Jo tack, det fortsätter spelas enorma mängder Baldur's Gate III på redaktionen. Konstigt vore annars. Samtidigt anar vi hur den totala hängivenheten börjar få konkurrens av suget efter Starfield. Rymden kallar. Men oavsett om vi har huvudet i det blå eller fötterna rotade i fantasy: det är en spännande tid för rollspelsfans! Kanske rentav den mest rafflande på flera år? Spelar du också rollspel i helgen? Eller är du som Johan och Mikael, och spelar hemligheter...?

Johan Lorentzon
Förutom ett spel som ej får nämnas så blir det förstås mer Baldur's Gate 3.

Mikael Berg
Förutom ett spel som ej får nämnas så blir det förstås mer Baldur's Gate 3 (ja, jag också).

Daniel Sjöholm
Även jag är drabbad av BG3-feber. Fantastiskt spel! Kommer jag att hinna klart innan det är dags för Starfield...?

Jonas Vågström
Jag kommer att överge den aningen lugnare typen av trolleri i Baldur's Gate 3 till förmån för ett mer hektiskt besvärjelsekastande i Immortals of Aveum – recension kommer!

Fredrik Eriksson
Borde återvända till Zelda (säger jag igen), vill också börja med Baldur's Gate 3. Men! Venedig väntar i Assassin's Creed II. Hur ska jag kunna hålla mig?

Joakim Kilman
Hinner nog inte så mycket spelande i helgen, men lite mer Baldur's Gate 3 kanske jag kan knö in. Nyfilen på att testa Hammerwatch 2 också, om det hinns.

Mike Stranéus
Behöver rensa paletten inför Starfield och det görs bäst med korta, men ack så naggande goda upplevelser som Dead Cells och Art of Rally.

Jonny Myrén
Det blir mer Baldur's Gate 3. Jag siktar på att komma till nästa akt innan det blir paus för Starfield.

Robin Andersson
Fortsätter min långa resa för att nå Baldur's Gate. Måste försöka bli klar nu innan Sea of Stars och Starfield släpps...

Joel Olsson Svanfeldt
Det blir att skyffla pendlare i Mini Metro, som jag har tokfastnat i.