Inlägg av McRaoul

Inlägg som McRaoul har skrivit i forumet

Faaan va stelt och långsamt allt ser ut.

Skrivet av Valpon:

Monster hunter ser skoj ut 😊

Sant, men det var ingen överraskning tyvärr. Inte ett event som var värt att sitta uppe för iallafall i mitt tycke.

Skrivet av Valpon:

Man kan alltid lita på att folk i kommentarerna på FZ är negativa 👍

Och där bidrog du precis till det negativa😂 Var det nåt spel du tyckte såg kul ut då?

Skrivet av Billyballong:

Alla har inte 4h per dag att spela. Fråga oss småbarnsföräldrar. Var ett under att jag tog mig igenom BG3.

Är småbarnsföräldrar kundbasen för Hellblade 2?

Skrivet av Rhymst:

Gisses kom inte spelet nyss varför denna hets 😅 Finns så mycket att välja på så är nog ganska vanligt att man hoppar mellan flera spel samtidigt vilket tar tid. Jag klarar väldigt sällan ut spel nuförtiden (klarar kanske 4% av allt jag spelar) men när jag väl gör det är det har det gått allt ifrån 2 månader till flera år. Så ge spelet ett par månader till så har flera garanterat klarat det.

Spelet är 8 timmar långt, man ska kunna klara det på en dag, högst två, men folk nu för tiden har så taskig koncentrationsförmåga för allt TikTok scrollande.

Breath of the Wild och Tears of the Kingdom.
Switch gör inte de spelen rättvisa, det hade varit så mycket bättre på PC.

Jag måste tillägga att jag vet att det går att emulera, men hade varit trevligare med officiella versioner.

Skrivet av Nioreh:

Så otroligt ohajpad på ytterligare en Overwatchliknande multiplayershooter. Valve, vad gör ni!?

Tjänar pengar. Va trodde du?
Team fortress är ju överlegat, dags för nåt nytt.
Valve gör väldigt få singleplayer spel, och anledningen är att det krävs väldigt mycket arbete och pengar för en kortsiktig vinst, men gör man multiplayer som folk gillar som t.ex overwatch eller fortnite så flödar pengarna konstant under flera år, så länge du uppdaterar spelet med lite skins och spellägen.
Välkommen till 20- talet.

Skrivet av Slashgibber:

Kan du ge några exempel?

Kanske inte trasigt, men rent utav dåligt och ej färdigt skulle jag säga.
Kass story och tråkiga sidouppdrag, tråkiga strider, dåliga rymdstrider, tomma planeter, horribla menyer och dränkt i laddtider. Dom skulle bara ha gjort Elder scrolls 6 istället så hade alla varit nöjd, dom tog på sig ett alldeles för utmanande projekt och hade inte tid att färdigställa den vision som Todd hade skulle jag gissa på.

Spelet är så jävla upphackat i menyer och laddtider att inget kan få mig att spela det igen. Stort som ett hav, djupt som en pöl

Skyrim. Närå, skoja bara😂

Skrivet av Kixo:

Låter som att det är ni som är korkade. Tänk att tycka det är sorgligt att folk gillar en TV-serie ni själva inte tycker om.

Showskaparna respekterar inte böckerna, då tänker inte jag respektera showen eller folk som gillar den heller.
Dom skulle lika gärna kunnat gjort en originell fantasy serie men dom vet att INGEN skulle se den, man måste besudla det som är populärt istället, usch.

Det sorgliga är att det finns tillräckligt korkat folk som kommer titta på detta och möjliggöra fler säsonger xD

Skrivet av bluenephilim:

Ser riktigt maffigt ut, även om det som alltid med From är en smuuuula obegripligt

Hade jag inte varit bortrest på midsommar hade det blitt ett köp direkt, men nu får det bli lite senare. Redan värmt upp mus och tangentbord (som riktiga gamers använder) och levlat upp 3 karaktärer redo för DLC't

Du menar som riktiga masochister använder?😂

Synd, jag tror Xbox hade behövt en fullpoängare nu men mellanmjölken fortsätter tyvärr. Hänsynslöst dyra projekt men ljummet mottagande. Aldrig roligt att se singleplayer projekt prestera dåligt, särskilt inte i dessa live-service mikrotransaktionstider vi lever i…

Detta spel kanske inte har bästa grafiken, story eller ljud, men jävlar vilken tight gameplay det är. Försökte spela lite Diablo 4 efter 100 timmar i V Rising, alltså det gick inte. Diablo 4 är ett point and click äventyr i jämförelse. Det är HELT oförsvarbart att göra ett sånt styltigt spel med en sån budget när en liten utvecklare från Sverige kläcker ur sig Sån här bra combat. Jag hoppas dom fortsätter utveckla V Rising, det är så bra.

Att dom ens fick fortsätta göra serien😅

Skrivet av Bullen86:

Bara för att du och många andra som man läser på sociala medier (med andra ord, ekokammaren) inte gillar/hatar serien, betyder inte att den ej är populär. AC: Valhalla omsatte en miljard dollar och förbokningarna för detta spel är tydliga stora. Så nej, denna spelserie kommer inte dö i nära tid.

https://x.com/_Tom_Henderson_/status/1791502312306884996

Hade man trott sociala medier, så hade man lätt kunnat tro att samtliga hatar spel från Ubisoft, och att de borde ha stängt ner för längesedan. Själv har jag inga problem med dem om man ignorerar de oviktiga plupparna, och har haft väldigt roligt med deras flesta spel.

Men åååh vilken tråkig människa du är. Jag fattar väl varför serien lever, precis som varför Taylor Swift är den mest populära artisten idag. De allra flesta människorna har extremt taskig smak TYCKER JAG. Och jag tänker fortsätta klanka ner på skiten så mycket jag bara kan för jag gillar det inte, och det enda jag kan göra är att klaga, fattar du inte det?

Skrivet av Gaara:

Välförtjänt, bästa spelet som någonsin gjorts imo

Man lever i en bubbla oftast, sen blir man påmind att majoriteten av folk är sånna som tycker som dig och swifties, då blir jag ledsen…

För mig var det 3 saker som dödade spelet. Time to kill var obalanserat mellan klasserna, shield abilities hör inte hemma i skjutspel och alla jävla fuskare.

Det är sjukt att vissa spelserier aldrig dör.