. Man spenderar rätt mkt tid i stolen ändå.

Ser ut som en halvkass kopia av Stellaris. Lite mindre Determined Exterminators, lite mer Hänt i Veckan. Halva videon var showcase på att man kunde se grannens kungafamiljs familjeträd typ, vafan?

Tänkte lira Frostpunks senaste och sista expansion som kom för någon vecka sen. Fått ganska sval mottagning men jag älskar Frostpunk, så lika bra att grotta ner sig lite igen

12 september 2003. Nästan fyrsiffrigt SteamID men inte riktigt, so close