Xbox Game Studios håller årets första Developer Direct i januari, enligt rafflande rykten. Enligt Reddit-användaren Zantorn (som haft rätt om spelevent förut) sker det någon gång nästa vecka.

Det första Xbox-eventet för året kommer att äga rum veckan som startar den 14 januari. Jag kan inte kommentera ryktena om en shadow drop, men datumet är satt i sten.

Vi kan bara kring innehållet av showen – så låt oss göra just detta!

Spel som Xbox-studior har på gång under 2024 är Hellblade 2, Avowed och Microsoft Flight Simulator 2024. Microsoft har som ambition att släppa åtminstone ett spel i kvartalet, så det kanske är läge att ge oss något konkret inför vårvintern 2024. Kanske rentav ett surprise-släpp?

Det finns alltså rykten om en överraskningssläpp. Det tisslas och tasslas om att det är "Kiln", som registrerades av Xbox i fjol. Enligt annat rykte är det ett Double Fine-spel som kan komma att släppas i samband med eventet. Double Fine har inte gett oss något sedan Psychonauts 2.

Xbox höll också i en Developer Direct-show i januari i fjol, då man visade nytt från Forza Motorsport, Redfall och Minecraft Legends – men också Hi-Fi Rush. Man avslöjade och släppte det. Visst skulle det smaka bra med något liknande också den här gången? Hoppas!