Nyckelord: Gears-of-war

259 artiklar i arkivet.

Filtrera
20

Dark Void

Robotar som går på två ben verkar vara av naturen onda. Deras intressen varierar mellan att förtrycka, förstöra och förslava, och de är inte alls intresserade av robottjejer. Med andra ord är det inte konstigt att de är så elaka. Med vapen och jetpack är det din uppgift att smula sönder dessa automatiska varelser, men dessvärre är det här ett spel där de lika gärna skulle kunna få ro hem segern.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

43

New Super Mario Bros. Wii

Ständiga tjuvnyp, farliga närmanden och allmänt kaos. Samarbetsläget i New Super Mario Bros Wii bjuder upp till en sällsam dans.

44

Damnation

Vad känner du när någon stjäl din cykel? Vad känner du när någon repar lacken på din bil? Vad känner du när någon snor marsipanrosen från din födelsedagstårta? Ja, vad känner vi för Damnation?

113

Terminator Salvation

Ingen kan anklaga Grin för att ligga och lata sig. På två månader släpper de två filmlicensspel och en återupplivad klassiker. Sist ut är berättelsen om John Connors kamp mot mördarmaskinerna, en upplevelse vi gärna hade sluppit.

29

Eat Lead: The Return of Matt Hazard

Det finns en idé bakom Eat Lead, en stark vilja att försöka parodiera vår älskade underhållningsform. Och visst lyckas det nästan, problemet är bara att det borde försökt bygga något spelbart runt skämten.

27

Tema DRM - Skydden i dag

Piraterna kopierar för miljontals kronor och speltillverkarna gnisslar tänder. Kopieringsskyddens vara eller icke vara - vilka blir effekterna i slutändan?